Jump to content

Acer Iconia Talk S este o nouă tableta de 7 inch, cu două sloturi SIM si apelare telefonică


Leventhe
 Share

Recommended Posts

Acer a anunţat în această săptămână o nouă tableta, pe numele Iconia Talk S, care vine cu funcţii de convorbire telefonică. Terminalul e destul de arătos şi designul sau îmi aminteşte de un ASUS FonePad.


Acers-Iconia-Talk-S.jpg


Tableta vine cu suport LTE, două sloturi SIM şi rulează Android 4.4 KitKat. Acer Iconia Talk S încorporează un display IPS de 7 inch, cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli, o cameră frontală de 2 MP şi o cameră de 5 megapixeli în spate, fără blitz. La bord mai găsim şi 1 GB RAM, 16 GB stocare, slot microSD, cu suport pentru pana la 128 GB şi o baterie de 3780 mAh.


Acers-Iconia-Talk-2.jpg


Procesorul este o unitate Qualcomm Snapdragon 410 64 bit, deci produsul e pregătit şi pentru a rula Android 5.0 Lollipop. Acer Iconia Talk S va fi pus în vânzare în curând în Taiwan, la preţul de 250 de dolari şi probabil va ajunge şi în Europa pe la un preţ de 300 de euro. Cum vă suna acest produs mai ales în comparaţie cu un FonePad?


Acers-Iconia-Talk-S3.jpg



Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.