Jump to content

LS School Instructors - Anunturi Importante / Important Announcements


 Share

Recommended Posts

In acest topic liderul va face anunturile importante legate de factiunea Los Santos School Instructors.

Acest topic trebuie verificat constant pentru a nu risca sa primiti sanctiuni.


 

 

 

:en:

Spoiler

In this topic, the leader will make important announcements related to the Los Santos School Instructors faction.

 

Edited by Stoony ToV
Actualizare.
Link to comment
Share on other sites

Subliderul LS School Instructors este [uS]Ale. In lipsa mea de ea trebuie sa ascultati. Cine nu se conformeaza risca sa fie sanctionat.

 

LS School Instructors recruteaza jucatori activi si seriosi, cu level 5+.

Nu va grabiti atunci cand aplicati, dezinteresul am sa-l evit, aplicatiile slabe vor fi respinse din start.

Nu incercati sa-mi trimiteti diferite mesaje pentru a va accepta, veti fi respinsi automat.

Nu incercati sa mintiti in aplicatie, mai bine fiti corecti pentru a avea mai multe sanse.

Aplicatiile se fac pe site-ul rpg.b-zone.ro iar respectivul topic ramane deschis pana la ora 00:00, succes!

 

Pentru ca s-au adunat peste 5 pagini de aplicatii, am sa inchid topicul la 16:00

 

__________

 

Pentru ca este o factiune nou adaugata, am decis sa va usurez munca pentru inceput.

Raportul de activitate va fi urmatorul:

 

Raportul de activitate este structurat în funcţie de rank şi arată cam aşa:

 • Rank 1 - 45 licenţe
 • Rank 2 - 20 licenţe vandute + 20 /givelicense la Rank 1
 • Rank 3 - 15 licenţe vandute + 15 /givelicense la Rank 1
 • Rank 4 - 10 licenţe + Test Log
 • Rank 5, 6 - raportul nu este obligatoriu
Edited by South zeEk
Link to comment
Share on other sites

Duminica, 07.12.2014 la ora 20:00 vom organiza prima sedinta de cand suntem impreuna. Vom avea de pus la punct mai multe neclaritati, in special cu textele obligatorii de pe chatul factiunii. Sunt foarte multe lucruri de discutat mai ales ca factiunea este luata de la 0, avem multi incepatori si trebuie sa-i instruim pe masura pentru a avea o viata usoara pe server.

Prezenta este OBLIGATORIE, in cazul in care aveti unele probleme sunteti rugati sa faceti o cerere de invoire. Cine lipseste fara sa anunte primeste Faction Warn.

Edited by South zeEk
Link to comment
Share on other sites

Raportul de activitate a suferit o mica schimbare cu privire la intervalul de zile in care puteti vinde licente, bineinteles cu permisiunea lui Kelton.

In loc sa vindeti licente in intervalul Vineri - Joi, de acum veti putea vinde incepand de Luni (ora 00:00) pana Sambata (ora 23:59 - pana atunci trebuie postat). Mi se pare mult mai accesibil pentru voi avand in vedere ca este mai bine ajustat acest program.

Topicul cu raportul de activitate am sa-l deschid in fiecare Vineri, ora 23:59 si ramane deschis 24 ore, pana Sambata la ora 23:59.

 

Pana cand vom avea 10-15 membri cu rank 2+ care sa ne ajute cu distribuirea licentelor, raportul de activitate va fi urmatorul:

 

Rank 1 - 18 licente.

Rank 2 - 15 licente + /givelicense la rank 2

Rank 3 - 10 licente + /givelicense

Rank 4 - 7 licente + testlog.

Rank 5/6 optional.

 

Edited by South zeEk
Link to comment
Share on other sites

Duminica, 14.12.2014 la ora 20:00 va avea loc sedinta saptamanala iar prezenta este obligatorie. Nu cred ca este atat de complicat sa intrati o ora in joc, tin sa mentionez ca si prezenta la sedinta are un rol important in promovarea voastra. Cine lipseste fara invoire va primi Faction Warn.

