Jump to content
CBN AiRJORDAN MIAUMIAU

National Guard - Regulament Intern / Intern Rules

Recommended Posts

Untitled-5.png

 

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

Reguli Generale

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4


1.1. Sunteţi obligaţi să ştiţi şi Regulament Jail cat si Regulamentul Departamentelor > click.

1.2. Departamentele trebuie să fie unite. Cei care caută ceartă nu merită să rămână în acestea.

1.3. Membrii Departamentelor nu au voie să ceară unui civil să-i omoare / Nu aveți voie să omorâți un civil dacă acesta vă cere să faceți asta. (Faction Warn)

Nu aveti voie sa fiti ajutati de civili pentru prinderea suspectilor. (Faction Warn)

1.4. Aveți voie sa participați la evenimente doar Off-Duty, cine merge la event On-Duty (Faction Warn).
1.5. Este strict interzisă folosirea avantajelor de polițist (sub orice forma) când situația nu o cere. (Ban & Demitere)
1.6. Membrii Departamentelor nu vor avea voie să participe la activitatea clanurilor (graffiti) sau sa ajute. (Faction Warn)
1.7. Membrii Departamentelor nu vor avea voie să intervină in clan zones când se dă [/spray] (nu aveţi voie să daţi wanted pentru Civil Attack sau Civil Kill, ori să confiscaţi armele membrilor clanurilor ce-şi adjudecă zona). (Faction Warn)

Puteţi interveni doar dacă mergeţi pe un suspect ce are deja wanted, somându-l să se predea, ori în cazul în care sunteţi atacaţi.

 

1.8. Toți membrii departamentelor de poliție au obligația de a avea comanda [/timestamp] activata. (Avertisment Verbal)

1.9. Spamul pe /r este interzis (3 texte unul după altul), (Avertisment Verbal)

* In intervalul 02:00 - 08:00 free chat ul pe /d este permis. Cine face free chat inafara acestui interval, o sa fie sanctionat. (Avertisment Verba
2.0Membrii de rank 1, nu aveți voie să stați înafara jailului cu ON duty sau să mergeți ON duty la jail. (Avertisment Verbal)

 

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

Reguli legate de wanted şi arestări. 

Cazuri şi excepţii.

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

 

2.1. Se acordă Wanted 1 pentru [/call 112] aiurea pentru motivele aberante, care nu pot fi considerate crime pe acest server.
2.2. Nu aveţi permisiunea de a intra în business-uri în care au loc un eveniment, doar dacă în acel interior se află un suspect fără drept de predare. (Faction Warn)

 

2.3. În cazul în care un membru de Departament acordă wanted unui civil, acesta are dreptul de a-l aresta, indiferent de wanted level.
2.4. În cazul în care jucătorul aflat pe G are wanted fara drept de predare, şoferul va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.
2.5. Dacă un jucător are pe G un suspect cu Wanted 1+ care trage în poliţişti, şoferul va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.
2.6. Dacă un jucător aflat pe G într-o maşină condusă de un suspect cu wanted trage asupra poliţiştilor aflaţi în urmărire va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.
2.7. Dacă un jucător intervine atunci când un poliţist se află pe jos în urmărirea unui suspect (îl atacă cu pumnii, îl calcă cu maşina în repetate rânduri sau lasă maşina pe poliţist, îl atacă de aproape cu arma - să se vadă clar că acel jucător are intenţia de a ajunta suspectul) va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii. (dovadă video)

 

2.8. Pentru cei care pătrund în Area 51 primesc wanted 2 "Teren Guvernamental" fără somaţii. 

(!Atenţie: Se acordă wanted pentru ''Teren Guvernamental'' direct fără somaţii doar pentru cei care pătrund în Area 51, dacă intră pe alt Teren Guvernamental (Garaj LSPDLVPDSFPD sau FBI) trebuie acţionat conform paragrafului ''Teren Guvernamental'' pe care-l gasiti in Regulamentul Departamentelor.

În momentul în care un jucător intră pe Teren Guvernamental, acesta trebuie somat folosind comanda [/m], somatiile care nu se dau pe [/m] nu sunt luate in considerare şi riscaţi (Faction Warn).

