Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Regulament Turism


qazdawn
 Share

Recommended Posts

1) Postati despre orice legat de turism,locuri turistice scumpe,ieftine,bune,exotice,excursii bune,etc..

2)Cand deschideti un topic,scrieti corect gramatical titlul si continutul topicului,nu stam noi moderatorii ca sa va corectam pe voi.Daca nu stiti,nu deschideti voi ci trimiteti PM unui moderator la sectiunea respectiva,rugati-l sa scrie exact cum vreti voi iar acela este obligat sa puna la sfarsit 'Copyright [numele tau]'.

3)Daca un topic a fost sters pe motive clare,sunteti obligati sa nu il refaceti,ve-ti fi sanctionati cu 10% warn.

4)Este total interzis sa postati la fiecare topic,doar de dragul de a face posturi.Moderatorii va vor sanctiona cu warn-up pana la suspend.(verificati PM'urile,deoarece se poate gasi un PM in care sunteti atentionati de faptele voastre)

5)Nu postati mai mult de 3 topicuri pe zi,se considera spam,si este in defavoarea voastra daca doriti moderator la acea sectiune.

Moderatorul se ia in timp,cu topicuri interesante facute in 1 saptamana doua...<!--fontc--></span><!--/fontc--></b>

6)De acum orice post legat de un obiectiv turistic se posteaza la topicul cu acelasi nume pentru evitarea spamului si a topicurilor inutile!

Edited by Addyn
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.