Jump to content

LS School Instructors - Propuneri pentru facţiune | Faction suggestions


 Share

Recommended Posts

dNcf6MN.png

 

 

 

*Ai vreo propunere pe care vrei să o punem în aplicare?

Model de postare:

  • Nick :
  • Rank :
  • Propunere :

*Puteţi posta idei care credeţi că ar fi folositoare facţiunii.

*De-asemenea puteţi posta lucruri pe care doriţi să le faceţi pe viitor în Los Santos School Instructors.

*În acest topic au dreptul de a posta doar membrii Los Santos School Instructors.

 

 

4zs53BZ.png

 

 

 

*Do you have a suggestion that can help this faction?

 

Posting model:

  • Nickname :
  • Rank :
  • Suggestion:

*You can post ideas that can be useful for this faction.
*You can also post things that you want to do in
Los Santos School Instructors.

*In this topic can post only the members of Los Santos School Instructors.

 

 

Edited by South Edward NissaN
Actualizare
Link to comment
Share on other sites

 

Nick: RDCristian98

Rank: 3

Propunere:

1. Stabilirea unei zile (cred ca vineri e ok) pe la ora 18:00 cand sa fie o sedinta scurta de 10 minute intre liderii factiunilor SI ( LV, SF, LS) la care sa poata participa membrii rank 4+ ai acestor factiuni. Aici se vor discuta evenimente, probleme si alte chestii pe scurt.

2. Stabilirea unui prag minim de licente la fiecare rank in fiecare factiune. Adica ori sa fie acelasi numar de licente la raport in factiuni, ori sa fie un minim stabilit ( nu in LV 50 licente rank 1 iar in sf 20 :| )

3. Adaugarea unei reguli noi: Orice membru care face post pe RPG unui alt membru SI ( LV, SF, LS ) va fi pedepsit cu 2 x FW !!! Cand aveti probleme cu un membru din aceste factiuni dati PM liderului (vostru sau celui din factiunea respectivului jucator)

4. Liderii sa comunice putin mai mult.

5. Factiunile sa lucreze ca o echipa. De exemplu LV SI (pentru ca are experienta) sa fie "Seful" iar celelalte mainile drepte ! Va dati seama ca 150 instructori sunt mult prea multi si raportul nu o sa poata fi indeplinit de toti membrii pentru ca nu o sa fie clienti, si atunci propun ca in LV SI (care o sa fie factiunea SI "adevarata" sa fie maxim 50 membrii, iar in celelalte cam 20-30) sau acelasi numar de membrii, depinde cum va intelegi...

6. Crearea mai rapida a unui chat comun pentru ca cei rank 2+ (din LV SI de ex ) sa ii poate ajuta cu give pe cei din SI SF sau SI LS...

7. Crearea unor piese pe forum pe comun (lista neagră este foarte important pentru ca nu este corect ca un jucător să injure instructori din LV și după sa primeasca licențe din LS)

8. Sa fie creata o comandă (/ blacklist) care va afișa jucatorii (cei online), care sunt pe blacklist. Doar liderul pot edita această listă pe joc (pentru a adăuga sau elimina jucători)

9. Sa conducem mai usor vehiculele celorlalte factiuni ( merit și Sultan) ca în taxi sau departamente. Vom putem anunța pe chat-ul comun, atunci când o luam.

10. Citiți acest propuneri și gânditi-va la ele. Impreuna. Vorbiti de asemenea cu administratorii (admin 6), pentru a le pune în aplicare și haideti ! Treziți-vă și vindeti licențe !!!

Nick : RDCristian98

Rank : 3

Proposal :

1. Establishing a day (I think Friday is ok ) at 18:00 when to be a short meeting between the leaders of factions during 10 minutes where can participate rank 4+ members of these factions ( SI LV,SF,LS). Here we will discuss events, issues and stuff shortly .

2. Establish a minimum threshold of licenses for each rank in each faction . Mean times to be the same number of licenses in relation to factions, or be a minimum set (not minim of licenses in LV 50 for rank 1, and in sf 20: | )

3. Adding a new rule : Any member who made ​​the post of another SI member (LV , SF, LS ) on RPG will be punished with 2 x FW !!! When you have problems with a member of these factors give PM to leader ( your leader of to leader of the faction that the members is )

4. Leaders communicate a little more.

5. factions to work as a team. For example LV SI ( because he has the experience ) to be " boss " and other arms straight ! You realize that 150 instructors are too many and the report can not be fulfilled by all members for not being a customer , and then propose that in LV SI ( SI faction to be a " true " to be up to 50 members , and the other about 20-30 ) or the same number of members in all factions depends on how you understand ...

6. Create a chat fastest jointly to the rank 2+ ( eg in LV ) can help with Give to those in SF and SI SI LS ...

7. Creating some parts on forum on common ( BLACKLIST is very important cuz is not right that 1 player to swear instructors from LV and after to receive licenses from LS)

8. To be created a command ( /blacklist ) on games where will be shown players (who is ONline) that are on blacklist.Only the leader can edit this list on game ( to add or remove players )

9. To can drive easly the others factions vehicles ( merit and sultan ) like in taxi or departaments. We will can announce on the common chat when we take one.

