Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Nexus Player, alternativa propusă de Google pentru dispozitivele Apple TV


South Deeyyuu
 Share

Recommended Posts

Nexus Player este un dispozitiv set-top-box bazat pe noua platformă Android TV, cu interfaţă optimizată pentru interacţiune comodă folosind ecranul televizorului. Livrat cu gamepad şi telecomandă, Nexus Player poate rula aplicaţii şi jocuri de Android.


Mai prietenoasă decât vechea platformă Google TV, Android TV se prezintă cu o interfaţă plată şi mult simplificată, care poate fi navigată folosind cursorul animat de telecomanda prevăzută cu accelerometru şi microfon. Funcţia pentru recunoaştere vocală permite interacţiune prin comenzi simple, respectiv rostirea frazelor folosite la căutarea de conţinut.


Având integrată funcţionalitate Google Chromecast, Nexus Player poate reda conţinut trimis de pe orice PC, smartphone sau tabletă.


nexus-player.jpg?width=640&height=272


Cu preţ de 99 dolari, Nexus Player va ajunge pe rafturile magazinelor din Statele Unite începând cu data de 17 octombrie. Din păcate disponibilitatea pentru piaţa europeană nu este cunoscută.



Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.