Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 📋 Sugestii | Suggestions 📋


Black Thief
 Share

Recommended Posts

  • Nick: DJmix

  • Rank: 5 (Captain)

Vechime:-

Sugestia:

1. Schimbarea orei de antrenament in jurul orei 17-18 sau ora 18-19, 17 inceperea orei terminata la 18 sau 18 terminandu-se la 19.

2.Undeva sa se tina evidenta membrilor si din ce echipa fac parte stiu ca nu este ceva urgent dar in topicul unde faci cereri de transfer in echipa etc sau ala cu membrii sa fie si membrii si echipa din care fac parte asa va fi mai util zic eu.

3.Topicul de legende ar fi trebuit sa fie editat proaspat cu legendele care pleaca din lvpd si care au facut ceva in el nu oricine.

4.Schimbarea test-logului din cate am inteles eu cineva a divulgat test-log-ul actual.

5.sa se faca o curatenie generala in fiecare topic deoarece unele sunt specificate testerii mai vechi pentru echipe care numai fac parte din lvpd DE EX: http://forum.b-zone.ro/topic/237014-lv-police-department-log-echipe-team-logs/ http://forum.b-zone.ro/topic/122598-lv-police-department-wanted-and-ticket-list/ (Acesta fiind chestia nou cu kill cop),

6.Adaugarea din nou a ofiterul lunii ar fi foarte frumos pot sponsoriza eu cu banii sau ce vin din bl.

7. sa schimbam modul de fvr sa anuntam pe /d ceva de gen /D LVPD- fvr in 10 Secunde dupa 10 secunde sa scriem /d LVPD- FVR a fost dat. si asa nu vor putea fi deranajati si membrii celorlalte departamente cand folosesc masinile noastre.

Alte precizari: Bafta si succes.

Edited by DJmix LVPD
Link to comment
Share on other sites

@,

Sugestia 1, parțial acceptată, voi spune la ședință cum aș dori să fac.

Sugestia 2, acceptată, va fi facută o listă care va fi actualizată zilnic și accesibilă doar membrilor ce au nevoie de ea.

Sugestia 3, acceptată, voi modifica săptămâna aceasta.

Sugestia 4, acceptată, voi schimba test logul astăzi.

Sugestia 5, acceptată, am să schimb săptămâna aceasta.

Sugestia 6, parțial acceptată, văd ce aș putea face.

Sugestia 7, respinsă, nimeni nu anunță de la alte departamente pe /d că dau /fvr, deci nu are rost nici noi să anunțăm.

Link to comment
Share on other sites

  • Nick: Blonde

  • Rank: 1

Vechime: 2 zile

Sugestia: Sa se mute antrenamentul de la ora 14:00 la ora 19:00, deoarece este o ora mai accesibila. La ora 14:00 majoritatea trebuie sa mearga la masa, eu am microbuz de plecat spre oras mereu la acea ora si e singurul deci nu-l pot rata, poate altii nu si-au terminat inca temele si au parinti mai severi si stricti si nu ii lasa la PC pana nu termina tema, etc. Cred ca va fi mai bine si ar creste prezenta la antrenament. Dupa cum ati vazut, data trecuta au fost doar 21 membri din 50.

Link to comment
Share on other sites

@, in urma ce m-am consultat cu mai multi (si din afara factiunii) am ajuns la concluzia ca aceasta propunere va ramane partial acceptata. Ora 14:00 este ok, mai ales ca este Duminica din mai multe motive: la ora aceasta nu prea se iese pe afara mai ales acum, in septembrie, la aceasta ora nu exista scuzele "trebuie sa-mi fac dus" "trebuie sa fac temele" ca in ziua urmatoare este scoala, la aceasta ora avem antrenamentul organizat in acelasi timp cu NG si putem face activitati impreuna [anuntate], etc. Ma mai gandesc si vom vedea ce facem.

Link to comment
Share on other sites

Nick: Bahoi.

Rank: Detective

Vechime: Vreo 19 zile.

Sugestia: Membrul care va face in saptamana X un punctaj de minim 200-300-10000 (cate vrei tu) sa fie scutit de la raportul pentru saptamana ce urmeaza sau macar sa ii fie injumatatit.