(!) Wanted pentru Teren Guvernamental se acorda dupa 1 minut de la ultima somatie pe [/m] (Faction Warn)

(!) Minimul de somatii este de 3, iar maximul de 5. (Faction Warn)

 

2.9. Jucătorii care muncesc la joburi legale nu trebuie opriți pentru controale de rutină sau alte instanțe similare, deoarece își vor pierde misiunea de la job fără niciun motiv bine întemeiat. Pot fi opriți doar în cazul în care au wanted. (Faction Warn)
3.0. Pentru jucătorii AFK on Wanted, se va anunţa pe chatul Departamentelor numele jucătorului şi minutul de pe ceasul serverului (BishopHeahmund - AFK :33), se va face o poză în care să dovedească că este AFK, iar dacă după 3 minute (180 secunde) pe ceasul serverului acesta nu a revenit se face poză din nou, prin care să se dovedească acest lucru (click pentru exemplu), iar după aceea puteţi să-l omorâţi.

 

3.1. Pentru a-i acorda Wanted 3 cu motivul "Cop Attack" unui jucător, acesta trebuie să vă atace cu pumnii de minim 3 ori sau să tragă cu arma în voi. Pentru a acorda acest tip de wanted, aveti nevoie de dovada video. (Faction Warn)
3.2. Nu aveţi voie să acordaţi Wanted pentru "Cop Attack" jucătorilor care vă atacă în Safe-Zone, în schimb le puteţi confisca armele. În caz că vă atacă un suspect cu Wanted puteţi să-l omorâţi. (Faction Warn)
3.3. Nu aveţi voie să acordaţi wanted pentru "Cop Attack" sau "Cop Kill" jucătorilor care vă atacă în cadrul unui event, atunci când sunteţi prezenţi în acea locaţie pentru a omorî un suspect ce nu are drept de predare. Indicat este să anunţaţi organizatorul acelui event scopul prezenţei voastre în acel loc. (Faction Warn)

 

3.4. Este interzis să confiscați armele unui suspect, dacă acesta nu are drept de predare, sau ale unui mafiot care se află în HQ sau în curtea HQ-ului, dacă acesta nu vă atacă sau nu le folosește pentru a ataca alți jucători. (Faction Warn)
Este permis să confiscați armele unui suspect cu drept de predare, dacă acesta le ține la vedere sau atacă alți jucători.

3.5. Când confiscaţi armele unui jucător, sunteţi obligaţi să-i spuneţi si motivul. Un simplu text cu ''arme la vedere'' este suficient. (Avertisment Verbal)

3.6. Membrii National Guard NU au voie sa confiste niciun fel de licenta. (Faction Warn)

3.7. Pentru a acorda wanted cu motivul "Fugar/ Runner", suspectul trebuie sa fugă cu un vehicul(masina/bicicleta/avion/barca). Daca acesta nu raspunde la cele 3 somatii, va primi wanted 6 "Fugar/ Runner". Pentru a acorda acest tip de wanted, aveti nevoie de dovada video. (Faction Warn)
3.8. Membrii de rank 1 nu au voie să meargă după wanted. (Faction Warn)

3.9. Pentru a acorda wanted sau kill cuiva, trebuie sa aveti o dovada clara in care se observa intentia de deathmatch (acele mesaje informative din partea serverului când ești omorât, dovezi de tip video, dovezi de tip screenshots în care se observă clar DM-ul făcut și așa mai departe). Dovezile in care apare doar DMG Informerul de la server NU se iau in considerare in cazul unei reclamatii. (Faction Warn)

4.0. In interiorul arenelor (paintball, gungame, war arena, racing arena, last car standing) de pe server NU aveti voie sa oferiti „sancțiuni” (wanted, confiscate, ticket, etc.) (Faction Warn)

4.1. Daca sunteti omorati de catre un civil si sunteti off duty, puteți să-i sancționați cu wanted folosind comanda /su după ce va puneti on duty, în primele 5 minute de când a avut loc fapta. (Faction Warn)

* Wanted-ul "apel nefondat" va fi acordat doar de prima persoană care anunță pe chat-ul departamentelor [/d] cu mesajul 'Acord apel'. Cine nu respectă această regulă și se bagă peste primul membru care a anunțat deja va fi sancționat cu Avertisment Verbal prima abatere, iar la a doua abatere va primii Faction Warn

4.2. Nu este permis să acordați wanted Atacare polițist unui jucător care are deja wanted cu drept de predare (sancțiune: Faction Warn).

