Ce este The Tsar Bratva?

The Tsar Bratva este o organizatie criminala situata în Las Venturas, fiind totodata una dintre cele mai periculoase si complexe grupari de crima organizaa din istoria recenta. Tsar Bratva a fost printre primele gang-uri aparute functionând prin respectarea sferelor de influenta a zonelor, prin respectarea si adaptabilitatea la noile conditii. O caracteristica importanta pentru Tsar Bratva o reprezinta interconexiunile cu puterea politica ,avand de asemenea relatii de afaceri cu diferite organizatii.The Tsar Bratva se deosebeste de celelalte gang-uri prin structura. Tsar Bratva are o origine, fiind bazata pe asa numita familie. Cei care nu respecta aceste legi interne sunt pedepsiti exemplar prin metode deosebit de brutale, ajungând-se pâna la asasinarea acestora.

Pe ce se pune cel mai mult accentul în The Tsar Bratva?

Aici consideram ca limbajul, comportamentul, loialitatea si respectul sunt mai presus de toate. Acceptam în gangul nostru numai persoane care stiu sa se comporte frumos indiferent de situatie.  Factiuni protejate de The Tsar Bratva:
- The Tsar Bratva nu protejează pe nimeni.


Obligațiile noastre sunt urmatoarele: Îi ajutăm când au nevoie. Îi asistăm la activități când este necesar. Le oferim droguri pe 1$, doar daca avem si suntem dispusi sa le dam. Le oferim arme cu 1$, atunci când ne cer.           Nu este permis /tie membrilor din LS Taxi. (Sanctiune: Faction Warn)   Este interzis sa dati [/eject] persoanei pe care ati legat-o.    Este interzis rapirea unui jucator sub level 10.   Sedintele/Antrenamentele/War-urile: Sedinta: anuntata înainte cu 2-3 zile de catre lider în topicul "Anunturi importante".
War-uri : De Luni până Vineri între orele 20:00-22:00, cine absentează primeşte FW.  Pentru war-uri in orasul LV minimul de secunde este de 600** de secunde daca aveti mai putin de atat veti fi considerati absenti, iar pentru war-urile in alte orase minimul de secunde va fi 300.   Cateva reguli cu privinta warurilor obligatorii: 1. Daca un membru este AFK la war si nu a anuntat pe [/f], acesta o sa fie sanctionat cu un Faction Warn(FW) fara discutie. Daca acesta doreste sa steaAFK, anunta pe [/f] si va face o poza ca dovada la ceea ce a spus. Aceasta regula se aplica doar daca stati AFK mai mult de 5 minute din diferite motive! Daca stati AFK mai putin de 5 minute, dati un SMS liderului factiunii, facand din nou o poza ca dovada la ceea ce ati spus. 2.Respectarea ordinelor primite de la coordonatorul war-ului este obligatorie. In caz contrar veti primi un Faction Warn(FW). 3.Job-ul obligatoriu la war-uri este Arms Dealer. Daca aveti alt job sau nu aveti suficiente materiale (de preferabil minim 20.000 materiale) pentru a oferi arme colegilor veti fi sanctionati cu un Faction Warn(FW).   Absența la warurile obligatorii:   Absent la 1/4 - amendă 5.000$.
Absent la 2/4 - avertisment verbal.
Absent la 3/4 - avertisment verbal + amendă 10.000$.
Absent la 4/4 - faction warn.
 
Absent la 1/3 - avertisment verbal.
Absent la 2/3 - avertisment verbal + amendă 10.000$.
Absent la 3/3 - faction warn.
 
Absent la 1/2 - avertisment verbal + amendă 10.000$.
Absent la 2/2 - faction warn.    Absent la 1/1 - faction warn. 
Amenzile neplătite în 24 de ore duc la sancționarea cu un faction warn.   Scor la warurile obligatorii: Scor de -5 la war: $5.000.
Scor de -10 la war: $10.000.
Scor mai mic de -15 la war: Faction Warn (FW)     Comportamentul :