Alte precizari: #BahoiSareDePePod

Link to comment
Share on other sites

  • Nick: Xander

  • Rank: 1

Vechime: 7 zile

Sugestia: Asta ar fi o sugestie buna din punctul meu de vedere, o sugestie mai RolePlay asa, dar trebuie discutata atat cu ceilalti lideri de Departamente de Politie (LSPD,SFPD), cat si cu staff-ul. Deci ca sa nu o mai lungesc, sugestia ar fi ca playerii care sunt surprinsi ca folosesc telefonul la volan (se va face dovada clara aferenta, video sau SS care sa ateste acest lucru) sa primeasca o amenda. Cei care vor sa vorbeasca trebuie sa traga pe dreapta, ca sa evite eventualele accidente datorata neatentiei la care te supui cand vorbesti la telefon. Simplu, nu ?

Link to comment
Share on other sites

  • Nick:IFlo

  • Rank:4

Vechime:-

Sugestia:Deschiderea unui nou topic "cerere rank up", in acel topic un membru al departamentul posteaza doar daca are timpul necesar pentru rank up, daca calculele acelui jucator sunt gresite, sa fie sanctionat. Cred ca te-ar ajuta mai mult si nu ar fi nevoie sa te mai chinui cu calcule si chestii. (nu e obligatoriu ca tu sa dai rank up dupa cererea facuta, sa nu intelegi gresit, te sfatuiesti cu co-leaderii, vezi ce spun despre membrul respectiv, daca e activ si chestii.

Alte precizari: E doar o sugestie, consider ca ti-ar face munca mai usoara.

Link to comment
Share on other sites

  • Nick: DareMe
  • Rank: 1
  • Time as a member:
  • Suggestion(s): Dear Theo, There is just a small suggestion. I want the seniors to be more co-operative with the junior staff in order to help them in doing their duty in a better way without mistakes. So the junior staff can avoid FW's. I have experienced that if I ask someone about something related to my duty they usually don't want to help and don't bother. In order to assure this, you can give some kind of benefit to the members upon helping a junior with something so that the junior can learn easily and more fast and this faction can have almost none FW's in it. The benefit can be anything from cash or on time rank up or anything like that. Not every R1 needs help but I think people who join a PD first time needs practical help. Because the internal rules are sometimes not that much explaining or clear about a specific thing.
  • Other specifications: I know it's not totally necessary but I think it will help the faction go strong in future.

 

Link to comment
Share on other sites

@, propunere acceptată, văd ce pot face și probabil vom implementa și asta.

@@Xander Man, propunere acceptată, însă nu ține de mine asta. Dă un PM lui Bobo și lui Kelton, bagă-mă și pe mine și spune acolo sugestia. Dacă se va implementa asta, se va implementa la toate PD-urile, nu putem băga doar noi că suntem mai cu moț. Ca să înțelegi mai bine, eu nu pot sa măresc amenzile la LVPD că așa vor mușchii mei, această decizie o ia STAFF-ul și noi (liderii) ne supunem.

@, propunere respinsă, nu suntem știi tu unde să facem asta. În plus, pe Leader Panel văd absolut toate detaliile necesare și sunt avertizat când un membru face timpul. Faptul că respectivul membru doarme de săptămâni bune, nu face rapoartele sau din 40 de zile în LVPD, vreo 14 a avut inactivitate, normal că nu primește rank up la timp. Încerc să dau rank up cui merită, celor activi, celor care se dedică.

@@DareME, accepted suggestion. Maybe, I will do a new rule about this. Many rank 4+ are sleeping because "I am rank 4, I don't care, easy faction activity, next I will log in-game just for log at 2 days". By the way, if you have some questions / doubts / practical doubts you may ask any rank 5+ in "LV Police Department - Nelamuriri / Doubts".

Link: https://forum.b-zone.ro/topic/331982-lv-police-department-nelamuriri-doubts/

Link to comment
Share on other sites

  • Nick: Xander

  • Rank: 2

Vechime: Aproape o luna.

Sugestia: La sedinte/antrenamente toti sa fie nevoiti/fortati/obligati (alege un cuvant) sa poarte skinul specific PD aferent rankului si echipei. Ar fi mai multa ordine si ar da mai bine "pe sticla".