10. Read this proposals and think about them. TOGHETER. Talk also with admins ( admin 6) to implement them and come on ! Wake up and sell licenses !!!

 

 

EDIT!!!

 

Also is very important for instructors to learn the rules !!! Cause i see that some of you dont :| So...Learn more and you wont get more posts. Good Luck !

 

De asemenea, este foarte important pentru instructori să învețe regulile !!! Pentru că văd că unii dintr voi nu le prea stiu | Deci ... Invatati mai multe și nu veți mai obține posturi. Noroc!

Edited by RDCristian98
Link to comment
Share on other sites

  • Nick : Sickk

  • Rank : 1

Propunere : Propun sa facem un fel de concurs care ar consta in cele mai multe licente acordate pe parcursul a 24 ore. La sfarsit de saptamana fiecare membru sa posteze in topicul respectiv ziua in care a facut cele mai multe licente, numarul lor si dovada evident cu licentele acordate. Castigatorul sa primeasca o anumita suma de bani (pot sustine daca este cazul). De ce?: Deoarece consider ca asa am sporti activitatea membrilor oferindu-le un stimul in plus.

Link to comment
Share on other sites

@@RDCristian98, Nu inteleg rostul acestui post, puteai sa-mi trimiti PM in cazul in care aveai ceva de spus. Atata timp cat faci parte din Las Venturas, te rog sa-ti vezi de factiunea ta. De ce au cei din SF raport de 20? Tu te gandesti la faptul ca atat noi cat si cei din SF nu avem rank 2+? Suntem doar liderii si subliderii care putem acorda licente.

Te rog sa incetezi cu posturile de genul, daca ai ceva de spus imi trimiti mie PM si discutam.

Aceste schimbari trebuie facute dupa ce discut eu cu pyrocel si DH01, momentan vom vedea cum procedam.

 

@@Sickk, Este o idee buna insa pe viitor, cand vom avea membrii cu rank mai mare. In momentul de fata este dificil, avand doar membrii cu rank 1.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Nick: [uS]Porter

Rank: 1

Propunere: Propun ca modelul de la Flying si Sailing license sa fie putin modificat atunci cand clientul trece testul. Ar trebui sa arete astfel: "X a trecut testul pentru Flying license cu Maverick [963/1000 HP]". 1000 semnificand HP la inceperea testului si 963 HP ar arata HP la finalul testului. Astfel daca incepe cu 900 HP de exemplu si noi anuntam ca a trecut cu [865/900 HP] atunci n-ar mai exista comentari pe /f de genu: "Cum a trecut cu 865 HP?" etc.

Edited by South Porter
Link to comment
Share on other sites

  • Nick : Sickk

  • Rank : 2 (Instructor)

Propunere : Sa fie adaugata o regula care sa sune cam asa: "Cei care raman fara licenta de condus sau fara oricare dintre licente (confiscate sau suspend) sa fie sanctionati de lider". Sunt o factiune care suntem dependenti de asa ceva si ne ocupam cu acordarea lor. Ar fi urat sa fim cei care le oferim dar incalcam regulamentul si ramanem fara ele.

Link to comment
Share on other sites

  • Nick :zsradu

  • Rank :1

Propunere : Nu ar fi ceva prea frumos, dar vreau sa aflu daca totusi cei din School Instructors SF/LV chiar dau /id inainte. Propun sa dea cineva(o data) /needlicense din S.I. LS sa vedem ce se intampla. Daca vor accepta, vor lua FW.

Link to comment
Share on other sites

  • Nick : Waxios
  • Rank : 2
  • Propunere : Jucatorii care sunt in departamente (FBI,SFPD,LVPD,NG,LSPD) vor fi scutiti de testul pentru Weapon License. (de la rank 2+)

Jucatorii care sunt in mafie , respectiv in Hitmen Agency vor fi scutiti de testul pentru Weapon si Materials Licenses.

 

 

  • Model de anunt :

Name(ID) a trecut testul pentru Weapon License [FBI]

Name(ID) a trecut testul pentru Weapon License [PD]

Name(ID) a trecut testul pentru Weapon License [FBI]

Name(ID) a trecut testul pentru Weapon License [H.A]

Name(ID) a trecut testul pentru Materials License [Mafie]

 

Link to comment
Share on other sites

  • Nick : Rum.

  • Rank : 2

Propunere : Avand in vedere ca de pe data de 05.01.2015 se incepe scoala, ma gandeam ca topicul cu Raportul de activitate sa fie deschis de Sambata de la ora xx (decide Zeek / Ale) pana Duminica la ora 17:00 (un exemplu), iar sedinta undeva la ora 20:00. Avand in vedere ca majoritatea suntem de dupa amiaza la scoala, ajungem seara de la scoala, avem teme, dimineata invatam si mai rar facem raport. Asa macar sa avem Vineri dupa ce venim de la scoala, Sambata si Duminica cateva ore de raport. Asa acum, zeek se va plictisi la cate FW va da pentru nepostare raport.