 

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

Reguli legate de vehicule.

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

 

4.2. Aveți voie să deschideți focul cu Hydra, Hunter și Rustler, doar în cazul în care suspectul fuge cu Avion/Elicopter (Air vs Air).
Cine deschide focul aiurea şi trage după vehiculele sau jucătorii cu wanted aflaţi la sol, riscă 
Rang Down.
4.3. Doar membrii de Rank 3+ pot urmări/aresta suspecţii şi cu maşinile personale. (Faction Warn)

* Membrilor de rang 3+ le este permis să aibă ca pasageri membrii de rang inferior.
4.4. Sunteți obligați să porniți girofarul atunci când plecați într-o misiune de urmărire. (Avertisment Verbal)
Aveți voie să încălcați regulile de circulatie când conduceți o masina de poliţie cu girofarul pornit.

4.5. Membrii National Guard vor putea urmării suspecții și în mașini de civil. În cazul în care merg după suspecți ce au drept de predare trebuie să respecte regulile de circulație, iar în cazul în care suspecții urmăriți nu au drept de predare pot încălca acele reguli, pe baza unei dovezi video cu urmarirea suspectului.
4.6. Nu este permisă folosirea de Hidraulice și NOS, atât pe maşinile de poliţie cât şi pe maşinile personale sau de civili. (Avertisment Verbal)
Puteţi în schimb să vă dotaţi maşinile personale sau cele de poliție cu roți noi sau o altă culoare.

4.7. In intervalul 20:00 - 08:00, sunteti obligati sa aveti farurile de la masini pornite. (Avertisment Verbal)
4.8. Folosirea vehiculelor aeriene pentru civili (exemplu: Dodo) pentru a ataca suspecții aerieni, făcând drive-by (de tip shot/cu arma, de pe geamul vehicului/de pe H) pe ei este interzisă. (Faction Warn prima abatere; demitere la a doua).

4.9. Nu aveti voie sa mergeti pe contra sens cu masina personala sau masini de politie fara girofarurile pornite.(Avertisment Verbal)

 

* Se consideră circulat în regim prioritar atunci când atât girofarul, cât și sirena se află în funcțiune. Când circulați în regim prioritar puteți încălca regulile de circulație.
* Folosirea semnalelor luminoase ori a celor acustice în scop personal este interzisă. În caz de reclamație trebuie să justificați prin dovezi foto/video folosirea acestora (Faction Warn).
Există 3 tipuri de girofar și le puteți utiliza în funcție de rank după cum urmează:

  • Rank 3: Girofarul “PD2”;
  • Rank 4: Girofarul “PD1”;
  • Rank 5: Girofarul “FBI”.

(!) Aveți voie să utilizați un girofar de rank inferior sau egal cu al vostru. Folosirea unuia de rank superior este interzisă (Faction Warn).
* Aveți voie să folosiți sirena mașinii personale doar atunci când aveți duty (
Faction Warn).

 

⮞ Patriot - Rank 0 - Slots: 20
⮞ Police Car -
Rank 0 - Slots: 17

⮞ Predator - Rank 0 - Slots: 2
⮞ Barracks -
Rank 2 - Slots: 3
⮞ Rustler -
Rank 2 - Slots: 2
⮞ Tursimo -
Rank 3 - Slots: 5
⮞ NRG-500 -
Rank 3 - Slots: 3
⮞ Hunter -
Rank 3 - Slots: 2
⮞ Hydra -
Rank 4 - Slots: 3

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

Reguli legate de şedinţe si antrenamente.