Edited by Xander Man
Link to comment
Share on other sites

  • Nick: Xander

  • Rank: 2

Vechime: O luna.

Sugestia: Zic sa profitam ca garajul LVPD are 2 locuri prin care se poate intra/iesi si sa stabilim ca unul sa fie special de intrare, iar celalalt special de iesire, pentru a evita desele coleziuni care au loc atunci cand se intalnesc 2 cetateni. Se poate intampla chiar sa ai suspectul pe G intr-o masina fumeganda, care la orice atingere poate lua foc, si intra un coleg in tine si gata, ti-a bubuit, trebuie sa dai /uncuff la suspect, sa te complici, daca mai era o masina si de la alte departamente trebuie sa te duci inapoi sa o iei, probabil sa ceri voie si pe /d, etc. Eu zic ca ar fi o chestie buna, tinand cont ca beneficiem de 2 intrari spre deosebire de LSPD, SFPD, FBI.

Edited by Xander Man
Link to comment
Share on other sites

  • Nick: naitsirhC

  • Rank:1

Vechime: 3 zile

Sugestia: Sugestia mea ar fi, ca playeri ce merg cu bicicleta pe contrasens, să primească și ei amendă pentru condus nergulamentar, exact ca în viața reală.

Alte precizari: Consider că ar fi mult mai role play. Mulțumesc anticipat !

Link to comment
Share on other sites

Nick: Georgee.

Rank: 5 - Captain

Vechime: Multă.

Sugestia: Să oferim un fel de bonus celor cu cele mai bune rapoarte săptămânal.

Alte precizări:

* Mă pot ocupa de asta, dacă se poate să fiu ajutat financiar și de către conducerea facțiunii ar fi perfect, sau, cum ai zis mai de mult, cu sprijinul lui Kelton.

* O să adăugăm și informațiile generale, în funcție de care vei primi bonusul, gen: numarul de puncte, banii pe care îi primești la X puncte etc.

* O să fie salarii atât pentru membrii echipei Roads, cât și pentru cei din echipa SWAT.

* Vor primi salarii doar primii 3 din fiecare echipă, cu cele mai mari rapoarte [total de 6 membri].

* Dacă va fi acceptată îți zic pe parcurs ce mai am în minte, momentan n-are rost să scriu mai mult deoarece nu știu dacă vei fi de acord.

Link to comment
Share on other sites

@@Xander Man, propunere respinsă, este absurd să obligăm vreo 230 de oameni din 5 departamente diferite să intre pe poarta x si să iasă pe poarta y.

@@Rapp666, propunerea ta nu ține de noi, încearcă un PM lui Kelton.

@, propunere parțial acceptată, vedem ce putem face. Aștept PM de la tine cu toate detaliile necesare.

Link to comment
Share on other sites

  • Nick: Xander

  • Rank: 3

Vechime: 52 zile

Sugestia: Fac aceasta propunere doar ca idee, sa vad si parerea membrilor si a ta Theo, tu fiind singurul in masura sa o trimiti mai departe lui Kelton in caz ca iti place. Deci, propunerea mea, in legatura cu toate departamentele de politie (LSPD,LVPD,SFPD), ar fi ca atunci cand unui player i se termina suspendul de 3 ore la licenta de condus, el sa poata lua permisul inapoi doar cu ajutorul unui COP, ceva in gen la scoala de soferi. Adica, respectivul player sa contacteze orice membru din PD-urile mentionate mai sus, iar COP-ul in va supune unui test, adica va sta pe G si il va pune pe respectivul sa conduca, ceva gen test practic de intrare in TAXI, atat ca nu este nevoit sa cunoasca bine locatiile, trebuie doar sa dea /gps si sa mearga intr-un loc fara sa incalce regulile de circulatie. La sfarsit, daca totul a decurs bine politistul sa aiba o comanda prin care sa-i redea inapoi permisul jucatorului, in schimbul unei mici sume de bani si a unui pct de raport. Mie personal mi se pare o propunere foarte interesanta si nici greu realizabila din punctul de vedere al unui SCRIPTER banuiesc.

