Jump to content

Propunere - Modificari anti-abuz.

CBN BuLy
 Share

Recommended Posts

Propunerea 1: Adaugarea unei intarziere de 1-2 secunde la comenzile de teleportare, interval in care trebuie sa stai nemiscat pentru a te teleporta cu succes. Eu cred ca aceasta propunere ar scadea numarul de abuzuri in acele momente cand:

• Esti atacat de catre un alt jucator sau de mobi
  • Cazi in lava (moment in care dai repede [/home], cu toate ca mori itemele ce le aveai in inventar nu le vei pierde, iti vor ramane frumos in casa. Nu este o actiune care defineste modul survival :)) )
  • Oricare alt pericol care poate duce la moarte.

Nu mi se pare tocmai corect atunci cand cineva mai are 1 inima si da repede [/spawn], [/home] sau orice alta comanda doar pentru a-si salva pielea, totusi este un server survival si ar trebui sa te chinui sa supravietuiesti nu sa te teleportezi dintr-o parte in alta pentru a-ti salva viata.

Propunerea 2: Adaugarea unei taxe pe comanda [/back] respectiv pe healul care il poti lua de la spawn ( acel sign de heal care ar trebui sa aiba o taxa de 50-100$). Atata timp cat healul este gratis si poti ajunge la el tot gratis, nu stiu care mai este farmecul alimentelor. Multi fac abuz de [/spawn], heal si [/back] fara a-si bate capul daca raman fara mancare in timp ce mineaza sau cine stie ce fac.

Propunerea 3: Comanda [/back] sa functioneze doar in cazurile care nu includ moartea ( daca mor sa nu pot folosi comanda [/back] pentru a ma intoarce inapoi sa imi recuperez itemele sau cine stie ce. )

1. Este deja in aplicare.

2: Este buna ideea pentru a plati ca sa iei heal(pro)

3.nu cred ca exista un asemenea plugin pe care til imaginezi tu./back ori este ori nu.

O idee mai buna ar fi sa nu se mai poata folosii comanda /back in zona spawnului sau sa astepti 3sec adica ne intoarcem la prima sugestie.

1. Este deja in aplicare.

2: Este buna ideea pentru a plati ca sa iei heal(pro)

3.nu cred ca exista un asemenea plugin pe care til imaginezi tu./back ori este ori nu.

O idee mai buna ar fi sa nu se mai poata folosii comanda /back in zona spawnului sau sa astepti 3sec adica ne intoarcem la prima sugestie.

Este biz cu fee la /back , timer la teleportare este de mult propus , eu l-am propus prima data , acum un an mi se pare si ciu ciu , Katzuno freaca menta in continuare. Posibil ca nu vrea sa adauge acest timer din diverse motive, dar nu ar strica.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.