Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

BMW pregăteşte M2, X3 M şi X4 M


kRoPPeR
 Share

Recommended Posts

Producătorul german va demara o extensie a fascinantei game M, primele menţiuni fiind versiunile M pentru Seria 2, X3 şi X4. Începe isteria M-urilor cu tracţiune integrală...

 

 

bmw-m2-render.jpg?width=610&height=343

 

Noul şef BMW M, Frank van Meel – transferat de la divizia RS a Audi – a schiţat uşor planurile de modificare a gamei de maşinării extreme purtătoare a literei magice.
bmw-2-series-active-tourer-m-sport-20.jp

... însă vom vedea, cu siguranţă un M pentru Seria 2 Coupé, o versiune care momentan se află în teste fervente. Întrucât van Meel a declarat, referitor la eventuale motoare M cu patru cilindri în linie, că nu ar rezona cu filosofia M – ar fi prea exploatate şi nu suficient de rafinate –, sub capota viitorului M2 vom găsi un şase-în-linie de nouă generaţie.

Sursele noastre nu au putut menţiona şi puterea livrată de noul motor L6, însă putem presupune că va trece de 400 de cai-putere. Ca să înţelegem mai uşor cât de sălbatic va fi M2, gândeşte-te că 1 M Coupé avea 340 de cai-putere.

Aceeaşi motorizare va fi, cel mai probabil, disponibilă şi pe viitoarele X3 M şi X4 M, două modele despre care noul şef M spune că „ar putea reprezenta o oportunitate comercială”, „continuând povestea de succes a noilor modele X5 M şi X6 M”.

Sistemul de tracţiune integrală nu se va rezuma doar la gama de modele X, van Meel spunând că „pe măsură ce creştem puterea şi cuplul, M5 şi M6 vor avea cifre şi mai impresionante, aşa că luăm în considerare soluţia all-wheel-drive şi pentru aceste modele în viitor”. Totodată, dânsul a menţionat şi că „filosofia va rămâne, totuşi, axată pe tracţiunea spate, chiar dacă vor exista şi alternative cu tracţiune integrală”.

Edited by kRoPPeR ACP
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.