Jump to content

P.O.H.U.I - Discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

@@rTn Dyablox VIP, Meh

Asta-i comentariul?

La paramtru functiei ii scris gresit, cel putin eu prima data vad asa huinea, si cand incerc la compilare ap da eroare. In loc de "0..7" trebuie sa fie declarat tipul variabilei n. Daca schimbi acolo cum am zis eu, ap programul iti afiseaza factorial din 4 adica = 24;

Sa-l scriu mai repede, ca vapshe maine prima data imi pun alarma la 6 dimineata sa invat :))

Ap si comentariu vrei we? Literar?

In programul dat, este declarata o functie Factorial ce are doar un singur parametru - N de tip integer, si rezultatul functiei trebuie la fel sa fie de tip integer. Functia Factorial calculeaza factorialul valorii parametrului N, care primeste valoarea in momentul apelarii functii, in cazul dat, N va primi valoarea 4, deoarece in cod e ste scris "writeln(factorial(4));". Dupa apelarea functiei si returnarea rezultatului la ecranul negru, programul ia sfarsit.

Wa kawse, la 4 acolo nu cred ca ii corect.
Noi am facut exercitii de ashelea dahuia, da am uitat deam.

Prosta nu-i dupa formulele de baza, eu am pridumait tate ashelea. Logic, ar trebui sa fie corect, da stii cum is oamenii in ziua de azi (mai ales profele), daca gandesti neuniform - gandesti gresit.
M-ar pricali de te-ar pune sa explici toate acelea din exercitiu 4 :))

Edited by iZy S4F