Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Prezentare - Azaek


Azaek
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Azaek


Prenume: Dănuț.


Varsta: 24 de ani.


Locatia: Suceava.


Ocupatie: Afaceri ilegale.


Jocul(rile) preferat(e): San Andreas Multiplayer și CS:GO câteodată


Hobby-urile tale: Ieșitul cu prieteni pe afară, cluburi și la femei.


O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Mă numesc Dănuț , sunt din oraşul Suceava şi am vârsta de 24 ani. Sunt o fire prietenoasă, un băiat de treabă, inteligent, sociabil, creativ, cu simţul umorului, descurcăret în orice situaţie, ascultător faţă de cei cu mai multă experientă, care vrea să ajute pe cei care au nevoie de ajutor, care nu este fiţos şi nu are mofturi, care ştie să vorbească civilizat, care scrie corect din punct de vedere gramatical, care ştie să aibă răbdare, glumeţ, pe care te poţi baza oricand, care termină un lucru început, care judecă înainte să ia o decizie, care respectă pe toţi cei care îl respectă. Acesta sunt eu, un baiat simplu într-o lume complicată.


De unde ai aflat de B-Zone Community?: De b-zone am aflat cu muțli ani în urmă de pe google dar nu aveam curajul să mă apuc că deja toți playeri aveau level mare și am jucat pe alte comunități până să se deschidă RPG3.


Alte precizari?: Baftă și sper să ne întelegem.


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.