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

 

Ședințele se vor ţine doar la nevoie, ele fiind anunţate pe forum, în topicul Anunţuri Importante, şi în game prin [/fmotd].
5.1. Cine se prezintă la antrenament fără licențele corespunzătoare (weapons şi flying) este considerat absent.
5.2. În caz că nu puteți ajunge la o ședință/antrenament vă puteți învoii în topicul National Guard - Invoiri şedinţe.
5.3. Dacă ai întârziat la o ședință/antrenament, trebuie să vii în liniște la HQ. Dacă antrenamentul începe la ora 14:00 de exemplu, puteți întârzia 5 minute fără a fi sancționați, dacă veniți în intervalul 14:05 - 14:20 veți fi trecut la membrii întârziați (Avertisment Verbal), după 14:20 sunteți trecuți absenți (Faction Warn). Dacă ședința începe la ora 15:00 de exemplu, puteți întârzia 10 minute fără a fi sancționați, dacă veniți în intervalul 15:10 - 15:30 sunteți trecuți la absenți (Faction Warn).

 

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

Alte informaţii.

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

 

6.0. În cazul în care maşina cu care transportaţi un suspect ia foc nu aveţi voie să folosiţi comanda [/uncuff] (Avertisment Verbal), decât după ce focul s-a stins. Dacă muriţi în explozie, anunţaţi pe [/d] faptul că un suspect a rămas cu [/cuff] şi ID-ul său, iar dacă voi, ori un alt coleg, nu puteţi merge după el anunţaţi suspectul prin [/sms] sau [/call] să cheme un admin pentru a-i da [/uncuff], ori să folosească comanda [/q].
6.1. Cei care dețin materiale sau droguri au la dispoziție 24 de ore de la intrarea în facțiune să scape de ele. Dacă veți fi prinși cu ele după cele 24 de ore, le veți avea confiscate. Ca să scăpați de ele rugați pe cineva din afara Departamentelor să vi le țină, contactați un Rank 5+ să vi le confiște sau folosiți [/throw].
6.2. Membrii National Guard ce nu fac parte din echipa de testeri nu au voie să folosească comanda [/ft]. Sancţiunea pentru folosirea nejustificată a acestei comenzi este Faction Warn.
6.3. Toți membrii departamentelor de poliție au obligația de a avea comanda [/timestamp] activata. (Avertisment Verbal)

6.4. Cererea sau apropouri de Rank Up sau FW Clear se sancționează cu Faction Warn.

6.5. Aveţi voie sa deţineţi orice job legal in afară de Lawyer. 

6.6. Costul unui accept lawyer este de minim 4.000$ şi maxim 15.000$. Cine vinde mai scump va fi sancţionat cu Faction WarnVeți folosi comanda [/lawyer] pentru a putea vinde un mandat de eliberare.

6.7. Membrii Departamentelor nu vor putea pleca din facțiune dacă încă există plângeri la adresa lor.

6.8. Pentru a face parte din National Guard, aveți nevoie de Skill 5 Detectiv si minim level 15.

6.9. Folosirea nejustificată a comenzii [/ftalkpower] de către membrii de rang 5+ poate duce la sancționarea cu Avertisment Verbal.
Această comandă este folosită de către membrii cu rang 5 în cazul unor certuri între colegi sau de membrii cu rang 6+ pentru un anunț important sau de asemenea, o ceartă nebinevenită.

7.0. Membrii National Guard vor avea voie sa foloseasca comanda [/frisk] atat in jail, cat si inafara acestuia.

* Este permisa folosirea comenzii [/frisk] pe colegii factiunii doar daca detineti Rank 5+. Este interzisa folosirea comenzii pe lider sau sublider, sanctiune Faction Warn

** Este interzisa folosirea comenzii [/frisk] pe alti membrii ai departamentelor, sanctiune Faction Warn. Daca credeti ca acestia detin obiecte ilegale, reclamatii printr-un pm la lider.

*** Este interzisa folosirea comenzii [/frisk] pe membri altor factiuni daca acestia sunt in apropierea unui HQ. Exceptie atunci cand jucatorul fuge spre HQ-ul sau si aveti dovada. Sanctiune Faction Warn.

7.1. Membrii National Guard de rank mai mare ca 1 pot acum sa confiste drogurile si in afara Jail-ului.

7.2. Orice Lider și orice membru care are acces la seiful facțiunii, folosește banii în scop personal este sancționat cu Leader Warn/Faction Warn la prima abatere, iar daca continuă este sancționat cu demitere.

