Jump to content

nJoy a lansat noua serie de UPS-uri cu ecran tactil


Leventhe
 Share

Recommended Posts

Compania romaneasca nJoy, a lansat o noua serie de UPS-uri de buget, prima din Romania dotata cu ecran tactil. Aceasta se numeste Horus, include numai modele line interactive, si este dotata cu reglaj automat al tensiunii si functie de repornire automata.

 

RPC_nJoy_Horus_UPS.jpg

 

Rolul ecranului tactic este de a afisa informatii privind tensiunea de intrare si iesire, nivelul de incarcare si capacitatea bateriei. Seria Horus dispune de reglaj automat al tensiunii, functie ce asigura o plaja constanta de tensiune, avand rolul de a elimina spike-urile inalte sau joase din retea. Iar in situatia unei pene de curent, UPS-ul va reporni in mod automat odata cu revenirea curentului.

 

Adorian Demeter, Manager General, a declarat: ” Ne dorim continuu sa surpindem consumatorul oferindu-i produse de care sa fim mandri; seria Horus este unul dintre acestea. Integrarea LCD-ului tactil intr-un UPS de buget este o noutate pentru piata romaneasca. Am dovedit, din nou, ca putem inova in sectorul in care activam. Feedback-ul de prelansare este unul extrem de pozitiv; efortul nostru este perceput la intreaga sa valoare, iar aceasta ne bucura enorm.”

 

Aceste UPS-uri vin in trei capacitati: 600 VA / 360 W; 800 VA / 480 W; 1000 VA / 600 W. Preturile sunt de 205 lei, 260 lei si respectiv 345 lei.

 

Sursa: http://www.arenait.net/2014/11/18/njoy-a-lansat-noua-serie-de-upsi-uri-cu-ecran-tactil.html

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.