Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 📋 Sugestii | Suggestions 📋


Black Thief
 Share

Recommended Posts

 



 

22.png.e81dc689df8ab7a7e837bc986fc80d85.png

 

 

 

LV Police Department - Sugestii | Suggestions

 

 

 

 

964088884_imageproxy(3).png.fed370f8561368090c47fd535875197d.png

 

 

     În acest topic, membrii LV Police Department pot face propuneri cu privire la facțiune.

 

 

Model sugestii

 

Nick:

Rank:

Vechime:

Sugestia:

Alte precizări:

 

 

 

     Doar membrii LV Police Department au dreptul de a posta în acest topic. Doar liderul sau subliderii vor accepta / respinge o propunere.

 

 

 

 

1651000067_imageproxy(4).png.264b164b0ade0657aa557d7099fb2858.png

 

 

     In this topic, LV Police Department members can make suggestions about the faction.

 

Model for suggestions

 

Nick:

Rank:

Time as a member:

Suggestion(s):

Other specifications:

 

 

 

     Only LV Police Department are allowed to post here. The suggestions are accepted / rejected only by the leader and subleaders.

 

 

 

Edited by Eduard..
Update Design - 06.09.2022
Link to comment
Share on other sites

  • Nick: Caps[TOV]

  • Rank: 2 Detective

Vechime: 4 săptămâni

Sugestia: Sugerez să mutăm cu toții, bineînțeles nu doar tu, ora antrenamentului care se desfăsoara în acest moment Duminică 15:00, la ora 14:00. Spun acest lucru gândindumă la umrătorul lucru: Toată lumea e trează la ora aia și cea mai târzie oră la care ar fi normal să te trezești este ora 14:00 iar dacă nu o faci înseamnă că ești un porc nesimtit. Mi se pare o oră perfectă petrecută la calculator în SA:MP în timp ce îți bei cafeaua și fumezi 2,3 țigări. Și dacă luăm ora 14:00 o oră eventuală la care să ne trezim, deja la 15:00 întervin diferite activități și chiar obligațiile zilnice.

Alte precizari: Sunt curios până la ședință câți sunt deacord cu acest lucru, dacă citești asta spune-mi in game sau da-mi un plus. Merci.

Link to comment
Share on other sites

  • Nick: Jack_D

  • Rank: Seargent

Vechime: 3 luni si 3 saptamani

Nick: Jack_D

Rank: Seargent (3)

Vechime: 3 luni si aproximativ 3 saptamani

Sugestia 1: Topicul cu rapoarte sa fie deschis mereu. Sa fie deschis toata saptamana, iar sambata la ora 22:00 postezi si-l inchizi, pe urma revi cu edit.

Sugestia 2. Raportul de activitate sa poata fi inceput de sambata ora 22:00 cand raportul ar trebui sa fie deja postat.. Nu vad care ar fi problema, corectorul trebuie sa se uite la data si cand se uita la data, vede, automat, si ora, nu clara insa o vede; nu pierde mult timp sa se uite la data cat si la ora. Ar ajuta mult pentru ca eu prefer sa fac raport in loc sa stau aiurea pana la ora 00:00. Sau schimbarea intervalului daca nu, in weekend majoritatea vrem sa ne usuram munca din timpul saptamanii ce urmeaza deoarece suntem ocupati cu scoala sau alte lucruri atunci; iar in weekend e cel mai bine sa ne incepem raportul, insa duminica dimineata e tarziu deja.

Sugestia 3: Propun micsorarea raportului de activitate din cadrul echipei Roads/Swat. In vacanta era timp liber berechet si s-a micsorat raportul pentru a avea timp de distractii etc. Acum cu scoala, s-a marit. Nu mai e vacanta, n-o mai tinem din party in in party, insa e scoala si timpul care era liber, este ocupat de teme si invatat. Pentru rank 1-2 este foarte greu. E singurul departament in care chiar se da rank-up pe munca, macar ea sa fie mai usoara. Ar putea fi asa:

*rank 1 = 50 puncte minim

*rank 2 = 40 puncte minim

*rank 3 = 30 puncte minim

SWAT:

*Rank 2 = 60 puncte minim

*rank 3 = 50 puncte minim

*rank 4 = 40 puncte minim

Sau pot fi cum crezi tu, insa sa fie micsorat deoarece viata reala e prioritara. Aici vor fi cei mai activi, insa vor fi niste oameni fara viitor, oameni care au stat si s-au jucat, au facut raport, iar in examene au luat 4.