7.3. Membrii departamentelor nu au voie să se deconecteze de pe joc (/q), în timp ce au în custodie un suspect. (Faction Warn)
7.4. Orice membru care folosește girofarul în scopuri personale va fi sancționat cu Avertisment Verbal la prima abatere, iar daca continuă Faction Warn. În caz că sunteți în urmărire și folosiți acel girofar, aveți nevoie și de o dovadă video/foto pentru a demonstra că girofarul nu este folosit în scopuri personale.

7.5. Este interzis să confiscaţi drogurile unui jucător ce este AFK, puteţi să-i confiscaţi doar atunci când aveţi dovadă că acesta s-a pus intenţionat AFK ca să nu-i confiscaţi drogurile. Aveţi nevoie de o dovadă video când confiscaţi droguri că acel jucator nu este AFK. [Sancţiune: Faction Warn]

7.6. Este interzis sa lucrați la un job în timp ce sunteți ON Duty (excepție: cu acordul liderului/unui admin 4+ pe o durată limitată de timp) [Sancţiune: Faction Warn]

7.7. Este interzis să folosiți comanda /confiscate pe un jucător care este omorât (în procesul de respawnare). Politiștii trebuie să mearga în jail după suspect pentru a confisca drogurile/permisul. [Sanctiune: Avertisment Verbal prima abatere, Faction Warn urmatoarele abateri]

7.8. Este interzis să furați suspectul altui polițist, suspectul fiind obligat să se predea celui ce a dat primul [/ms] (Sancțiune: Faction Warn). In cazul in care suspectul nu vrea sa se dea jos, ii dati [/eject] și i-l cedați polițistului ce a dat primul [/ms]. În cazul în care suspectul nu se predă polițistului ce i-a dat primul [/ms], acesta poate primi kill.

 

nKwMIXh.png

ud1sq7C.png

 

 

 

General Rules

 

1.1. You are also obliged to know Jail Regulations and The regulations of The Departments > click

1.2. The departments must be united. Those seeking the argument do not deserve to remain in them.

1.3. Members Of The Departments are not allowed to ask a civil to kill him/you are not allowed to kill a civilian if he asks you to do so. (Punishment: Faction Warn).

* You are not allowed to be helped by civilians to catch the suspects. (Punishment: Faction Warn).

1.4. You are allowed to attend events only off-duty, who goes to the event on-duty (Punishment: Faction Warn).

1.5. It is strictly forbidden to use police advantages (in any form) when the situation does not require it. (Punishment: ban & dismissal).

1.6. Members Of The Departments will not be allowed to participate in the work of clans (graffiti) or help. (Punishment: Faction Warn).

1.7. Members Of The Departments will not be allowed to intervene in the clan zones when giving themselves [/spray] (you are not allowed to give wanted to The Civil attack or Civil Kill, or to seize the weapons of members of the clan who will take over the area). (Punishment: Faction Warn)

You can only intervene if you are going to a suspect who already has wanted, urging him to surrender, or if you are attacked.

1.8. All police members have the obligation to have the [/timestamp] activated. (Verbal Warning).

1.9. Spam on /r is forbidden (3 texts one after the other), (Verbal Warning).

* In the interval 02:00 - 08:00 free chat on /d is allowed. Those who make free chat outside this period will be penalized. (Verbal Warning).

2.0. Members of rank 1, you are not allowed to stand outside the chair with on duty or go on duty to jail. (Verbal Warning).

Mention: If you are sure that there is no rank 1 member online on [/members], you can go to jail without asking.

 

 

Rules related to wanted and arrests.

Cases and exceptions.

 

2.1. Wanted 1 is given for [/call 112] nonsense for aberrant reasons, which cannot be considered crimes on this server.
2.2. You are not allowed to enter business where an event takes place, unless there is a suspect in that interior without the right to surrender. (Punishment: Faction Warn)
2.3. If a Member of the Department grants wanted to a civilian, he has the right to arrest him, regardless of wanted Level.
2.4. If the player on G has the wanted without the right to surrender, the driver will receive the Wanted 6 "Accomplice" without the somations.
2.5. If a player has a suspect with Wanted 1 who shots the policemen, the driver will receive the Wanted 6 "Accomplice", without the somations.

