Jump to content

69 Pier Mobs - Interview with a legend


South James
 Share

Recommended Posts

Z188bq5.png



RO: În acest topic, liderul sau subliderul 69 Pier Mobs va lua interviu unei actuale sau foste legende 69 Pier Mobs, astlel cititorii vor înţelege cine sunt aceştia şi cum au ajutat facţiunea.



ENG: In this topic, the leader/subleader of 69 Pier Mobs will interview an actual/past legend of 69 Pier Mobs, so the readers will undestand who are they and how they helped the faction.


Edited by James ToV
Link to comment
Share on other sites

  • Salutare tuturor cititorilor. Doresc să vă prezint astăzi un nou interviu, de data aceasta avându-l alături de noi pe liderul gangului 69 Pier Mobs, James[ToV]. Lecturare plăcută să aveţi!

Î: Salut, James. Îţi mulţumesc pentru că mi-ai acceptat cererea de a te intervieva astăzi, pe data de 01.01.2015. Înainte de a începe, dă-mi voie să-ţi urez un an nou fericit.

R: Salut, Timothy. Vă salut şi pe voi, cititorilor, şi vă urez sărbători fericite şi toate dorinţele să vi se împlinească.

Î: Pentru început, vreau să aflu câte ceva despre tine. Cum te numeşti, care îţi este vârsta şi care este locul tău de provinienţă?

R: Mă numesc Alin, am 17 ani şi locuiesc în Bucureşti.

Î: Ne poţi spune cum se desfăşoară o zi din viaţa ta?

R: Între 7:00 şi 14:30 sunt la şcoală. Uneori am şi antrenament la box până la 16:30. Apoi îmi fac îndatoririle pentru şcoală şi având în vedere timpul liber rămas, intru la war-uri să-mi ajut membrii şi îmi îndeplinesc îndatoririle funcţiei de lider. Nu trece zi în care să nu mă gândesc la ce am de făcut ca lider şi îmi place să mă gândesc la asta.

Î: Ai hobby-uri? Dacă da, care sunt acelea?

R: Sigur că am. Cel mai mare este muzica, adică cântatul la chitară. Îmi place ca în vacanţa de vară să joc tenis de câmp, ocazional joc şi tenis de masă sau înot. Ca activitate

săptămânală, boxul.

Î: Acum că am aflat câte ceva despre tine, vreau să trecem la partea legată de B-Zone. Eşti de acord?

R: Sigur, cred că asta vreţi să aflaţi îndeosebi.

Î: Cum de ai ajuns să activezi pe această comunitate?

R: Întotdeauna erau mass-uri cu această comunitate şi întotdeauna am conisderat că este cea mai mare comunitate din România. Într-o zi am avut şi îngăduinţa să mă apuc.

Î: Ce te-a captivat la B-Zone astfel încât să rămâi aici şi să începi să îţi dezvolţi o carieră?

R: M-au captivat seriozitatea staff-ului şi faptul că gamemode-ul are update-uri regulate şi întotdeauna pe server se produc schimbări în bine.

Î: Cum au fost primele tale momente pe serverul de SA:MP al Comunităţii B-Zone?

R: Au fost frumoase, atunci nu gândeam ca şi acum că jucatul de SA:MP implică anumite responsabilităţi. Pur şi simplu mă jucam for fun şi îmi plăcea să fac asta ocazional.

Î: Cum ai câştigat primii bani şi cât de greu ţi-a fost să te ridici la începutul carierei tale ca jucător al acestui server?

R: Sigur că primii bani i-am făcut prin job-uri, iar apoi prin afaceri. După ce mi-am luat Infernus, nu am mai muncit o perioadă lungă, asta se reflectă şi în ziua de azi, sunt "sarac" în joc.

Î: Ţi-a fost greu să reuşeşti a intra în prima ta facţiune?

R: Nu aveam pe atunci simţul facţiunilor, voiam doar să mă distrez. De asta nici nu am intrat în multe facţiuni şi în prima nu m-am simţit prea bine. Totul s-a schimbat când am vrut să îmi impun seriozitate şi când joc SA:MP şi astfel am devenit ceea ce sunt astăzi.

Î: Având în vedere că eşti un veteran al acestui server, ce comparaţie poţi face între administratorii de atunci şi administratorul actual, Kelton?

R: Comunitatea s-a dezvoltat treptat cu ajutorul administratorilor, dar ajutorul pe care l-a adus Kelton este enorm. Ceea ce îmi place îndeosebi la Kelton este că vine cu idei originale şi cu ajutorul lui sistemul de alegere al staff-ului s-a schimbat în bine. Aici mă refer la sistemul prin aplicaţii şi la managementul activităţii pe care fiecare funcţie îl are.

Î: O să te rog, dacă nu e prea mare deranjul, să-mi povesteşti cum a fost perioada ta petrecută în această facţiune, de atunci şi până în prezent. De ce ai ales acest gang şi cum a fost momentul în care ai fost promovat la funcţia de lider?