P.S : Imi pare rau daca nu m-am exprimat prea clar, in capul meu e mult mai limpede scenariul, dar cand trebuie sa-l scrii, e putin mai greu. Ceau !

 

Link to comment
Share on other sites

@@Xander Man, propunerea nu tine de LVPD. Trimite propunea mai departe lui Kelton, adauga-ma in PM si vedem acolo. Eu consider ca se pot face multe abuzuri daca poltistii vor avea acces sa dea un carnet inapoi, gen sa-i dau carnetul unui prieten (unui rank 1 nici nu i-ar pasa ca va fi demis). Iar sa nu ma zic ca sunt multi care raman fara carnet, sunt multi care sunt mai batuti in cap cu un topor si nu vor intelege de la inceput ce trebuie sa faca.

Edited by South TheoNeuer
Link to comment
Share on other sites

  • Nick:HitmaN.ExE

  • Rank:4

Vechime:de Rank 4

Sugestia:la sedinte sau antrenamente sa purtam skinul original de rank,fara sknurile platinum

Alte precizari:Ar fi totul mai serios

Link to comment
Share on other sites

  • Nick: MaxDefecTed21

  • Rank: 1

Vechime: 13 zile

Sugestia: Propun sa schimbam ora antrenamentului . Sa punem antrenamentul duminica seara la ora 19:00 pentru ca in general multa lume nu poate fii online la ora 14:00 deoarece acestia sunt plecati ori au altceva mai important de facut. Eu zic sa ar fii o idee buna sa punem antrenamentul seara.

Alte precizari: Baftalos :*

Link to comment
Share on other sites

  • Nick: GroMo

  • Rank: 2

Time as a member: 1 mounth+

Suggestion(s): Hello , i realy want roads team to start working at all map mean : LVPD/SFPD/LSPD can /start radar evenry where like rpg 2 did , it will gain a lot of points and many players will like it , as i see here : https://www.youtube.com/watch?v=I9KAbgldcCk&t=195s

i hope u like it and it's better for us .

  • Other specifications: Bou

Link to comment
Share on other sites

  • Nick: AbRaKaDaBrA

  • Rank: 6

Vechime: Un an si ceva

Sugestia: Training sa fie la 20:00, La mine in Serbia 14:00 e 13:00.La 13:00 eu sunt cu prieteni pe afara sau fac ceva si nu pot intra sa ma duc la training.

Alte precizari: Mersi!

Link to comment
Share on other sites

  • Nick:Stefane_Jr

  • Rank:2

Vechime:33 de zile.

Sugestia:Doresc schimbarea orei pentru antrenament deoarece a inceput campionatul la fotbal si abia la ora 14:00 se termina meciu.Pana ajung acasa se face ora 15:00.Iar 2 invoirii pe luna nu imi ajung.Chiar nu o sa mai am timp daca ramane asa,Cred ca ora 17:00 sau ora 18:00 e destul de okey pentru totata lumea.Nu vreau sa ma transfer sau sa imi bag demisia dintr-o lipsa de timp de maxim 3h.

Alte precizari:Sper sa ma intelegeti si pe mine.Poate o sa fie acceptata ideea.Mersi.

Link to comment
Share on other sites

Nick: Heisenberg

Rank: Detectiv

Vechime: Imediat o lună

Sugestia: @Voda Alex9alex, Micsorarea raportului. E prea mare raportul, având in vedere numarul de jucători în medie este de 400 jucători. Asta inseamnă ca un polițist de rang 2 trebuie să amendeze în jur de 18% din server. Iar pe când serverul avea aprox. 900 de jucatori, a trebuit să amendăm aprox. 8% din server. Deci procentajul de acum este puțin mai mult decât dublu, deci înjumatațirea raportului ar fi ok.

 

Edited by Victory Heisenberg
Link to comment
Share on other sites

Nick: Heisenberg

Rank: Capitan

Vechime: Patru luni.

Sugestia: Să fie un topic pentru invoiri la raportul de activitate. Mai usor pentru sublider pe cand ordoneaza raportul, mai usor pentru tine ca n-ai atatea PM.

                 Să fie permis să putem  da anunțuri guvernamentale despre mai multe subiecte.

Link to comment
Share on other sites

  • Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📋 Sugestii | Suggestions 📋

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.