2.6. If a player on G in a car led by a suspect with wanted is firing on the police under prosecution will receive the wanted 6 "Accomplice" without the unemployed.
2.7. If a player intervenes when a policeman is on foot in the pursuit of a suspect (he attacks him with his fists, tramples him on the car several times, or leaves the car on the police officer, attacks him almost with the weapon - to see clearly that player intends to help the suspect) will receive the wanted 6 "Accomplice" without the unemployed. (video proof).

2.8. For those entering the Area 51 receive the wanted 2 "Government Land" without any unemployment.

(!) Attention: wanted is given for ''Government Land''' directly unemployed only to those entering the Area 51, if they enter another Government Land (LSPD Garage, LVPD, SFPD or FBI) must be operated according to the ''Government Land'' paragraph that You can find it in The regulations Of Departments.

When a player enters Government Land, he must be summoned using the [/m] entry, unemployed not given on [/m] are not considered and risk (Punishment: Faction Warn).
(
!) Wanted for Government Land shall be granted 1 minute after the last unemployment rate per [/m]. (Punishment: Faction Warn)
(
!) The minimum sommation rate is 3 and the maximum is 5. (Punishment: Faction Warn)

 

2.9. Players who work on legal jobs must not be stopped for routine checks or other similar instances because they will lose their job from job without any good reason. Can only be stopped if they have wanted. (Punishment: Faction Warn)

3.0. For AFK on Wanted players, the name of player and minute on the server clock will be announced on the departments' chat (BishopHeahmund - AFK :33), a picture will be made showing that it is AFK, and if after 3 minutes (180 seconds) on the server clock this picture has not returned again, to prove this (click for example) and then you can kill it.

 

3.1. In order to give them away with the "Cop attack" reason to a player, it must attack you at least 3 times or shoot with the gun in you. To give this type of wanted, you need video proof. (Punishment: Faction Warn)

3.2. You are not allowed to grant wanted for "Cop attack" to players who attack you in Safe-Zone, but you can confiscate their weapons instead. If you attack a suspect with Wanted you can kill him (Punishment: Faction Warn).
3.3. You may not grant wanted for "Cop attack" or "Cop Kill" to players who attack you in an event when you are present at that location to kill a suspect who has no right to surrender. Indicated is to notify the organizer of that event the purpose of your presence at that location. (Punishment: Faction Warn)

3.4.  It is prohibited to confiscate the weapons of a suspect, if he has no right to surrender, or of a mobster who is in HQ or in the hq's court, if he does not attack you or use them to attack other players. (Punishment: Faction Warn)
3.5. When you seize the weapons of a player, you are obliged to tell him the reason. A simple text with ''weapons at sight'' is enough. (Verbal Warning).
3.6. The national Guard members are not allowed to seize any license (Punishment: Faction Warn).

3.7. In order to grant the wanted with the reason "Runner", the suspect must run on a vehicle (car/bike/plane/boat). If he does not answer the 3 somations, he will receive wanted 6 "Runner". To give this type of wanted, you need video proof. (Faction Warn).

3.8. Rank 1 members are not allowed to go after wanted. (Punishment: Faction Warn).
3.9. In order to give wanted or kill someone, you must have a clear proof that your intention of deathmatch (those information messages from the server when you are killed, video-type evidence, screenshotspots evidence where the DM made is clearly visible, and so on). The evidence that only the DMG information from the server appears is not taken in consideration if you are reported. (Punishment: Faction Warn)

4.0. In arena interiors (paintball, gungame, war arena, race arena, LCS) of the server you are NOT allowed to offer punishments (wanted, confiscate, tickets etc.) (Punishment: Faction Warn)

4.1. If you are killed by a civilian and you are off duty, you can punish them with wanted using /su after you put on duty, within the first 5 minutes of the deed (Punishment: Faction Warn).

* The "unfonded call" wanted will be given only by the first person who announces the message 'Me on call' on the departments chat [/d]. The ones who don't respect this rule and it goes over the first Member who has already announced will be sanctioned with Verbal Warning the first deviation, and the second attempt will recieve Faction Warn

4.2. You are not allowed to give wanted Cop attack to a player that already who has already wanted with the right to surrender (Punishment: Faction Warn).