Vom recapitula din nou modelele pentru licente, de la prima la ultima.

Edited by South zeEk
Link to comment
Share on other sites

Dupa mai multe discutii cu liderii factiunilor School Instructors LV dar si SF, cat si cu adminii responsabili pe cele 3 orase, am decis sa modificam raportul.

 

Incepand de acum, raportul de activitate va fi in felul urmator:

 • Rank 1 - 40 licenţe
 • Rank 2 - 25 licenţe vandute + 25 /givelicense la Rank 1
 • Rank 3 - 20 licenţe vandute + 20 /givelicense la Rank 1
 • Rank 4 - 15 licenţe + Test Log
 • Rank 5, 6 - raportul nu este obligatoriu

Membrii cu rank 1 au de vandut 40 licente ( cu 10 licente mai putin ). In felul acesta este mai usor pentru toata lumea avand in vedere ca suntem 3 factiuni School Instructors.

Link to comment
Share on other sites

Astazi, 21.12.2014 la ora 20:00 va avea loc sedinta saptamanala iar prezenta este obligatorie.Imi cer scuze ca nu am putut sa anunt din timp insa forumul a fost cazut.

Cine lipseste fara invoire, primeste Faction Warn. Prezenta la sedinta conteaza mult in promovarea voastra, faceti tot posibilul sa ajungeti avand in vedere ca este vacanta.

Link to comment
Share on other sites

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, raportul de activitate a fost injumatatit. Nu mai trecbuie sa vindeti 40 licente, ci 20. Sarbatori fericite tuturor si un an nou cat mai bun!

Link to comment
Share on other sites

Duminica, 04.01.2015 ora 20:00 va avea loc sedinta saptamanala iar prezenta este obligatorie. La finalul sedintei vom face din nou o simulare cu fiecare model de test in parte. Am sa aleg aleatoriu cativa membri iar cei care nu stiu modelul pentru testul respectiv va fi sanctionat. Cei care lipsesc fara invoire vor primi Faction Warn.

Link to comment
Share on other sites

Raportul celor trei factiuni School Instructors a fost schimbat iar aceasta varianta este finala. Raportul pe care trebuie sa-l faceti este urmatorul:

 

Rank 1 - 25 licente.

Rank 2 - 20 + 20 /givelicense

Rank 3 - 15 + 15 /givelicense

Rank 4 - 10 + testlog

Rank 5-6 - raport optional

Stiind ca este foarte greu sa efectuati raportul avand in vedere ca sunt putini clienti si multi instructori, am decis sa va oferim oportunitatea de a putea face un raport mai usor.

Aceasta varianta este finala, nu o vom mai modifica.

Edited by South zeEk
Link to comment
Share on other sites

Pentru ca a inceput scoala si multi nu prea aveti posibilitatea de a sta ONLINE in timpul saptamanii, am decis sa fac unele schimbari cu privire la raportul de activitate.

Noul interval de timp in care puteti vinde licente este urmatorul: Luni (00:00) - Duminica (17:30) iar topicul cu raport de activitate va fi inchis Duminica, ora 18:00. Aveti weekend-ul la dispozitie pentru a vinde licente iar acum aveti posibilitatea sa faceti rapoartele.

Link to comment
Share on other sites

Duminica, 11.01.2015 la ora 20:00 va avea loc sedinta saptamanala. Sunteti asteptati intr-un numar cat mai mare, cine lipseste fara invoire, primeste Faction Warn. Prezenta la sedinta conteaza mult pentru avansarea voastra in grad, deci faceti tot posibilul sa ajungeti. In cazul in care aveti alte probleme si chiar nu puteti ajunge, invoiti-va in topicul dedicat.

