Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@, care reusesti sa il faci pe 4, lel.

We, nu-mi dati quote / mention, ca am follow si apar dahuia notificari, prosta scrieti, eu vad.
Intre voi dati-va, dak sheva.

Azi am asteptat troliku 24 sau 23 la PanCom 30 min si nu o vinit nika. Am urcat in 21 si apoi am coborat la cerc la ciocana, apoi am urcat in 13, la urmatoarea statie am coborat ca sa iesa o babuta, dupa o urcat 2 copii de clasa 2-3. Iar eu nu am mai avut loc sa intru inapoi. Și iaca am mers pe jos 2 km pana acasa si am ajuns la ora 5 acasa cand am iesit de la scoala la ora 3.

Azi am asteptat troliku 24 sau 23 la PanCom 30 min si nu o vinit nika. Am urcat in 21 si apoi am coborat la cerc la ciocana, apoi am urcat in 13, la urmatoarea statie am coborat ca sa iesa o babuta, dupa o urcat 2 copii de clasa 2-3. Iar eu nu am mai avut loc sa intru inapoi. Și iaca am mers pe jos 2 km pana acasa si am ajuns la ora 5 acasa cand am iesit de la scoala la ora 3.

Nab :D .. unde inveti ! ?

We, eu is aici, nu credeți ca ați scăpat se mine. Eu nu-s cu zimbru, is la selecționată. Cristi vezi si faci cu contu meu.

Dumik daca fac rost de clear 7 warn, ap precis eu helper.

Dumik, eu învăț la centru de excelență in informatica si tehnologii informaționale.

We, care dalbafut o scris la unu pe fb "asta dyablox*?