 

 

 

Rules related to vehicles.

 

4.2. You may open the fire with Hydra, Hunter and Rustler only if the suspect runs away with a Plane or a Helicopter (Air vs. Air).

Whoever opens the fire in the wrong place and shoots down after the vehicles or players with wanted on the ground, risks rank down.
4.3. Only Rank 3 members can track/arrest suspects and personal cars. (Punishment: Faction Warn)

* Rank 3 members are allowed to have lower-rank members as passengers. 

4.4. You are obliged to turn on the beacon light when you leave on a tracking mission. (Verbal Warning)

You may override traffic regulations when driving a police vehicle with the beacon light on. 

4.5. National Guard members will be able to follow the suspects in civilian cars as well. If they go after suspects who have the right to surrender, they must follow the rules of circulation, and if the suspects have no right to surrender, they may violate those rules, based on a video evidence of the suspect being prosecuted. 

4.6. The use of Nos And Hydraulics on both police and personal and civilian vehicles is not permitted. (Verbal Warning)

Instead, you can equip your private cars or police cars with new wheels or another color.

4.7. Between 20:00 and 08:00, you are required to have the car headlights on. (Verbal Warning)  

4.8. The use of air vehicles for civilians (example: Dodo) to attack the air suspects, making drives-by (shot/gun type, vehicle/h window) on them is prohibited. (Punishment: Faction Warn first attempt; remove second attempt). 

4.9. You may not walk in the opposite direction with your personal car or police cars without beacon lights on.(Verbal Warning

 

* It is considered as being circulated as a priority when both the beacon light and the siren are operating. When you move as a priority you can break the traffic rules.

* The Use of light or acoustic signals for personal purposes is prohibited. In the event of a complaint, the use of the complaint must be justified by photo/video evidence (Punishment: Faction Warn).
* There are 3 types of beacon light and you can use them according to the rank as follows:

  • Rank 3 beacon: “PD2”;
  • Rank 4 beacon: “PD1”;
  • Rank 5 beacon: “FBI”.

(!) You may use a lower or equal ranks of your pack beacon. Use of a higher rank is forbidden (Punishment: Faction Warn).

* You may only use the siren of your personal car when you have duty (Punishment: Faction Warn).

 

⮞ Patriot - Rank 0 - Slots: 20
⮞ Police Car -
Rank 0 - Slots: 17

⮞ Predator - Rank 0 - Slots: 2
⮞ Barracks -
Rank 2 - Slots: 3
⮞ Rustler -
Rank 2 - Slots: 2
⮞ Tursimo -
Rank 3 - Slots: 5
⮞ NRG-500 -
Rank 3 - Slots: 3
⮞ Hunter -
Rank 3 - Slots: 2
⮞ Hydra -
Rank 4 - Slots: 3

 

Rules related to sessions and training.

 

Meetings will be held only where necessary, announced in the forum, in the top of the main announcements, and in the ranges through [/fmotd].

5.1. The player presenting for training without the appropriate licenses (weapers and flying) is considered absent.

5.2. In case you cannot reach a meeting/training you can make a request in the National Guard topic - Consent Meeting.

5.3.. If you are late at a session/training, you must come quietly to HQ. If training begins at 14:00 for example, you may delay 5 minutes without penalty, if you come between 14:05 - 14:20 you will have passed to the delayed members after 14:20 you are absent (Punishment: Faction Warn). If the meeting begins at 15:10-15:30 you will be passed to absent members (Punishment: Faction Warn).

 

 

Other information.

 

6.0. If the machine you transport a suspect fire is not allowed to use the [/uncuff] (Verbal Warning) command until the fire is extinguished. If you die in the explosion, announce [/d] that a suspect has remained with [/cuff] and his ID, and if you, or another colleague, you cannot go after him announce the suspect by [/sms] or [/call] to call an admin to give him [/uncuff], or use the [/q] command.