Membrii familiei trebuie sa aiba un comportament exemplar si un limbaj cât se poate de politicos. Nu toleram glumele proaste, înjuraturile, jignirile, bataia de joc, certurile s.a.m.d . Ne mândrim prin comportamentul nostru ceea ce înseamna ca doar jucatorii care stiu sa se comporte vor fi acceptati, asadar sanctiunile pentru încalcarea regulilor ce tin de bunul simt sunt foarte grave. Cine aduce vorba de rank-up, sau ca vrea sa iasa din factiune va fi sanctionat cu Faction Warn. Divulgarea informatiilor de orice fel altor persoane din afara factiunii este pedepsita cu demitere.
*Aveţi obligaţia de a avea grijă de masinile facţiunii si să împiedicati furtul acestora. Când un Car Jacker fură o masină din parcarea HQ-ului aveţi dreptul de a recupera vehiculul urmând instrucţiunile de mai jos: Să fi apărut mesajul in care se anunta că o masină a fost furată. Ex: Să faceţi poză mesajului apărut după furtul vehiculului. Să recuperaţi vehiculul folosind următoarele metode: distrugerea masinii, asasinarea hoţului de masini, excluderea hotului din masină. Nu aveţi voie sa folosiţi primele 2 metode de mai sus în Safe Zones. După livrarea masinii, nu mai aveţi nimic de împărţit cu hoţul de masini. Nu aveţi voie să omorâti hotul înainte de a fura masina. Fără dovada cu " Don.MeHigh (0) stole you gang car." riscati sa fiţi sancţionaţi.   Amenzi:   AFK la activitati - 1.000$, la urmatoarea abatere FW. DM aiurea in fata sau in HQ - 3.000$, la urmatoarea abatere FW. Spam sau CAPS pe /f - 2.000$ Neanuntare luare masina - 1.500$ Intarziere activitati - 2.500$   Invoiri: Un membru Rank 1(perioada de teste) are dreptul doar la 2 invoiri pe saptamana. La 2(sau mai multe) invoiri in zile consecutive, ne rezervam dreptul de a refuza a doua invoire. Se va analiza fiecare caz in parte. Limita maxima de invoiri simultane in factiune este de 1/4 din numarul membrilor sau de 1/3 in cazul in care sunt si cereri de inactivitate.(ex: Cu 41 membri in factiune - 5 membri au cerere de inactivitate, doar 8 invoiri vor fi acceptate)   Descrierea testului pentru intrare în The Tsar Bratva:
Testul de intrarea în The Tsar Bratva consta în trei probe: Proba teoretica, care consta in 1 sau mai multe intrebari din regulamentul mafiei alese de cel care da testele Proba practica, consta in testarea abilitatilor candidatului.   Comenzile Factiunii: [/heal] - Iei heal. Trebuie sa te afli in HQ.
[(/f)amily] - Vorbesti pe chat-ul familiei.
[/fdeposit] - Depui bani in seiful familiei.
[/fputdrugs] - Adaugi droguri in depozitul familiei.
[/fgetdrugs] - Iei droguri din depozitul familiei.
[/fputmaterials] - Adaugi materiale in depozitul familiei.
[/fgetmaterials] - Iei materiale din depozitul familiei
[/tie] (Rank 3+) - Legi/rapesti pe cineva din masina (trebuie sa fii soferul). Ai nevoie de rank 3+ pentru a folosi aceasta comanda.
[/untie] - Dezlegi pe cineva care este rapit intr-o masina.
[/order] - Primesti arme. Trebuie sa te afli in HQ.   Descrierea testelor pentru avansare:

Veti avansa numai daca meritati. Daca doriti însa sa stiti ce trebuie sa faceti ca sa beneficiati de avansare e simplu, nu trebuie sa încalcati regulamentul, trebuie sa aveti un comportament adecvat si sa dovediti în timp ca meritati.
Bineînteles, nu aveti voie sa întrebati liderul/subliderul daca meritati sa fiti avansati, daca o faceti s-ar putea sa nu mai fiti avansati niciodata. Trebuie sa întelegeti ca nu se rezuma totul la a avea rankul cel mai mare.   Masinile pe rank:   Premier - Rank 0 Huntley - Rank 0 FCR-900 - Rank 2 Stafford - Rank 3 Stretch - Rank 4 Maverick - Rank 4


Skin-urile The Tsar Bratva: Rank 1-5   Lider / Sublider     Only Girls Nota: În cazul în care sunteti urmariti de o persoana puteti ataca acea persoana numai dupa ce ati strâns suficiente dovezi ca va urmareste si nu va lasa în pace. Aveti voie sa atacati persoana numai în afara Zonelor Sigure. Nota 2 : In cazul in care Liderul decide ca membrii pot purta orice skin, acesta lucru este valabil.   Atenție! Orice persoană ce dorește să facă parte din gangul nostru trebuie să știe nu numai Regulamentul Intern, ci și Regulamentele Generale ale gangurilor și serverului. Regulament General Ganguri: https://www.rpg3.b-z...tions/gangRules Regulamentul Serverului: https://www.rpg3.b-z...ver/serverRules Detalii despre testul de intrare: http://forum.b-zone....teste-test-log/   For English click the Spoiler