Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cum să fii fericit la job?


Lowley
 Share

Recommended Posts

job.jpg?width=500

Ai simţit cum jobul tău devine pe zi ce trece mai plictisitor şi frustrant? Ai obosit să faci în fiecare zi aceleaşi lucruri, ca un roboţel? Îţi spunem noi ce să faci ca să fii fericit la birou.Dacă ai ajuns să te gândeşti zilnic cu groază că trebuie să mergi la birou, este momentul să faci o schimbare în viaţa ta. Dacă varianta optimistă a unui job nou nu este una realistă, trebuie să faci câteva schimbări mărunte, care te vor ajuta nu doar să supravieţuieşti la birou, ci chiar să-ţi placă.

 

Gândeşte pozitiv

 

Nu există jobul perfect, aşa că de ce să te cramponezi de toate lucrurile care nu îţi plac? Mai bine ţine cont de toate lucrurile bune care se petrec în orele de prograam. Ai colegi drăguţi? Îţi place măcar unul dintre task-urile tale zilnice? Sau măcar îţi place să bei cafeaua cu fetele din departamentul tău? Nu ţi se par suficiente motive de optimism? Concentrează-te pe lucrurile bune şi nu uita că fericirea este o stare de spirit şi ţine mai ales de tine, nu de noroc. Înconjoară-te de oameni care îţi plac şi lucrurile sunt pe jumătate rezolvate.

 

Începe ziua cu îndatoririle pe care le urăşti cel mai mult

 

Toţi avem de făcut la job lucruri care ne plc şi lucruri pe care le urâm din tot sufletul, dar chiar nu avem cum să scăpăm de ele. Deşi ştie toată lumea că atunci când avem de făcut ceva care nu ne place tendinţa naturală este de a amâna. Dar făcând asta eşti permanent conştient de faptul că ceea ce ai de făcut te aşteaptă, aşa că nu ai cum să scapi de senzaţia neplăcută chiar şi la anticiparea momentului când inevitabilul se va produce. Aşa că scapa de toate lucrurile neplăcute prima dată şi restul zilei va fi doar motiv de bucurie.

 

Înconjoară-te de lucruri şi oameni care te fac să zâmbeşti

 

Râsul este un medicament extrem de eficient şi, mai ales, necostisitor. Înconjoară-te de oameni care te fac să zâmbeşti, citeşte lucruri amuzante, glumeşte cu colegii de birou. Şi, cel mai important: nu lăsa problemele profesionale să-ţi domine viaţa personală, pentru că ce ai de făcut la job trebuie să rămână acolo, nu să iei problemele acasă cu tine.

 

Cunoaşte-ţi limita de rezistenţă la stres

 

Chiar şi cei mai calmi şi relaxaţi dintre noi pot fi scoşi din minţi. Dacă îţi cunoşti "punctul de fierbere", este mai uşor să-ţi gestionezi reacţiile şi activităţile, pentru a nu ajunge la acesta. În plus, nervozitatea şi frustrarea scot tot ce e mai rău din oameni, aşa că este foarte riscant să ajungi la limita de jos a răbdării. Aşa că nu lăsa niciodată jobul să te ducă în punctul acela.

 

 

 

 

Sursa -> http://www.gq.ro/radar/12489343-cum-sa-fii-fericit-la-job

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.