Sugestia 4: Propun ca wanted-ul "Neplata amenda" sa fie cotat cu 1 punct la raport. Nu vad de ce n-ar fi si acesta un punct cum este Neconformare ordin.

Alte precizari:

Edited by Tovarasul J A C K
Link to comment
Share on other sites

Caps - Propunere respinsa. Am facut o mica revotare ieri la sedinta, majoritatea a fost contra. Nu voi mai modifica ora antrenamentului.

Robert - Propunere respinsa. Nu voi modifica punctajul minim. Este bine cum e acum.

Jack_D - Propunerea 1 acceptata. Va fi deschis de luni.

Jack_D - Propunerea 2 respinsa. Aveti pauza 2 ore de la raport in acel interval.

Jack_D - Propunerea 3 respinsa. In acest moment nu voi modifica punctajele minime. Cel mai probabil, le voi revizui la inceputul lunii viitoare.

Jack_D - Propunerea 4 respinsa. Deja primiti un punct pe amenda, fie ca o plateste, fie ca nu. E de ajuns.

Madalin12 - Propunere respinsa. Nu voi modifica data/ora antrenamentului.

Link to comment
Share on other sites

  • Nick:Bogdanu.

  • Rank:4

Vechime:in 29 am 10 luni

Sugestia: 3 invoiri pe luna rank +4, consider ca toti rank 4 am fost la multe antre si meritam 1 invoire in + pe luna.

Alte precizari:Sper sa se accepte.

Link to comment
Share on other sites

  • Nick: TudorTudy23

  • Rank: Lieutenant

Vechime: 5 luni

Sugestia: Propun sa se scoata testul de arme care il dau cei care intra in factiune. Probabil ca respectivul are ca factiune precedenta doar o factiune pasnica, cu rank mare, iar acum vrea sa incerce un departament si nu stie sa traga. In plus, majoritatea timpului va fii ROADS, deci nu se va ocupa cu wanted decat daca il da el, si rar te mai duci dupa unu la care i-ai dat neconformare. Sa nu mai zic ca e inutil testul de la intrare daca oricum il dau si cand se duc in echipa SWAT, deci e tot acolo. In plus, pana ajunge la rank 2 sa poata aplica SWAT, o sa invete sa traga de la cele 2, 3 sau 4 antrenamente la care va veni, in functie de sanctiuni.

Alte precizari: Gandeste-te bine, e inutil testul de intrare si multi pica acolo degeaba !

Link to comment
Share on other sites

  • Nick: Raw

  • Rank: 5 [LVPD Chief]

Vechime: 10 luni+

Sugestia: Propun ca cei de rank 5+ sa poata sa schimbe job-u : trucker , farmer etc. Deoarece nu aveam raport si ne plictisim...

Alte precizari:Sper sa se accepte.

Edited by Raw SEF
Link to comment
Share on other sites

  • Nick: Bone

  • Rank : 5

Vechime: 11 luni

Sugestia: Propun ca membri de rank 5 + sa poata faca parte din am2 echipe . Cum adica? Pai simplu, sa putem merge si pe robberi si pe carnete deoarece noi nu avem raport si nu cred ca ar afecta pe nimeni.

Alte precizari: Nu vad ce ar fii rau in chestia asta .

Link to comment
Share on other sites

Nick: GoAnTzA

Rank: 3

Vechime: 3luni

Sugestia: Sa se refaca raportul pentru rank 3+ de 30 puncte sau daca nu asa, macar sa fie o diferenta intre rank 1 si 3, ar fi mai corect si mai usor celor vechi , care au la activ ceva rapoarte.

