Jump to content

Prezentare ZiaR.

ZiaR
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: ZiaR.

• Prenume: Marian

Varsta: 15

Locatia: Braila

Jocul(rile) preferat(e): Foltbal.

Hobby-urile tale: Fotbal, samp, lol.

O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Salut, mă numesc Hornet (stiu n-ati mai auzit) ,locuiesc in minunatul oras Brăila si invat la liceul " Nicolae Bălcescu". Sunt un tip plin de viată si imi place sa ies cu prietenii in oras, sa ma joc samp, fotbal. Ca orice om, am si eu anumite fix-uri, nu suport sa fiu mintit si sa fiu luat de prost, ma respecti, te respect. In viitor vreau sa iau bacalaureatul cu o medie mare si sa intru la drept in Bucuresti. Imi place dreptatea si de accea consider ca postura de avocat mi se potriveste de minune si chiar doresc sa devin unul de succes, cu femei si multi bani. Ascult orice gen de muzica, de la manele la rock, nu sunt omul care face "figuri" cand vine vorba de o petrece si de un anumit tip de melodi. Mai mereu pun la pariuri, de aceea pierd foarte multi bani, dar si cand o castig o sa ies din faliment. Cam atat, o sa va dati si voi seama ce fel de om sunt. Aceasta este descrierea mea scurta. Nu imi place sa ma autocaracterizez, dar am facut-o pentru voi, bafta!

De unde ai aflat de B-Zone Community?: Stiam de mult de acest server, am conturi mai mari.

Alte precizari?: -

welcome

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.