6.1. Those who own materials or drugs have 24 hours from entering the faction to get rid of them. If you get caught with them after 24 hours, you will have them confiscated. To get rid of them ask someone outside Departments to keep them, contact a rank 5+ to seize them or use [/throw].

6.2. National Guard members who are not part of the team of wills are not allowed to use the [/ft] order. The penalty for using this order unduly is the Faction Warn.

6.3. All police members have the obligation to have the [/timestamp] activated. (Verbal Warning)

6.4. The request or near Rank up or Faction Warn clear is sanctioned by the Faction Warn.

6.5. You may own any legal job other than the Lawyer.

6.6. The cost of an acceptance lawyer is at least $4.000 and a maximum of $15.000. Who sells more expensive will be punished with the bill Faction Warn. You will use the [/lawyer] order to be able to sell a release warrant.

6.7. Members Of The Departments will not be able to leave the faction if there are still complaints about them.

6.8. To be part of the National Guard, you need Skill 5 Detective and minimum level 15.

6.9. Undue use of [/ftalkpower] order by the rang 5+ members may result in verbal warning.

This order is used by members with rank 5 in case of quarrels between colleagues or members with rank 6+ for an important announcement or also an unannounced complaint.

7.0. The National Guard members will be allowed to use the [/frisk] command in both the fail and the outside.

* It is allowed to use the order [/frisk] on the faction colleagues only if you have Rank 5+. The use of the command on leader or sub-leader, faction warn sanction is forbidden.

** It Is forbidden to use the [/frisk] order on other members of the departments. (Punishment: Faction Warn). If you think they have illegal objects, complaints by a pm to the leader.

*** It is forbidden to use the command [/frisk] on members of other parts if they are near a HQ. Exception when the player runs to his HQ and you have proof. (Punishment: Faction Warn)

7.1. The National Guard members who are older than 1 can seize drugs now outside jail.

7.2. Any leader and any member who has access to the safe of the faction uses personal money is penalized by Leader Warn/Faction Warn for the first time of infringement, and if he continues to be sanctioned with remove.

7.3. The members of the departments are not allowed to disconnect themselves from the game (/q), while they are in custody of a suspect.(Faction Warn)

7.4. Any member who uses the turntable for personal purposes will be punished with a Verbal Warning at the first offense, and if Faction Warn continues. If you are tracking and using that beacon light, you also need video/photo proof to demonstrate that the beacon light is not used for private purposes.

7.5. It's forbidden to confiscate drugs from a player when he is afk, you can  confiscate his drugs just when you have a proof that he gone afk intentionaly so you won't be able to confiscate his drugs. You need video proofs when you confiscate his drugs that he is not afk. [Punishment: Faction Warn]

7.6. Is forbidden to work at a job when you are ON Duty (exception: with permission from leader/from an admin 4+ for a limited period of time). [Punishment: Faction Warn]

7.7. It is forbidden to use the [/confiscate]order on a player who is killed (in the process of repawning). Police officers must go to jail after the suspect to seize the drugs/permit. (Punishment: Verbal Warning First Offense, Faction Warn Next Offenses)

7.8. It is forbidden to steal another police suspect, with the suspect being forced to surrender to the first policeman [/ms] (Punishment: Faction Warn). If the suspect does not want to go down, give them [/eject] and give it to the police officer who gave the first [/ms]. If the suspect does not turn to the policeman who gave him the first [/ms], he may receive kill.

 

nKwMIXh.png

 

 

 

Edited by eB BishopHeahmund
Update: Adaugată regula 7.8 | Add rule 7.8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am adaugat o regula noua / I added a new rule :

 

Cei care au jobul de lawyer vor putea vinda un /accept lawyer cat le permite scriptul, adica intre 2500$ si 7000$.

 

The lawyers are allowed to sell an /accept lawyer how much the script allows. You can sell it between 2500$ and 7000$.

Edited by General FC AirJordan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am modificat pretul unui accept lawyer. Acesta se poate vinde intre 4000$ si 15000$, atat este minumul si maximul scriptului.

 

I modified the price of an accept lawyer. This can be sold between 4000$ and 15000$, this is the minimum and the maximum of the script.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Regulamentul a fost modificat în totalitate, astfel, fiind mult mai detaliat în ambele limbi. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.