Link to comment
Share on other sites

Incepand din data de 11.01.2015, avem tratat de pace cu gangul Verdant Family. Le vom oferi licente gratis iar in schimb vom avea parte de protectie, se vor ocupa de blacklist-ul nostru. Trebuie sa-i respectam si sa-i ajutam de oricate ori este nevoie, le oferim refill/repair cu 1$. Respectul reciproc este cel mai important, nu vrem sa existe certuri, reclamatii intre noi.

Edited by South zeEk
Link to comment
Share on other sites

Duminica, 18.01.2015 la ora 20:00 va avea loc sedinta saptamanala. Sunteti asteptati intr-un numar cat mai mare, cine lipseste fara invoire, primeste Faction Warn. Prezenta la sedinta conteaza mult pentru avansarea voastra in grad, deci faceti tot posibilul sa ajungeti. In cazul in care aveti alte probleme si chiar nu puteti ajunge, invoiti-va in topicul dedicat.

Link to comment
Share on other sites

Astazi, 25.01.2015 la ora 20:00 va avea loc sedinta saptamanala. Sunteti asteptati intr-un numar cat mai mare, cine lipseste fara invoire, primeste Faction Warn. Prezenta la sedinta conteaza mult pentru avansarea voastra in grad, deci faceti tot posibilul sa ajungeti. In cazul in care aveti alte probleme si chiar nu puteti ajunge, invoiti-va in topicul dedicat.

Link to comment
Share on other sites

Duminica 01.02.2015 la ora 20:00 va avea loc sedinta saptamanala. Sunteti asteptati intr-un numar cat mai mare, cine lipseste fara invoire, primeste Faction Warn. Prezenta la sedinta conteaza mult pentru avansarea voastra in grad, deci faceti tot posibilul sa ajungeti. In cazul in care aveti alte probleme si chiar nu puteti ajunge, invoiti-va in topicul dedicat.

Link to comment
Share on other sites

 • Am decis impreuna cu liderul Tow Truck Company ([uS]Aure..), ca saptamana aceasta sa organizam o activitate intre factiuni. Este vorba despre un targ la care fiecare factiune o sa puna la bataie ceea cu ce se ocupa.
 • Aici fiecare membru din Tow Truck Company este obligat sa ofere /repair si /refill la pretul de 1$ fiecarui jucator prezent la activitate, de asemenea membrii School Instructors Los Santos o sa ofere licente la un pret redus si fara teste (doar avansul). Iar cei de rank 1 vor oferi refill/repair cu 1$.
 • Pe langa toate acestea, vor fi si unele surprize care contin sume de bani pentru incepatori.
 • Activitatea o sa aiba loc sambata 7 februarie 2015 la ora 19:30 si o sa tina 45 de minute, pana la 20:15. Totul va avea loc in curtea resedintei Ultras South (/findhouse 535) Mai multe detalii primiti in game.

_____________

 

Duminica 08.02.2015 la ora 20:00 va avea loc sedinta saptamanala. Sunteti asteptati intr-un numar cat mai mare, cine lipseste fara invoire, primeste Faction Warn. Prezenta la sedinta conteaza mult pentru avansarea voastra in grad, deci faceti tot posibilul sa ajungeti. In cazul in care aveti alte probleme si chiar nu puteti ajunge, invoiti-va in topicul dedicat.

Edited by South zeEk
Link to comment
Share on other sites

Vom anula sedinta din acest weekend deoarece sunt plecat pana duminica viitoare. Rapoartele vor fi corectate iar salariile le veti primi de la Porter, iar eu cand revin dupa inactivitate am sa-i inapoiez banii. Mare grija la rapoartele pe care le faceti, fiecare greseala poate duce la anularea raportului.

