Jump to content

Ricoh WG-30W, camera foto rezistenta la socuri si apa, cu design sport


South Deeyyuu
 Share

Recommended Posts

Design-ul noii compacte de la Ricoh are elemente sport, carcasa imbracata partial in cauciuc asigurand o priza foarte buna in mana utilizatorului, dar si un aspect inedit, implicit datorita culorilor vii folosite de producator (Carbon Grey si Flame Orange).

 

ricoh1.jpg

Spuneam ca Ricoh WG-30W este rezistenta la cazaturi, praf si apa, insa acestaa nu sunt singurele calitati de care dispune camera. WG-30W functineaza si in conditii de frig, pana minus 10 grade C. Camera poate fi scufundata in apa pana la 12 metri, suporta cazaturi de la 1,5 metri, iar daca va ganditi sa o striviti, pur si simplu, trebuie sa stiti ca trebuie sa cantariti peste suta de kilograme (cel putin asa sustine producatorul).
Pe langa aceste caracteristici fizice, Ricoh WG-30W dispune de un sensor de imagine cu rezolutie de 16MP (CMOS), capabil sa elimine zgomotul din capturi in conditii de luminozitate scazuta. Adevaratul talent al Ricoh WG-30W este fotografierea Macro ce ofera detalii foarte clare, in special datorita celor sase led-uri asezate circular pe rama obiectivului si care lumineaza subiectul incadrat.
ricoh.jpg
Ricoh WG-30W se descurca bine si cand vine vorba despre filmare, oferind inregistrari video FullHD la 30fps. Pretul Ricoh WG-30W este de 299,9 dolari, dar camera va deveni disponibila comercial abia in decembrie.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.