Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

paulyks - preţ componente


Recommended Posts

Nume: paulyks

Ce problema ai?: Nu ştiu să îmi valorific componentele antice.

O scurta descriere a situatiei: S-a întâmplat că vreau un laptop şi vând componentele PC-ului, să dispară din casă. Vreau să apreciaţi preţul următoarelor componente:

 

2x Plăcuţe elixir RAM 512mb DDR2

 

667MHz Sursă Premier 500W LC-8500BTX

 

Placă de bază ASUS P5PL2-E

 

Procesor Intel Pentium 4 3GHz

 

Placă video ATI Radeon 256mb, 128bit HM155G DDR3

 

Super multi Rewriter ASUS, Modelul: GSA-H44N, Fabricat în aprilie 2007

 

Floppy Disk ASUS, Model: MPF 920, Fabricat în martie 2007

 

Hard Disk Maxtor 160GB SATA

 

Cooler Intel pentru procesor cu un picioruş rupt

 

Screenshot: -

Alte precizari: -

Edited by paulyks
Link to comment
Share on other sites

eu zic sa nu te chinui sa le vinzi. Si eu am avut niste componente vechi si m-am dus la un PC store din oras. Am pus frumos pe masa toate componentele, nu stiu daca a durat 5 minute.....patronul shopului direct "Ma scuzati. nu am nevoie de componentele astea". Am plecat de acolo cu coada intre picioare si cu 0 lei. Mai bine le pastrezi si pe viitor te poti distra cu ele. Mai faci un overclock fara heatsink sau ceva...

Link to comment
Share on other sites

@, Faina semnatura, din pacate e plin de paraziti sociali si tigani, cel mai probabil acel individ nu poate face legatura nici intre cele mai simple 2 versuri ale lui Eminem dar il pune la avatar ca e la moda si asculta manele ca alea au versuri mai simple care pot fi intelese de tot idiotul. Nu stiu cine ar indrazni sa intrebe "cui nu ii plac manelele", inteleg ca la 11 ani mai faci prostii dar asta trebuia sa fie un avort.

@, Faina semnatura, din pacate e plin de paraziti sociali si tigani, cel mai probabil acel individ nu poate face legatura nici intre cele mai simple 2 versuri ale lui Eminem dar il pune la avatar ca e la moda si asculta manele ca alea au versuri mai simple care pot fi intelese de tot idiotul. Nu stiu cine ar indrazni sa intrebe "cui nu ii plac manelele", inteleg ca la 11 ani mai faci prostii dar asta trebuia sa fie un avort.

 

Apropo cica prin anumite studii s-a demonstrat ca cei care asculta manele sunt "oameni" deprimati ceea ce mi se pare plauzibil din moment ce au asa multi dusmani incat intra in fiecare vers cate unul. Ati putea sa va sinucideti sa va curmati suferinta ca nu se supara nimeni.

 

 

N-ai ce sa le faci...Si problema ceea mai mare este ca genul asta de oameni fara creier se impuiaza foarte des si se tot inmultesc. Macar acum mai dai de oameni lucizi ( ca dracu de greu, dar mai dai ) insa peste 20 de ani nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie in "Romanica" din cauza acestor specii cu tot stolul, pardon, neamul lor.

 

El se crede ca Florin Salam, canta muzica de ciori infecte si incearca sa imite ( si se vede ce prost imita ) un stil de rapper cu sepcile lui de 2 lei.

 

Si lumea se ia de mine ca sunt rasist, dar cand vad ciori/tigani/cocalari/manelisti nu ma pot abtine. Si tot ei au gura aia mare. De exemplu, ieri erau niste tigani pe o pista de biciclisti, ii claxoneaza unu sa se dea si ei normal ca la ''valoarea lor'', nu s-au dat si au inceput sa-si bage p**a in ea de pista ca ''ei face ce vrea''. Cum sa te intelegi ma cu astia? Astia nici macar de sclavi nu pot fi buni ca te fura cum pot.

 

 

 

Destul de grav, mai dau si eu de cate un colorat dinala ruda cu/ca salam, stau lejer pe o terasa, vin 5 colorati si imi cer o tigara, in ungureste prima data evident, i-am zis ca nu-l inteleg si sa vorbeasca o limba normala, nu sa se screme cu sunete de mogul. Dupa zice si pe romana sa-i dau o tigara (avea si vreo 15 ani maxim) si l-am tirat, dupa imi cere 1 leu, dupa o sticla de suc, dupa a incercat sa fure de la tipu ce statea la masa vecina, iar cand i-am zis ca nu-i dau nimic ma intreaba : "De ce esti asa?" Apai cum dracu sa fiu cand astia au asa tupeu jegos, i-am luat acum ceva timp tot la un colorat dinasta, m-a intalnit intr-un magazin si cica sa-i cumar napolitane, am zis sa-i iau cateva acolo ca macar asta nu o cerut bani sau tigari, le-a luat si o fugit cu ele, nici mersi nimic nu o zis, devine evident talentul lor in a educa un copil.

 

Sunt multi lesinati anti-Hitler, anti-rasism si cacaturi dinalea, da ii vezi pe ei sa le dea bani la colorati, sa ii ia la ei in casa, sa le dea o casa, sa le dea de munca, sa ii tina ocupati sa nu mai deranjeze restul populatiei care probabil sta pe o terasa sa se relaxeze si apar 5 infecti si te freaca la icre pana te ridici de pe scaun sa-i faci sa plece? Evident ca nu. Cum unii au dreptul sa fie tigani asa am si eu dreptul sa fiu rasist. Totusi in 20 de ani am reusit sa cunosc 2 tigani de treaba, oameni seriosi, muncitori, te ajuta fara probleme si nu asculta manele. Cam mult timp sa dai de asa ceva printre celelalte 999....999 de specimene scapate din jungla.

 

 

Exact, daca ei vor ca lumea sa nu mai arunce cu pietre in ei, sa se comporte dracu' normal in societate, nu ca niste maimute abia iesite din cusca. Daca nu vor, atunci sa nu se mai intrebe de ce sunt arati cu degetul.

Fraților! Suspend + Warn. Nu e subiect de discuții libere!

 

Closed.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.