Link to comment
Share on other sites

  • Nick : BotysGhytza

  • Rank : 1 Trainee

Propunere 1 : Propun ca în momentul în care dăm diferite teste pentru licenţe cu clienţii ca şi dovadă să putem avea şi video-uri. Eu spre exemplu, până de curând fiecare test îl filmam cu Bandicam, filmam strict părțile esențiale și în caz de post sau ceva le aveam. După părerea mea e mult mai bine așa să putem filma și să ni se ia în considerare. Poate unii, cum sunt și eu nu vor să își încarce folderul de poze, cu răspunsuri, întrebări și tot restu și după să le pună în tot felul de foldere etc. ... Să fie permise ambele lucruri, și să putem face poze și să filmăm.

  • Propunere 2 : Membrii care primesc reclamații pe website să poată da reply direct la plângerea respectivă. Nu să stea să dea PM liderului sau sub-liderului. După ce s-a făcut acel update în care reclamațiile se fac pe website e mult mai avantajos să te aperi când ești reclamat direct acolo cu dovezi. Consider că ar fi mult mai bine așa.

Edited by Botys Ghytza
Link to comment
Share on other sites

@@Botys Ghytza, Propunerea 1 respinsa, nu vad ce e asa greu sa stergi pozele dupa ce ai postat raportul.

Propunerea 2 respinsa, regula ramane neschimbata. Atunci cand ai o reclamatie facuta, trimiti PM liderului cu dovezile necesare.

Link to comment
Share on other sites

  • Nick : BotysGhytza

  • Rank : 1 Trainee

Propunere 1 : Propun ca în momentul în care dăm diferite teste pentru licenţe cu clienţii ca şi dovadă să putem avea şi video-uri. Eu spre exemplu, până de curând fiecare test îl filmam cu Bandicam, filmam strict părțile esențiale și în caz de post sau ceva le aveam. După părerea mea e mult mai bine așa să putem filma și să ni se ia în considerare. Poate unii, cum sunt și eu nu vor să își încarce folderul de poze, cu răspunsuri, întrebări și tot restu și după să le pună în tot felul de foldere etc. ... Să fie permise ambele lucruri, și să putem face poze și să filmăm. Am vorbit aseară în game zeEk. și ți-am explicat această propunere care este legată pentru dovezi când postăm la Licențe care trebuie atribuite sau în cazul în care ni se face vreo reclamație, nu pentru raport.

Link to comment
Share on other sites

Nick: Dyablox

Rank: 1

Propunere: De la ora 00:00 sa putem lua give de la colegii din SF/LV. Pe mine unul îmi va fi de mare folos, dar cred ca nici colegilor din facțiune nu le-ar încurca. Eu activez noaptea, iar Rank 2+ nu sunt deloc, iar de postat intr-una pentru licențe neatribuite e incomod. Sa ne ajutam reciproc, pentru a fi uniti.

Link to comment
Share on other sites

nick:vanciacristi198



rank:1(trainee)



propunere:Daca se poate ca sa fie scos un dodo pentru testele de zbor si sa fie adaugat un maverick in schimb deoarece aproape toti playeri care vor sa sustina testul de zbor doresc cu maverick.Multumesc pentru intelegere.


Edited by vanciacristi197
Link to comment
Share on other sites

  • Nick :BeaTs.

  • Rank :1

Propunere : Sa putem lua si noi give de la School Instructor LV si SF, in fiecare zi sunt ON depe la ora 6:00 si nu gasesc /give ... si trebuie sa astept sa intre rank2 de la noi.

Link to comment
Share on other sites

  • Nick : BotysGhytza

  • Rank : 2 Instructor

Propunere 1 : Propun ca instructorul săptămânii în următoarea săptămână să aibe raportul opțional.

Propunere 2: Propun să se facă un nou concurs în cadrul facţiunii, şi anume, Instructorul zilei. La acest concurs să poată fi puse pozele în interval 00:01-23:59 din ziua respectivă. De luni începând bineînțeles și până duminică tot la ora 17:30 ca și la raport, iar la acea oră topicul să fie închis. Câștigătorul să primească o frumoasă sumă de bani, undeva în jur de $20.000. Însă pentru a avea toată lumea şanse egale, să se posteze doar licențele vândute, nu și cele care le dăm la rank 1, aici vorbesc de cei de rank 2. La el să participe doar cei de rank 1-4. Sunt sigur că cu acest concurs activitatea noastră va crește considerabil. Nu numai pentru bani, dar și pentru a avea șanse mai mari la rank-up. Dacă va fi să accepţi această propunere cu deschiderea unui nou concurs, schimbi tu orele pe placul tău cum îți este mai ușor, și premiul la fel, depinde de bugetul facțiunii.

Propunere 3: Atunci când avem un client din Verdant să putem pune în paranteză (VDT) atunci când anunțăm că e la noi, când a trecut/picat testul și când îi acordăm /givelicense. Ar fi deosebiți de restul playerilor.

Edited by Botys Ghytza
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.