Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

1 minute ago, R e l u said:

da

Nu iti fa griji daca nu stii bine chimia/fizica, eu le stiu huiova da pana ce am luat numa note bune, daca nici la tine la liceu nu poti copia la teza incearca sa iei note bune la obiectele pe care nu le stii ca sa iti corecteze nota huiovaia de la teza, sto pudov o sa cazi cu animeshnici, gameri si roackeri

3 minutes ago, eB L U C A Z ELEFANTUL KIA said:

Nu iti fa griji daca nu stii bine chimia/fizica, eu le stiu huiova da pana ce am luat numa note bune, daca nici la tine la liceu nu poti copia la teza incearca sa iei note bune la obiectele pe care nu le stii ca sa iti corecteze nota huiovaia de la teza, sto pudov o sa cazi cu animeshnici, gameri si roackeri

chimia o stiu bn, fizica asa si asa. Adica hz, ori ma duc la liceu pe real ori la colegiu cv tot cu realu, o sa mai vad inca

1 hour ago, TLG Koppen said:

Noroc, sa aveti un sfarsit de weekend frumos!

Da ladna bratuha, tu inca mai traiesti? ? davai sa ne vedem la o piva cand se termina tata huineaua asta cu "covid"

Liber :)) facem

11 hours ago, TLG Koppen said:

Ap da dar tipa din 15 e totul gata.. hz ce o sa fie ca kakb nik no facut tara asta sa elimine virusul.. o sa trebuiasca sa ne obisnuim sa umblam cu botnita

Pe 15 se termina situatia de urgenta, da virusu inca a sa mai fie, asta nu inseamna ca suntem safe... Unii nu inteleg hneaua asta

41 minutes ago, CRISTI BICEPS said:

eu am praverit-o

m-o așteptat pana la capat, iti dai seama cate spune asta

Vezi că să-i oferi ceea pentru ce o venit.

10 hours ago, Dyablox said:

Dap îți dai seama că odată cu căldura o început tăți să iasă pe afară.

Kakbi ii normal asta, cand is 25-30 de grade si in casa ii mai cald, te traji parca afara.

Bai patani, astia care se intereseaza de situatia politica-sociala in  RM, ati vazut ca de la o vreme s-o inmultit legionarii? Sunt de acord cu ei ca limba romana e limba de stat, dar multi dintre ei sunt de genu "toti ce care nu sunt romani trebuie macelariti", bro, nu asa merg etniile, biologic nu ai cum sa fii 100% o etnie, esti un mix, ce kzdms, din cate inteleg ei sunt un fel de nazisti

2 hours ago, eB L U C A Z ELEFANTUL KIA said:

Bai patani, astia care se intereseaza de situatia politica-sociala in  RM, ati vazut ca de la o vreme s-o inmultit legionarii? Sunt de acord cu ei ca limba romana e limba de stat, dar multi dintre ei sunt de genu "toti ce care nu sunt romani trebuie macelariti", bro, nu asa merg etniile, biologic nu ai cum sa fii 100% o etnie, esti un mix, ce kzdms, din cate inteleg ei sunt un fel de nazisti

exagerezi