Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

AMENZI pentru părinții elevilor cu multe absențe


fiendishfish
 Share

Recommended Posts

Probleme pentru părinții cu elevii cărora nu le prea place școala. În cazul în care copii lor absentează de la cursuri, aceștia pot fi amendați cu sume cuprinse între 100 și 1.000 de lei. În cel mai rău caz, vor fi obligați să presteze muncă în folosul comunității.

 

 

kids_scared_86176500_22624300.jpg

 

 

Această prevedere este inclusă în proiectul privind Regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, pus în dezbatere publică, vineri, de Ministerul Educaţiei, scrie Alba24.ro.

 

 

Proiectul de act normativ supus dezbaterii publice prevede introducerea contractului educaţional între unităţile de învăţământ preuniversitar şi părinţi.

 

 

În regulament se subliniază şi că, potrivit prevederilor legale, părintele/tutorele legal instituit are obligaţia de a asigura frecvenţa şcolară a elevului în învăţământul obligatoriu şi de a lua măsuri pentru şcolarizarea acestuia, până la finalizarea studiilor.

 

 

 

 

 

 

Sursa: http://www.realitatea.net/amenzi-pentru-parin-ii-elevilor-cu-multe-absen-e_1519610.html

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.