Alte precizari: Multumesc

Link to comment
Share on other sites

  • Nick: TudorTudy23

  • Rank: Lieutenant

Vechime: 6 luni

Sugestia: Propun ca la testul pentru intrare in SWAT testerul sa nu poarte armura. De ce ? Nu o sa urmaresti pe NIMENI in joc cu wanted si armura, ca oricum daca se intampla asta primesc ban ca-s codati. E doar un obstacol in plus.

Alte precizari: Gandeste-te putin inainte sa respingi.

Link to comment
Share on other sites

  • Nick: DamonulXXL

  • Rank: 1
  • Vechime: vre-o 2 saptamani sau 3 ...
  • Sugestia: Propun ca la antrenamente sa se faca si simulari pentru cei rang 1 si 2. Adica foarte multi nu stiu cum sa reactioneze cu radarul de exemplu. Stateam azi si ma uitam cum multi nu stiau cand sa ia permisul si cand nu. Propun ca cei rang 1 sa faca si simulari! Proba practica nu ajuta asa mult tot timpul. Multi sunt ajutati acolo, propun ca neaparat sa se faca simulari! Propun si ca liderul sa poata sa dea pedepse membriilor, fara a le da Faction Warn! Exemplu: National Guard, pedepsesc membrii sa faca 3 ture de area 51.
  • Alte precizari: Propunerea va ajuta mult!
Link to comment
Share on other sites

  • Nick: Edy_Silver

  • Rank: 1

Vechime: 26 zile

Sugestia: As vrea sa schimbi ora sedintei, chiar daca nu este obligatorie dar duminica seara nu prea poate intra toata lumea.. Ar fi mai bine daca ai baga-o dupa antrenament..

Alte precizari: Bafta

Link to comment
Share on other sites

Edy_Silver - Propunere respinsa. Nu voi modifica ora sedintei, deoarece eu nu pot ajunge in mijlocul zilei. De obicei sunt plecat la ora aceea. In schimb duminica seara, cand toti au scoala/munca a doua zi e perfect, nu mai merge nimeni la bairam atunci.

Link to comment
Share on other sites

  • Nick:Edy_Silver

  • Rank: 2

Vechime: o luna si 6 zile

Sugestia: Propun a se mari bonusul cand omori un suspect la swat , adica nu doar la lvpd la toate departamentele, dar tu black, esti admin si poti propune ceva nu stiu..

Alte precizari: Daca tot nu ne putem lua alt job sa facem bani macar sa se mareasca bonusul... bafta

Link to comment
Share on other sites

  • Nick:: Marian88

  • Rank: 3

Vechime: Aproape 3 luni

Sugestia: Ar fi frumos daca am alege o zi din saptamana (poate duminica) in care sa mergem tot departamentul( sau ma rog, un numar mai mare de 12 daca se poate) la panda / dupa no drept.

Alte precizari: Pai ne-am putea distra si in acelasi timp facem si puncte.Daca se va accepta, ora / ziua ar trebui s-o stabilim pe /r din moment ce forumul il poate citi oricine.Ideea mi-a venit atunci cand a facut Bone activitatea cu controlul mafiilor.Personal m-am distrat pana "mafeoții" au inceput sa traga.

Link to comment
Share on other sites

Marian88 - Propunere respinsa. Nu va strangeti nici pentru activitatile organizate de rank 5, pentru asta ce va fi diferit? Daca vreti puteti sa faceti asta si fara sa fie ceva obligatoriu.

Link to comment
Share on other sites

  • Nick: N.Gabi

  • Rank: 1

Vechime: O zi

Sugestia: Propun sa se adauge un topic de genul: Ofiterul incepator, unde se vor pune in vedere atributiile principale ale ofiterului, sugestii, demonstratii de genul: In situatia asta iei permisul, in situatia asta nu iei permisul, etc...

Alte precizari: Ar ajuta recrutii :)

Link to comment
Share on other sites

  • Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📋 Sugestii | Suggestions 📋

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.