DutchMan Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 (edited) Eu am descoperit bugul cu busul. La level 25 am facut un cont secundar si am inceput sa ma joc pe el. Ma duc eu sa lucrez la bus si opaa. Iti bani chiar daca clientul nu a intrat. Am inceput sa caut playeri pe la spawn care dau g. Am dat 10 k unuia sa dea 20 g. Iar apoi m-am dus in drumul de mai jos de spawn si am facut primii bani. Dupa am umblat prin SF dohuia sa gasesc pe cineva. Am gasit unu care vroia sa imi dea g si tot intreba de ce. Atunci ma jucam cu suma de 50 $ intrarea, credeam ca e mult. Dupa 2-3 ore am facut 80 k am crezut ca e ft mult. Dupa l-am rugat pe dya sa dea g, si tot intreba de ce. I-am explicat cum merge treaba si in acea noapte am facut 500 k. Eram la tara si logic ca internet nu era, imi dadeam hotspot din telefon la laptop. Am cumparat 1 GB cu 25 lei fiindca mi sa terminat abonamentul. Dupa am continuat bugul cu xBlitz si McMond, mai mult cu McMond. In acelasi timp John/Eazy facea bugul cu Castle/Raimond. Dadeam bani lor ca sa imi dea G. Dupa, intr-o noapte am facut cu McMond 2-3 kk la casa lui Gary1234, din orasul unde isi are casa Vinnie(pe vremea aia nu stiam asta). Gary tot intreba ce faci(el nu stia) si ii spuneam ca e un bug, nu pot intra in bus, peste o ora el iara vine la casa lui si intreaba ce cauti aici, eu tot ziceam ca nu puteam intra in bus. Stateam acolo fiindca era un loc fara oameni. Il plateam pe Gary sa lase casa deschisa ca sa dau /heal. Peste cateva zile xBlitz o facut vrio 50 kk, sio luat casa de langa semnul VineVood si si-o luat CNN LS. Tin minte ca el o pus pretul la un ad 1 $ ca el sa dea ad. Si o uitat sa puna la loc 100 $. Eu cand eram foarte bogat dadeam pe /charity sume enorme. Am dat vreo 8kk. Ma intreceam cu FVI cine doneaza mai mult lui OldNab, pe vremea aia primar. Dupa FVI. o zis la staff de bug si so dus totul de rapa. Toti o luat ban. Eu ma gandesc sa cumpar unban pe contul DumiComar, cel cu care faceam bugul. Poate este ceva pe el. Insa nu stiu cat e pe el si nu vreau sa risc. M-am gandit sa dau un PM lui Bobo sa imi zica ce am pe el. Dau edit in 30 min cu galerie foto, pun 150 poze pe imgur. De aici totul a inceput. Asta in noaptea cand am facut 500k cu dya. Ii dadeam bani lui RaiMonD pentru G. Aici faceam primul milion cu McMond rugandul pe gary sa lase casa deschisa. Dimineata urmatoare aveam aproape 1kk. Asta in urmatoarea seara. McMod imi face cate 100 g sau chiar mai mult. Aici o dat rollback. McMod o lucrat degeaba vreo 2 ore sa dea g. Ne-am speriat rau de tot daca au reparat bugul, neam dus rapid sa vedem daca mai merge sau nu. Urmatoarea zi faceam iarasi ce am incercat ieri sa facem. John tot imi cerea transfer. McMod so chinuit si o facut mai mult de 200 g, da zato castigam mult mai mult. Toti ceream bani de la John ca el era tare bogat. Imparteam veniturile cu McMod. Aici unii din bug abuseri incercau sa vanda banii facuti prin abuz. Aici am facut 1 kk jumate in mai putin de o ora. Dupa xBlitz mi-a pus multiprocesor si am inceput sa fac cu conturile mele. Erau vremuri bune, distractie pe /wt Dadeam sume enorme primarului, OldNab. Aici numaram cate g-uri dadeam. Cineva din clan se drogha iar eu dadeam intrebari. Cum ziceam cineva se droga iar eu dadeam intrebari. Iarasi dadeam sume enorme pe /charity. Imparteam veniturile. Totu bine si frumos pana cand am primit cu totii ban. Edited January 7, 2016 by DutchMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 @, o scos tat de pe conturi, dijeaba ti chinui, mai ghini ini scoti nie warn-urile Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 @, Uite mai sus, am pus galerie foto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 yoy blea, si vremuri, am si eu niste SS pe comp, da nii lene sa-l aprind, gruzeste pidaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 (edited) A@, Am mai pus inca poze. Acum totul e cap-coada. Stii de netflix? Edited January 7, 2016 by DutchMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 @, am auzit des pe 9GAG, sii asta? Canal TV sau si pla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 (edited) @, Stai si tu pe 9GAG. Eu chiar acum am deschise 3 taburi cu el. Netfilx e