R: În 69 Pier Mobs am intrat din două motive: erau puţini membri şi m-am gândit că asta m-ar ajuta să ating poziţii înalte mai uşor, iar al doilea motiv este culoarea si skin-urile, pe care nu le-aş da pe nimic altceva. Aşa a şi fost până la urmă. Am trecut prin perioade grele în cele 6 luni. Alături de MyAir m-am distrat pe cinste, dar am şi luat câteva worst-uri pentru că eram în numar de maxim 10 la war. Apoi MyAir a pierdut funcţia şi a luat lider CrazyStunT, deşi simţeam că făceam 80% din muncă, totuşi nu m-a deranjat şi am ajuns destul de sus cu ajutorul lui, ajungând ca mafie la 21 turfs. Acest lucru a fost datorat şi numărului mare de membrii. Întâmplarea a fost tristă la sfârşit pentru mine, având în vedere că, CrazyStunT, voia să lase liderul şi eu ştiam asta, dar membrii nu ştiau. Am rămas cu 17 persoane în facţiune până am luat liderul. M-am bucurat desigur, dar ştiam că eram cel mai potrivit pentru funcţie. Facţiunea e într-o continuă dezvoltare astăzi şi sper să-mi ating toate obiectivele.

Î: Îmi poţi face o listă cu cei mai buni şi de încredere membrii ai facţiunii tale? De ce ai ales să-i treci pe aceştia pe această listă?

R: Din facţiunea actuală, o să-i aleg pe:

  • CrazyStunT, fost lider şi persoana care mi-a deschis porţile către funcţia de lider.

  • Timothy, actual sublider şi persoana care mi-a stat întotdeauna în ajutor.

CJ, actual rank 4 şi persoana care a trăit multe momente mai puţin bune alături de 69 Pier Mobs.

Î: Ce plusuri consideri că ai adus facţiunii?

R: Am făcut evidenţe pentru war-uri, dar cel mai important este că am updatat facţiunea la zi cu regulementele. Aici mă refer la faptul că pe lângă activitatea membrilor, i-am învăţat să înveţe regulamentul, pentru ca sunt tipul de persoană care sancţionează toate greşelile. Prin corectarea greşelilor vine perfecţiunea.

Î: Te-a bătut vreodată gândul de a renunţa la funcţia de lider? Dacă da, de ce?

R: Nu, sper că nu-l voi avea vreodată.

Î: Acum că am mai aflat câteva informaţii despre tine şi despre povestea ce se ascunde în spatele tău, eşti de acord să trecem şi la partea legată de server şi de comunitate?

R: Sunt pregătit, bănuiesc că aici nu voi avea păreri diferite faţă de cititori.

Î: Ce părere ai despre colaborarea dintre Mastertrap21 şi TheKillerFish? Este aceasta o colaborare benefică serverelor de SA:MP ce aparţin Comunităţii B-Zone?

R: Consider că site-ul RPG şi serverul se prezintă foarte bine, îmi pare rău de faptul că aceştia nu au timpul necesar să se ocupe şi de unele propuneri care ar uşura foarte mult activitatea jucătorilor, liderilor, adminilor. Mi-ar plăcea să se implementeze acel anticheat automat, să se implementeze şi raportul de activitate fără poze cu F8, automat, dar şi anumite propuneri pe care le-am făcut eu însumi. Ar fi frumos din partea lor.

Î: Cum ţi se par ultimele actualizări aduse serverelor RPG?

R: Îmi place ideea cu Gold, sper să se lucreze şi la alte sisteme care au nevoie de îmbunătăţiri. Unele le-am menţionat mai sus.

Î: Crezi că a fost benefică deschiderea unui nou server RPG? Aici referindu-ne, bineînţeles, la serverul RPG3.

R: Pentru comunitate este benefic acest nou server, vor apărea noi jucători în lumina reflectoarelor, iar un jucător care nu a mai jucat pe B-Zone este egal faţă de unul care n-a jucat, având în vedere vechimea mică a serverului.

Î: Care este părerea ta despre promovarea celor trei jucători, Vinnie, Marik şi Kobo, la gradul de Admin Nivel 6, fiind supervizorii serverelor de SA:MP?

R: Jucătorii care ocupă această funcţie sunt meniţi să îl ajute pe Kelton în decizii, dar şi să-i ţină locul atunci când acesta nu este, astfel că administratorul principal Kelton nu va mai fi atât de ocupat, supervizorii preluându-i din sarcini.

Î: Cum ţi se pare modul de gândire al lui Kelton şi deciziile pe care acesta le ia zi de zi?

R: Kelton gândeşte în favoarea jucătorilor şi toate deciziile le ia cu multă atenţie. Sunt mulţumit de activitatea lui.

Î: Crezi că o să facă faţă Administratorul Kelton celor 3 servere de SA:MP?

R: Nu ştiu cum stă treaba pe celelalte servere, dar având în vedere faptul că RPG1 merge foarte bine, cred că sub conducerea lui Kelton merg bine şi celelalte.

Î: Crezi că B-Zone o să fie in continuă creştere peste un an sau o să scadă treptat, treptat?

R: Asta depinde în primul rând de Bobo. Dacă va continua cu evenimente, quest-uri, cadouri şi RP-uri pentru jucători, nu văd de ce ar scădea numărul de playeri. În fiecare zi apar jucători noi, pe care-i vezi peste 2-3 săptămâni maxim într-o facţiune paşnică. Asta înseamnă că playerilor le place şi rămân, deci nu scade numârul lor.

Î: Pe final, ce sfat le oferi jucătorilor noi dornici de a se afirma?

R: În primul rând, lucraţi din răsputeri şi nu aşteptaţi să fiţi răsplătiţi fără muncă. Pentru a intra într-o facţiune, lucraţi la aplicaţie, apoi dedicaţi-vă acelei facţiuni şi viitorul va fi de partea voastră.

Î: Îţi mulţumesc din suflet pentru prezenţa ta de astăzi şi îţi urez mult succes în continuare, James. Sărbători fericite să ai!

R: Vă salut pe toţi. Mulţumesc Timothy pentru interviul minunat.

 

Edited by OC Timothy
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.