Jump to content

HP separa seria de PC-uri de imprimante


Leventhe
 Share

Recommended Posts

HP, al doilea cel mai mare producator de calculatoare din lume dupa Lenovo, a facut un anunt in care a spus ca vor sa rupa legatura dintre divizia de calculatoare si imprimante.


hp.gif


Prin aceasta miscare surprinzatoare, HP vrea sa redevina primul producator de calculatoare. In anul fiscal 2013, HP a inregistrat incasari de 55.9 miliarde de dolari, aproape jumătate din veniturile sale totale, doar din divizia de printing si sisteme personale (tablete, calculatoare, etc).


Fostul CEO HP, Meg Whitman, a declarat ca aceasta miscare este una buna pentru companie, astfel ca se vor putea concentra mai mult asupra seriei de PC-uri. In trecut nu se puteau concentra pe o singura nisa si din aceasta cauza, spune ea, HP a cazut pe locul 2.


Acum, Whitman va fi presedintele noii divizii de PC-uri si imprimante, in timp ce Patricia Russo va fi presedintele companiei de intreprindere. Iar Don Weisler, actualul vice presedinte executiv al grupului de imprimare si sisteme persoanle, va deveni CEO al acestor divizii.



Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.