Link to comment
Share on other sites

ATENTIE: Chiar daca s-a facut aceasta automatizare a raportului de activitate, metoda prin care se tine evidenta automata a tot ce faceti in cadrul factiunii, faceti in continuare poze pentru raport, deoarece momentan nu este intr-o versiune finala in care sa poate fi verificat si pe RPG. Tin sa postez si aici, desi scrie pe rpg.b-zone.ro/update deoarece parca vad ca unii o sa renunte la poze si o sa se bazeze pe aceasta automatizare.

Link to comment
Share on other sites

Duminica 22.02.2015 la ora 20:00 va avea loc sedinta saptamanala. Sunteti asteptati intr-un numar cat mai mare, cine lipseste fara invoire, primeste Faction Warn. Prezenta la sedinta conteaza mult pentru avansarea voastra in grad, deci faceti tot posibilul sa ajungeti. In cazul in care aveti alte probleme si chiar nu puteti ajunge, invoiti-va in topicul dedicat.

Link to comment
Share on other sites

Duminica 01.03.2015 la ora 20:00 va avea loc sedinta saptamanala. Sunteti asteptati intr-un numar cat mai mare, cine lipseste fara invoire, primeste Faction Warn. Prezenta la sedinta conteaza mult pentru avansarea voastra in grad, deci faceti tot posibilul sa ajungeti. In cazul in care aveti alte probleme si chiar nu puteti ajunge, invoiti-va in topicul dedicat.

Link to comment
Share on other sites

Pentru ca imi pasa de situatia voastra si stiu ca multi sunteti ocupati cu examenele (simularile), pentru urmatoarea saptamana si mai exact 2 martie 2015 - 9 martie 2015, raportul o sa fie OPTIONAL. Nu vreau sa fiti retinuti de joc, axati-va pe scoala si incercati sa scoateti o nota cat mai promitatoare.

Mult succes tuturor, va tin pumnii.

Link to comment
Share on other sites

Duminica 08.03.2015 la ora 20:00 va avea loc sedinta saptamanala. Sunteti asteptati intr-un numar cat mai mare, cine lipseste fara invoire, primeste Faction Warn. Prezenta la sedinta conteaza mult pentru avansarea voastra in grad, deci faceti tot posibilul sa ajungeti. In cazul in care aveti alte probleme si chiar nu puteti ajunge, invoiti-va in topicul dedicat.

Link to comment
Share on other sites

In urma noului update, membri de rank 1 au acces la [/givelicense], cu exceptia licentelor materials si weapon.

Regula cu privire la jucatorii de level 50 ramane aceeasi, doar rank 2 au dreptul de a-i accepta, in caz contrariu primtit Faction Warn.

Incepand de maine, membri cu rank 1 vor putea vinde licente pe cont propriu iar raportul va fi urmatorul:

 

 

 • Rank 1 - 20 licenţe
 • Rank 2 - 15 licenţe vandute + 15 /givelicense materials,weapon la Rank 1
 • Rank 3 - 10 licenţe vandute + 10 /givelicense materials,weapon la Rank 1
 • Rank 4 - 10 licenţe + Test Log
 • Rank 5, 6 - raportul nu este obligatoriu
Edited by South zeEk
Link to comment
Share on other sites

Duminica 15.03.2015 la ora 20:00 va avea loc sedinta saptamanala. Sunteti asteptati intr-un numar cat mai mare, cine lipseste fara invoire, primeste Faction Warn. Prezenta la sedinta conteaza mult pentru avansarea voastra in grad, deci faceti tot posibilul sa ajungeti. In cazul in care aveti alte probleme si chiar nu puteti ajunge, invoiti-va in topicul dedicat.

Vom discuta despre certuri si ura pe care o purtati unul impotriva celuilalt. M-am saturat de aceste lucruri, cine nu poate sa se controleze e liber sa plece!

Link to comment
Share on other sites

 • D r e e W changed the title to LS School Instructors - Anunţuri importante | Important announcements
 • Stoony ToV changed the title to LS School Instructors - Anunturi Importante / Important Announcements
 • South Georgeeee locked this topic
 • South Edward NissaN unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.