Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Conceptul Hyundai Santa Cruz


Tvarsky
 Share

Recommended Posts

Hyundai Santa Cruz Crossover Truck e numele conceptului prezentat de coreeni la Salonul Auto Detroit 2015. Acolo, creatorii prototipului au spus despre el că este gândit pentru tinerii născuţi după anul 2000, care se autointitulează „exploratori urbani”.

NCxmu88.jpg

Accentul nu mai e pus pe utilitate, ci pe stil şi design. Astfel, chiar dacă nu pare, conceptul are patru uşi care se deschid în stilul celor de pe răposata Mazda RX-8, precum şi un set de jante imense cu un singur prezon, ca la roţile maşinilor de curse.

51L4uhG.jpg

Puterea e asigurată de un propulsor turbodiesel de 2,0 litri care dezvoltă 193 CP şi 406 Nm, în vreme ce sistemul de tracţiune integrală HTRAC se asigură că nu o să intri într-un stâlp în timpul explorărilor tale urbane.

Sursa: ProMotor

Link to comment
Share on other sites

Interesant model , dar conteaza mult si consumul , de aceea multe persoane nu si-l pot permite .

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.