Jump to content

Cât de mult îţi iubeşti maşina? Să te vedem! Hai la vot!


eS Ezio
 Share

Recommended Posts

Cât de mult îţi iubeşti maşina? Să te vedem! Hai la vot!

 

Sondajul Satisfacţiei Posesorilor de Maşini din România este cea mai bună ocazie de a-ţi declara iubirea faţă de maşina ta. Te rugăm să fii cât mai obiectiv, însă: vrem să vedem cât de satisfăcut eşti, de fapt, de maşina ta!

 

studiu-satisfactie-promotor.jpg?width=61

 

ProMotor te invită la vot. Nu trebuie să votezi vreun ipocrit şi nici vreun ofiţer acoperit. Trebuie doar să-ţi votezi cea mai sinceră şi iubită membră a familiei: propria ta maşină!

Vei avea ocazia să o punctezi la o sumedenie de detalii, de la confort la fiabilitate, dar şi să spui lumii care crezi că e cea mai tare marcă de maşini, precum şi cea în care ai încredere. Este vorba despre un sondaj subiectiv aşadar, unul care vrea să stabilească o ierarhie a celor mai iubite mărci şi modele de maşini din România.

Ai linkul de vot mai jos, iar cum fiecare vot chiar contează, ar fi bine să-ţi chemi la oaste şi prietenii care au aceeaşi marcă sau model ca al tău. După ce termini cu întrebările şi răspunsurile, poţi intra în cursa pentru a câştiga unul dintre premiile puse la bătaie.

 

Sursa: Promotor

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.