Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Gta Sa Map Bugs - RPG1, RPG2, RPG3


Adi007

Recommended Posts

Nick-ul tau: Adi007

Server: Toate au bugurile.
Descrierea bugurilor: Bugurile nu sunt ale serverului, ci ale mapei din gta, insa pot fi corectate foarte usor folosind niste obiecte(o usa de garaj mare de exemplu, pusa in spatele "materiei" nesolide: http://forum.b-zone.ro/topic/217885-object-ids-samp-cu-imagini/).

Screenshot(s):

Bugul1:

Se afla la dmv, se vede clar lungimea "taieturii" in mapa in care m-am blocat de multe ori si nu cred ca-s singurul, poate fi corectata usor:

http://i.imgur.com/zzx6ztM.png


Bugul2:

Se afla la podul din SF, il stim cu totii cred. N-ar fi o problema asta, nu afecteaza playerul in niciun fel numai ca atunci cand am intrebat un admin daca am voie sa stau acolo, mi s-a spus ca n-am, deci consider ca n-ar trebui sa avem posibilitatea sa intram acolo. (poate fi rezolvat folosind un obiect corespunzator cu rol de a bloca intrarea).

http://i.imgur.com/wVHKjI0.png; http://i.imgur.com/AS9DNvG.png


Bugul3:

Se afla la Gun Shopul din San Fierro. Exact pe partea cu intrarea poti face ceea ce am facut eu:

Am aterizat pe platforma: http://i.imgur.com/N6qx4zr.png

Pot sa intru prin pereti pentru ca nu sunt "solizi": http://i.imgur.com/V8RCsP7.png

Sfarsid sa cad prin mapa: http://i.imgur.com/0DSCHqC.png

N-ar fi o problema bugul, insa ce facem atunci cand un player intra cu elicopterul pe acolo? (pentru ca este destul spatiu sa intrii, am testat). E cam ciudat sa zboare playerii pe sub pamant pe un RP server.

S-ar putea rezolva micile imperfectiuni, sau le-ati putea lasa asa cum sunt, lasand playerii sa abuzeze in continuare.

Link to comment
Share on other sites

Rezolvat cel de la DMV + adăugtă uşă în spatele DMV-ului, pe unde se putea intra în interiorul obiectului.

 

Astea nu sunt buguri, iar încărcarea hărţii cu obiecte nu este tocmai un lucru pe care să ţi-l doreşti cât timp nu ai un server de stunt / freeroam sau eventual Hard-RP unde trebuie să îţi creezi interioare cât mai RP. Poate se vor mai adăuga diverse obiecte în viitor în locurile critice, unde au loc abuzuri frecvent. Sigur, zona DMV-ului este foarte circulată, aşa că se poate face o excepţie, însă nu văd rostul blocării GSSF-ului sau podului din SF, unde dacă ai noroc, poate vezi pe cineva de câteva ori pe an trecând pe acolo, excepţie când se fac unele eventuri sau questuri (dacă nu mă înşel, într-unul din questurile recente, unul din pickup-uri a fost ascuns în pod).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.