Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

The Order: 1886


JustMed
 Share

Recommended Posts

image.png

 

Sony nu a ratat ocazia de a prezenta, pe scena PlayStation Experience, secvenţe noi de gameplay din The Order: 1886, shooter-ul third person realizat de studioul Ready at Dawn în exclusivitate pentru PlayStation 4.



De asemenea, Sony a publicat şi imagini noi din The Order: 1886, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos. Jocul va spune povestea unei echipe de "gardieni" (The Order), scopul acesteia fiind protejarea umanităţii în faţa atacurilor venite din partea rasei Half-Breeds, vârcolacii. Legenda spune că protagoniştii ar fi chiar nemuritorii Cavaleri ai Mesei Rotunde, echipaţi cu armele moderne ale acelor vremuri, furnizate de Nikola Tesla, vestitul om de ştiinţă ce a contribuit la popularizarea electricităţii.

 

image.png

The Order: 1886 va fi lansat pe 20 februarie 2015, exclusiv pentru PlayStation 4.

 

Sursa

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.