un fel de canal TV pe net unde sunt toate serialele populare. Era pana azi numai in USA si in europa de west. Acum a venit si in Moldova. http://www.netflix.md Cred ca ai vazut la TV cu 2-3 luni in urma o venit scrisori de la procuratura celor care se ocupa cu torrentele etc. Si de asta a venit netflix, ca sa te poti uita la seriale legal. Edited January 7, 2016 by DutchMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 @, pfff, a mne pohui, seasonvar.ru sh dai foiala Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 (edited) @, Eu ma uit la un serial. CSI: Cyber E un CSI - Crime Scene Investigstion doar ca in domeniul Ciberneticii http://www.cbs.com/shows/csi-cyber/ Poti intra pe site daca ai hola sau orice alt ceva care iti schimba IP-ul in unul din USA Edited January 7, 2016 by DutchMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 @, am auzit de dansu.Eu am o lista maricica..Flash, arrow, vampire diaries, the originals, teen wolf, one punch man, naruto si cred ca mai sunt.. da' le-am uitat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 @, Iti plac anime? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 We, tu căutai să-ți deie cineva g, da la mine face tatautomat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 @, daca ii interesant, da. Bleach si Naruto mi-o placut cel mai tare, m-am uitat la Fairy Tale vreo 150 serii, da nu mo captivat asa de tare.One punch man amu ma mai uit, parca interesant, vedem si o sa mai fie.Tu stii si altele bune? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 @, Mie nu imi plac. https://youtu.be/hygYh1F054o?t=30s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Blea bai, m-am gandit sa ma bag in pasnica, cand am vazut cate puncte la rapoarte trebu, ap da-l in kzdms. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Recomandatimi ceva filme va rog. Nu am ce face in vacanta. @,@@rTn Dyablox VIP, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 Recomand 7 filme odată, amerikanskii pirog Blea, am jucat pana amu bilot, nb patani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 @@rTn Dyablox VIP, Le-am vazut. American pie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 8, 2016 Author Share Posted January 8, 2016 We, recomand aghenți unkle, etot nelovkii moment, papa-dosvidos, papsha/starback nush daca scris la tati corect denumirea. Vezi ca filmele is pentru mai mari, nu sunt sigur ca o sa le înțelegi pe tati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 @, bai hz, eu mai mult la seriale ma uit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 8, 2016 Author Share Posted January 8, 2016 We geizy huezii, iar ți-ai schimbat nick? Zi un serial pizdos pe care nu l-am văzut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 (edited) @@rTn Dyablox VIP, momentan ai avatar cu un personaj dintr-un serial pizdos, uveren ca n-ai stiut, trebu sa ini aduc aminte denumirea.Cstati, da-ni parola pe skype, poate intru azi la wars sa iznasiluesc copkii oleaca.Vo, ne-am amintit, daredevil.http://seasonvar.ru/serial-11576-Sorvigolova-1-season.html Edited January 8, 2016 by S4F GEiZY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted January 8, 2016 Author Share Posted January 8, 2016 N-am știut si avatar am. We, tu ai parola și pinu. Sau tu vrei de pe conți meu 1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawse Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Oi blea, am uitat de existentua grupului ista. cmf? @, tie ti-au scos banu, nu? mai joci pe 1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 (edited) Majoritatea filmelor le vizonez la patria, foarte rar descarc ceva de pe net. Iata majoritatea filmelor vazute de mine. Awake Interstellar Left behind Unfriended Spy Movie Hitman: Agent 47 Mission Impossible The Martian Maze Runner The Signal Kingsman: The Secret Service Self/Less Minions 1,2,3 San Andreas Shaun the Sheep About a boy Pyaar Impossible Left Behind Final destination 1-5 In Time American Pie Insidious 1,2,3 Avatar Thron Seriale: CSI Cyber Castle Bones White Collar Lie to Me Кухня Homeland: Reţeaua terorii Code Black etc. Edited January 8, 2016 by DutchMan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts