Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

CBN AiRJORDAN MIAUMIAU

National Guard - Regulament Intern / Intern Rules

Recommended Posts

Untitled-5.png

 

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

Reguli Generale

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4


1.1. Sunteţi obligaţi să ştiţi şi Regulament Jail cat si Regulamentul Departamentelor > click.

1.2. Departamentele trebuie să fie unite. Cei care caută ceartă nu merită să rămână în acestea.

1.3. Membrii Departamentelor nu au voie să ceară unui civil să-i omoare / Nu aveți voie să omorâți un civil dacă acesta vă cere să faceți asta. (Faction Warn)

Nu aveti voie sa fiti ajutati de civili pentru prinderea suspectilor. (Faction Warn)

1.4. Aveți voie sa participați la evenimente doar Off-Duty, cine merge la event On-Duty (Faction Warn).
1.5. Este interzisă folosirea comenzilor de departament în scopuri personale sau pentru distracție. Sancțiunea pentru acest lucru este demitere cu interzicerea de a mai intra în departamente. (Ban & Demitere)
1.6. Membrii Departamentelor nu vor avea voie să participe la activitatea clanurilor (graffiti) sau sa ajute. (Faction Warn)
1.7. Membrii Departamentelor nu vor avea voie să intervină in clan zones când se dă [/spray] (nu aveţi voie să daţi wanted pentru Civil Attack sau Civil Kill, ori să confiscaţi armele membrilor clanurilor ce-şi adjudecă zona). (Faction Warn)

Puteţi interveni doar dacă mergeţi pe un suspect ce are deja wanted, somându-l să se predea, ori în cazul în care sunteţi atacaţi.

 

* In intervalul 02:00 - 08:00 free chat ul pe [/d] este permis. Cine face free chat inafara acestui interval, o sa fie sanctionat conform regulei 2.0.

1.8. Spamul pe chatul facțiunii [/r] este interzis (5 texte unul după altul/asemănătoare). [Sancțiune: Avertisment Verbal prima abatere, iar la a doua abatere va primi Faction Warn]
1.9Membrii de rank 1, nu aveți voie să stați înafara jailului cu ON duty sau să mergeți ON duty la jail. (Avertisment Verbal)

2.0. Spamul, free-chatul, glumele și batjocura pe chatul departamentelor [/d] sunt interzise. [Sancțiune: Faction Warn

2.1. Nu aveți voie ON Duty la poker ori barbut/dice, in caz contrar, veți fi sancționați. [Sancțiune: Faction Warn

2.2. Toate greșelile pe care membrii National Guard le fac, vor fi sancționate conform regulamentului în vigoare la data la care faptele incriminatorii se petrec. 

2.3. Un membru Police Department/FBI/National Guard nu are voie sa ceara ajutorul sau sa fie ajutat, in nici un fel, de catre un civil în urmarirea suspectilor cu sau fara wanted.

Daca aveti nevoie de ajutor cereti-l celorlalte departamente, nicidecum civililor. [Sancțiune: Faction Warn

 

 

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

Reguli legate de wanted şi arestări. 

Cazuri şi excepţii.

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

 

2.1. Se acordă Wanted 1 pentru [/call 112] aiurea pentru motivele aberante, care nu pot fi considerate crime pe acest server.
2.2. Nu aveţi permisiunea de a intra în business-uri în care au loc evenimente, doar dacă în acel interior se află un suspect fără drept de predare. (Faction Warn)

 

2.3. În cazul în care un membru de Departament acordă wanted unui civil, acesta are dreptul de a-l aresta, indiferent de wanted level.
2.4. În cazul în care jucătorul aflat pe G are wanted fara drept de predare, şoferul va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.
2.5. Dacă un jucător are pe G un suspect cu Wanted 1+ care trage în poliţişti, şoferul va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.
2.6. Dacă un jucător aflat pe G într-o maşină condusă de un suspect cu wanted trage asupra poliţiştilor aflaţi în urmărire va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii.
2.7. Dacă un jucător intervine atunci când un poliţist se află pe jos în urmărirea unui suspect (îl atacă cu pumnii, îl calcă cu maşina în repetate rânduri sau lasă maşina pe poliţist, îl atacă de aproape cu arma - să se vadă clar că acel jucător are intenţia de a ajunta suspectul) va primi Wanted 6 "Complice", fără somaţii. (dovadă video)

 

În momentul în care un jucător intră pe Teren Guvernamental, acesta trebuie somat folosind comanda [/m], somatiile care nu se dau pe [/m] nu sunt luate in considerare şi riscaţi (Faction Warn).

(!) Wanted pentru Teren Guvernamental se acorda dupa 1 minut de la ultima somatie pe [/m] (Faction Warn)

(!) Minimul de somatii este de 3, iar maximul de 5. (Faction Warn)

 

2.9. Jucătorii care muncesc la joburi legale nu trebuie opriți pentru controale de rutină sau alte instanțe similare, deoarece își vor pierde misiunea de la job fără niciun motiv bine întemeiat. Pot fi opriți doar în cazul în care au wanted. (Faction Warn)
3.0. Pentru jucătorii AFK on Wanted, se va anunţa pe chatul Departamentelor numele jucătorului şi minutul de pe ceasul serverului (BishopHeahmund - AFK :33), se va face o poză în care să dovedească că este AFK, iar dacă după 3 minute (180 secunde) pe ceasul serverului acesta nu a revenit se face poză din nou, prin care să se dovedească acest lucru (click pentru exemplu), iar după aceea puteţi să-l omorâţi. [Sancțiune: Faction Warn

3.1. Pentru a-i acorda Wanted 3 cu motivul "Cop Attack" unui jucător, acesta trebuie să vă atace cu pumnii de minim 4 ori sau să tragă cu arma în voi. Pentru a acorda acest tip de wanted, aveti nevoie de dovada video. (Faction Warn)
3.2. Nu aveţi voie să acordaţi Wanted pentru "Cop Attack" jucătorilor care vă atacă în Safe-Zone, în schimb le puteţi confisca armele. În caz că vă atacă un suspect cu Wanted puteţi să-l omorâţi. (Faction Warn)
3.3. Nu aveţi voie să acordaţi wanted pentru "Cop Attack" sau "Cop Kill" jucătorilor care vă atacă în cadrul unui event, atunci când sunteţi prezenţi în acea locaţie pentru a omorî un suspect ce nu are drept de predare. Indicat este să anunţaţi organizatorul acelui event scopul prezenţei voastre în acel loc. (Faction Warn)

 

3.4. Este interzis să confiscați armele unui suspect, dacă acesta nu are drept de predare, sau ale unui mafiot care se află în HQ sau în curtea HQ-ului, dacă acesta nu vă atacă sau nu le folosește pentru a ataca alți jucători. (Faction Warn)
Este permis să confiscați armele unui suspect cu drept de predare, dacă acesta le ține la vedere sau atacă alți jucători.

3.5. Când confiscaţi armele unui jucător, sunteţi obligaţi să-i spuneţi si motivul. Un simplu text cu ''arme la vedere'' este suficient. (Avertisment Verbal)

3.6. Membrii National Guard NU au voie sa confiste niciun fel de licenta. (Faction Warn)

3.7. Pentru a acorda wanted cu motivul "Fugar/ Runner", suspectul trebuie sa fugă cu un vehicul(masina/bicicleta/avion/barca). Daca acesta nu raspunde la cele 3 somatii, va primi wanted 6 "Fugar/ Runner". Pentru a acorda acest tip de wanted, aveti nevoie de dovada video. (Faction Warn)
3.8. Membrii de rank 1 nu au voie să meargă după wanted. (Faction Warn)

3.9. Pentru a acorda wanted sau kill cuiva, trebuie sa aveti o dovada clara in care se observa intentia de deathmatch (acele mesaje informative din partea serverului când ești omorât, dovezi de tip video, dovezi de tip screenshots în care se observă clar DM-ul făcut și așa mai departe). Dovezile in care apare doar DMG Informerul de la server NU se iau in considerare in cazul unei reclamatii. (Faction Warn)

4.0. In interiorul arenelor (paintball, gungame, war arena, racing arena, last car standing) de pe server NU aveti voie sa oferiti „sancțiuni” (wanted, confiscate, ticket, etc.) (Faction Warn)

4.1. Daca sunteti omorati de catre un civil si sunteti Off Duty, puteți să-i sancționați cu wanted folosind comanda /su după ce va puneti on duty, în primele 5 minute de când a avut loc fapta. (Faction Warn)

* Wanted-ul "apel nefondat" va fi acordat doar de prima persoană care anunță pe chat-ul departamentelor [/d] cu mesajul 'Acord apel'. Cine nu respectă această regulă și se bagă peste primul membru care a anunțat deja va fi sancționat cu Avertisment Verbal prima abatere, iar la a doua abatere va primi Faction Warn

4.2. Nu este permis să acordați wanted Atacare polițist unui jucător care are deja wanted cu drept de predare (Sancțiune: Faction Warn). 

4.3. Este interzis Deathmatch-ul/Drive-by-ul fara un motiv bine intemeiat asupra colegilor de factiune, sanctiunea pentru asta este Faction Warn

4.4. Pentru a-i acorda wanted 1 "Furt" unui jucător, acesta trebuie să vă fure mașina de minim 2 ori. Aceasta regulă se aplică numai în cazul mașinilor departamentelor (sancțiune: Faction Warn). 

4.5. In cazul in care sunteti atacati sau omorati de un suspect, indiferent de locul in care va aflati (incluziv Safe-Zone), suspectul va primi wanted 3 - cop attack, respectiv wanted 5 - cop kill. 

4.6. Este strict interzis pentru un politist sa sune suspectul si sa-l intrebe daca se preda. (Sancțiune: Faction Warn

4.6.0. Vă este permis să aveți maxim un suspect pe G [/cuff]. Singurele situații în care puteți lua alt suspect pentru a-l aresta sunt atunci când aceștia fie se află în apropiere, fie se află în drumul vostru spre punctul de arrest. Nu aveți voie să alergați după alți suspecți în timp ce aveți deja unul pe G [/cuff]. (Sancțiune: Faction Warn)  
4.6.1. În momentul în care aveți un suspect cu [/cuff], sunteti obligați să-l duceți la cel mai apropiat punct de [/arrest] în cel mai scurt timp posibil. (Sancțiune: Avertisment Verbal la prima abatere, Faction Warn dacă continuă).

 

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

Reguli legate de vehicule.

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

 

4.7. Aveți voie să deschideți focul cu Hydra, Hunter și Rustler, doar în cazul în care suspectul fuge cu Avion/Elicopter (Air vs Air).

Vă este permis să folosiți aeronavele din NG (Hydra/Hunter/Rustler) doar pentru suspecti aerieni. (Sanctiune: Faction Warn).
Cine deschide focul aiurea şi trage după vehiculele sau jucătorii cu wanted aflaţi la sol, riscă Rang Down.
4.8. Doar membrii de Rank 3+ pot urmări/aresta suspecţii şi cu maşinile personale. (Faction Warn)

* Membrilor de rang 3+ le este permis să aibă ca pasageri membrii de rang inferior.
4.9. Sunteți obligați să porniți girofarul atunci când plecați într-o misiune de urmărire. (Avertisment Verbal)
Aveți voie să încălcați regulile de circulatie când conduceți o masina de poliţie cu girofarul pornit.

5.0. Membrii National Guard vor putea urmări suspecții și în mașini de civil. În cazul în care merg după suspecți ce au drept de predare trebuie să respecte regulile de circulație, iar în cazul în care suspecții urmăriți nu au drept de predare pot încălca acele reguli, pe baza unei dovezi video cu urmarirea suspectului.
5.0.1. Nu este permisă folosirea de Hidraulice și NOS, atât pe maşinile de poliţie cât şi pe maşinile personale sau de civili. (Avertisment Verbal)
Puteţi în schimb să vă dotaţi maşinile personale sau cele de poliție cu roți noi sau o altă culoare.

5.0.2 In intervalul 20:00 - 08:00, sunteti obligati sa aveti farurile de la masini pornite. (Avertisment Verbal)
5.0.3 Folosirea vehiculelor aeriene pentru civili (exemplu: Dodo) pentru a ataca suspecții aerieni, făcând drive-by (de tip shot/cu arma, de pe geamul vehicului/de pe H) pe ei este interzisă. (Faction Warn prima abatere; demitere la a doua).

5.0.4 Nu aveti voie sa mergeti pe contra sens cu masina personala sau masini de politie fara girofarurile pornite. [Sancțiune: Faction Warn

(!) Se consideră Condus Neregulamentar atunci când jucătorul trece în totalitate cu mașina pe celălalt sens de mers pentru minim 5 secunde.

Tot Condus Neregulamentar este și atunci când acesta folosește iarba, nisipul sau alte lucruri, în zonele aglomerate (pentru minim 5 secunde) pentru a avea o scuză că nu a circulat pe contrasens. Exemple de zone aglomerate: click aici.

 -- pentru a sancționa un jucător pentru Condus Neregulamentar aveți nevoie de dovadă video.
 -- sancționarea greșită sau fără dovadă video se sancționează cu
Faction Warn.

 

* Se consideră circulat în regim prioritar atunci când atât girofarul, cât și sirena se află în funcțiune. Când circulați în regim prioritar puteți încălca regulile de circulație.
* Folosirea semnalelor luminoase ori a celor acustice în scop personal este interzisă. În caz de reclamație trebuie să justificați prin dovezi foto/video folosirea acestora (Faction Warn).
Există 3 tipuri de girofar și le puteți utiliza în funcție de rank după cum urmează:

  • Rank 3: Girofarul “PD2”;
  • Rank 4: Girofarul “PD1”;
  • Rank 5: Girofarul “FBI”.

(!) Aveți voie să utilizați un girofar de rank inferior sau egal cu al vostru. Folosirea unuia de rank superior este interzisă (Faction Warn).
* Aveți voie să folosiți sirena mașinii personale doar atunci când aveți duty (
Faction Warn).

 

⮞ Patriot - Rank 0 - Slots: 20
⮞ Police Car -
Rank 0 - Slots: 17

⮞ Predator - Rank 0 - Slots: 2
⮞ Barracks -
Rank 2 - Slots: 3
⮞ Rustler -
Rank 2 - Slots: 2
⮞ Turismo -
Rank 3 - Slots: 5
⮞ NRG-500 -
Rank 3 - Slots: 3
⮞ Hunter -
Rank 3 - Slots: 2
⮞ Hydra -
Rank 4 - Slots: 3

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

Reguli legate de şedinţe si antrenamente.

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

 

Ședințele se vor ţine doar la nevoie, ele fiind anunţate pe forum, în topicul Anunţuri Importante, şi în game prin [/fmotd].
5.1. Cine se prezintă la antrenament fără licențele corespunzătoare (weapons şi flying) este considerat absent.
5.2. În caz că nu puteți ajunge la o ședință/antrenament vă puteți învoii în topicul National Guard - Invoiri şedinţe.
5.3. Daca întârziați la antrenament/activitate/sedinta puteți veni în primele 10 minute, fiind sancționați cu un Avertisment Verbal. Daca întârziați mai multe de 10 minute, sancțiunea este Faction Warn și sunteți excluși din antrenament. 

5.4. Nu aveti voie sa deranjati activitatile din cadrul factiunii. Veti fi sanctionati cu Avertisment Verbal la prima abatere si cu Faction Warn si eliminare de la activitate la a doua abatere.

 

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

Amenzi interne

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

 

Amenzile sunt acordate de sublideri/lider prin intermediul comenzii [/members].
5.5.1 Motivul și suma aplicată trebuie să fie cele din lista amenzilor. Folosirea unui alt motiv sau altei sume este interzisă (sancțiune: Faction Warn).

5.5.2 Membrii care au fost sancționați cu amendă, au obligația de a achita amenda prin [/fines] in maxim 48 de ore din momementul primirii, exceptie: membrii cu cerere de inactivitate, acestia au 24 de ore din momentul expirarii. [Sanctiune: Faction Warn]
* Membrii cu cerere de inactivitate au 24 de ore de la expirarea cererii de inactivitate

(+) Plata amenzii se efectuează prin intermediul comenzii [/fines] nefiind nevoie să se posteze undeva. În momentul plății sunteți scoși automat de pe listă.
(
+) Mai multe informații se găsesc pe website în secțiunea Updates la versiunea 6.8.5. 

 

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

Observații

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

 

⮞ Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda, dupa minim 3 somatii, atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.

⮞ Daca suspectul spune ca nu se preda, atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.

⮞ Daca suspectul spune ca se preda, apoi fuge pe jos atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.

⮞ Daca suspectul spune ca nu se preda sau fuge pe jos dupa politist, iar dupa vine sa se predea atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.

⮞ Daca suspectul spune ca se preda, mai apoi ataca politistul dupa criteriile minime enumerate anterior atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.

⮞ Daca suspectul spune ca nu se preda si fuge cu un vehicul atunci politistul are dreptul (doar) sa il sanctioneze cu Runner.

⮞ Daca suspectul nu raspunde somatiilor si fuge cu un vehicul atunci politistul are dreptul (doar) sa-l  sanctioneze cu Runner.

⮞ Daca suspectul are wanted (1+) si ataca un politist, atunci acesta va primi kill.

Atentie! Suspect(in acest caz) = orice jucator cu wanted 1+ cu drept de predare

Atentie! In caz ca jucatorul este AFK atunci politistul are obligatia de a anunta pe [/d] faptul ca acesta este AFK, mai apoi sa astepte 3 minute pentru a vedea daca revine sau nu. Daca nu revine politistul are obligatia de a anunta pe [/d] ca nu a revenit si ii poate da kill.

Atentie! Cei ce au wanted fară drept de predare nu mai primesc wanted suplimentar. (Sancțiune: Faction Warn)

 

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

Testarea celor acceptați

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

 

Se realizează de către testeri folosind întrebările și respectând regulile impuse de lider/sublideri în PM-ul specific.
După susținerea unui test candidatul nu primește rank 1, ci rămâne rank 0, urmând ca un rank 6 sau liderul să îl promoveze/demită.

5.5.3 Postarea în topicul specific evidenței testelor este obligatorie. Cine nu postează în maxim 48 de ore de la momentul susținerii testului este sancționat (Sancțiune: Faction Warn).
5.5.4 Testerii care fraudează testul sunt sancționați (Sancțiune: demitere)
În cadrul probei practice responsabilitatea pentru evidență foto/video revine candidatului, testerul nefiind obligat să dețină dovezi.
Funcția de tester este un privilegiu oferit de conducerea facțiunii și poate fi retrasă oricând constatăm că nu vă descurcați.

5.5.5 Candidații nu au voie să facă raport în perioada cât sunt rank 0 (cu excepția probei practice susținute cu testerul) (Sancțiune: test picat)
5.5.6 Orice greșeală a candidaților pe perioada cât sunt rank 0 este pedepsită (Sancțiune: test picat

5.5.7 Folosirea comenzii [/ft] pe un alt candidat decât cel care ți-a fost repartizat fără acordul liderului/subliderului este interzisă. (Sancțiune: Faction Warn)

 

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

Alte informaţii.

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

 

6.1. În cazul în care maşina cu care transportaţi un suspect ia foc nu aveţi voie să folosiţi comanda [/uncuff] (Avertisment Verbal), decât după ce focul s-a stins. Dacă muriţi în explozie, anunţaţi pe [/d] faptul că un suspect a rămas cu [/cuff] şi ID-ul său, iar dacă voi, ori un alt coleg, nu puteţi merge după el anunţaţi suspectul prin [/sms] sau [/call] să cheme un admin pentru a-i da [/uncuff], ori să folosească comanda [/q].
6.2. Cei care dețin materiale sau droguri au la dispoziție 24 de ore de la intrarea în facțiune să scape de ele. Dacă veți fi prinși cu ele după cele 24 de ore, le veți avea confiscate. Ca să scăpați de ele rugați pe cineva din afara Departamentelor să vi le țină, contactați un Rank 5+ să vi le confiște sau folosiți [/throw].
6.3. Toți membrii departamentelor de poliție au obligația de a avea comanda [/timestamp] activata. [Sancțiune:Avertisment Verbal prima abatere, Faction Warn la următoarele

6.4. Cererea sau apropouri de Rank Up sau FW Clear se sancționează cu Faction Warn.

6.5. Aveţi voie sa deţineţi orice job legal in afară de Lawyer. 

6.6. Costul unui accept lawyer este de minim 5.000$ şi maxim 20.000$. Cine vinde mai scump va fi sancţionat cu Faction WarnVeți folosi comanda [/lawyer] pentru a putea vinde un mandat de eliberare.

6.7. Membrii Departamentelor nu vor putea pleca din facțiune dacă încă există plângeri la adresa lor.

6.8. Pentru a face parte din National Guard, aveți nevoie de Skill 5 Detectiv si minim level 15.

6.9. Folosirea nejustificată a comenzii [/ftalkpower] de către membrii de rang 5+ poate duce la sancționarea cu Avertisment Verbal.
Această comandă este folosită de către membrii cu rang 5 în cazul unor certuri între colegi sau de membrii cu rang 6+ pentru un anunț important sau de asemenea, o ceartă nebinevenită.

7.0. Membrii National Guard vor avea voie sa foloseasca comanda [/frisk] doar in jail pentru a confisca armele.

* Este permisa folosirea comenzii [/frisk] pe colegii factiunii doar daca detineti Rank 5+. Este interzisa folosirea comenzii pe lider sau sublider, sanctiune Faction Warn

** Este interzisa folosirea comenzii [/frisk] pe alti membrii ai departamentelor, sanctiune Faction Warn. Daca credeti ca acestia detin obiecte ilegale, reclamatii printr-un pm la lider.

*** Este interzisa folosirea comenzii [/frisk] pe membri altor factiuni daca acestia sunt in apropierea unui HQ. Exceptie atunci cand jucatorul fuge spre HQ-ul sau si aveti dovada. Sanctiune Faction Warn.

7.1. Membrii National Guard NU mai au voie sa confiste droguri.

7.2. Orice Lider și orice membru care are acces la seiful facțiunii, folosește banii în scop personal este sancționat cu Leader Warn/Faction Warn la prima abatere, iar daca continuă este sancționat cu demitere.

7.3. Membrii departamentelor nu au voie să se deconecteze de pe joc (/q), în timp ce au în custodie un suspect. (Faction Warn)
7.4. Orice membru care folosește girofarul în scopuri personale va fi sancționat cu Avertisment Verbal la prima abatere, iar daca continuă Faction Warn. În caz că sunteți în urmărire și folosiți acel girofar, aveți nevoie și de o dovadă video/foto pentru a demonstra că girofarul nu este folosit în scopuri personale.

7.5. Este interzis să confiscaţi drogurile unui jucător ce este AFK, puteţi să-i confiscaţi doar atunci când aveţi dovadă că acesta s-a pus intenţionat AFK ca să nu-i confiscaţi drogurile. Aveţi nevoie de o dovadă video când confiscaţi droguri că acel jucator nu este AFK (Se consideră AFK cu clepsidră sau fără) [Sancţiune: Faction Warn]

7.6. Este interzis sa lucrați la un job în timp ce sunteți ON Duty (excepție: cu acordul liderului/unui admin 4+ pe o durată limitată de timp) [Sancţiune: Faction Warn]

7.7. Este interzis să folosiți comanda /confiscate pe un jucător care este omorât (în procesul de respawnare). Politiștii trebuie să mearga în jail după suspect pentru a confisca drogurile/permisul. [Sanctiune: Avertisment Verbal prima abatere, Faction Warn urmatoarele abateri]

7.8. Este interzis să furați suspectul altui polițist, suspectul fiind obligat să se predea celui ce a dat primul [/ms] (Sancțiune: Faction Warn). In cazul in care suspectul nu vrea sa se dea jos, ii dati [/eject] și i-l cedați polițistului ce a dat primul [/ms]. În cazul în care suspectul nu se predă polițistului ce i-a dat primul [/ms], acesta poate primi kill. 

7.9. În cazul în care un suspect cu Wanted având drept de predare vă fură mașina și pleacă puteți să-i acordați Wanted 6 "Fugar" dacă i-ați oferit minim 1 somație. [Sancţiune: Faction Warn]

- această precizare este valabilă doar în cazul vehiculelor personale, deoarece la furtul unui vehicul de departament jucătorul primește wanted fără drept de predare.

8.0. În cazul în care jefuiți un Bunker prin intermediul sistemului de "Aprovizionare", nu aveți voie să acordați Wanted pentru "Atacare politist" proprietarului care se apără. Totodată, aveți voie să faceți DM pe proprietar dacă vă atacă, iar dacă Bunker-ul vostru este jefuit, vă puteți apără. [Sancţiune: Faction Warn]

- în momentul în care vă apărați trebuie să fiți Off-Duty.

 

 

nKwMIXh.png

ud1sq7C.png

 

 

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

General Rules

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

 

1.1. You are also obliged to know Jail Regulations and The regulations of The Departments > click

1.2. The departments must be united. Those seeking the argument do not deserve to remain in them.

1.3. Members Of The Departments are not allowed to ask a civil to kill him/you are not allowed to kill a civilian if he asks you to do so. (Punishment: Faction Warn).

* You are not allowed to be helped by civilians to catch the suspects. (Punishment: Faction Warn)

1.4. You are allowed to attend events only off-duty, who goes to the event on-duty (Punishment: Faction Warn)

1.5. It is forbidden to use departmental commands for personal or entertainment purposes. The sanction for this is dismissal with the ban on entering the departments. (Punishment: ban & dismissal)

1.6. Members Of The Departments will not be allowed to participate in the work of clans (graffiti) or help. (Punishment: Faction Warn).

1.7. Members Of The Departments will not be allowed to intervene in the clan zones when giving themselves [/spray] (you are not allowed to give wanted to The Civil attack or Civil Kill, or to seize the weapons of members of the clan who will take over the area). (Punishment: Faction Warn)

 

* In the range 02:00 to 08:00 free chat on [/d] is allowed. Anyone who chats free outside this interval will be punished according to the rules 2.0.

You can only intervene if you are going to a suspect who already has wanted, urging him to surrender, or if you are attacked.

1.8. Spam on the chat of the faction [/r] is forbidden (5 texts one after the other). [Punishment: Avertisment Verbal the first offense, and the second offense will receive Faction Warn]

1.9. Members of rank 1, you are not allowed to stand outside the chair with on duty or go on duty to jail. (Verbal Warning).

Mention: If you are sure that there is no rank 1 member online on [/members], you can go to jail without asking.

2.0Spam, free chat, jokes and mockery on departments [/d] chats are prohibited. [Punishment: Faction Warn]

2.1You are not allowed on Duty at poker or craps (/dice), otherwise you will be sanctioned. [Punishment: Faction Warn

2.2All mistakes made by National Guard members will be sanctioned in accordance with the regulations in force at the time when the incriminating facts are taking place.

 

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

Rules related to wanted and arrests.

Cases and exceptions.

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

 

2.1. Wanted 1 is given for [/call 112] nonsense for aberrant reasons, which cannot be considered crimes on this server.
2.2. You are not allowed to enter business where an event takes place, unless there is a suspect in that interior without the right to surrender. (Punishment: Faction Warn)
2.3. If a Member of the Department grants wanted to a civilian, he has the right to arrest him, regardless of wanted Level.
2.4. If the player on G has the wanted without the right to surrender, the driver will receive the Wanted 6 "Accomplice" without the somations.
2.5. If a player has a suspect with Wanted 1 who shots the policemen, the driver will receive the Wanted 6 "Accomplice", without the somations.

2.6. If a player on G in a car led by a suspect with wanted is firing on the police under prosecution will receive the wanted 6 "Accomplice" without the unemployed.
2.7. If a player intervenes when a policeman is on foot in the pursuit of a suspect (he attacks him with his fists, tramples him on the car several times, or leaves the car on the police officer, attacks him almost with the weapon - to see clearly that player intends to help the suspect) will receive the wanted 6 "Accomplice" without the unemployed. (video proof).

 

When a player enters Government Land, he must be summoned using the [/m] entry, unemployed not given on [/m] are not considered and risk (Punishment: Faction Warn).
(
!) Wanted for Government Land shall be granted 1 minute after the last unemployment rate per [/m]. (Punishment: Faction Warn)
(
!) The minimum sommation rate is 3 and the maximum is 5. (Punishment: Faction Warn)

 

2.9. Players who work on legal jobs must not be stopped for routine checks or other similar instances because they will lose their job from job without any good reason. Can only be stopped if they have wanted. (Punishment: Faction Warn)

3.0. For AFK on Wanted players, the name of player and minute on the server clock will be announced on the departments' chat (BishopHeahmund - AFK :33), a picture will be made showing that it is AFK, and if after 3 minutes (180 seconds) on the server clock this picture has not returned again, to prove this (click for example) and then you can kill it. (Punishment: Faction Warn)

 

3.1. In order to give them away with the "Cop attack" reason to a player, it must attack you at least 4 times or shoot with the gun in you. To give this type of wanted, you need video proof. (Punishment: Faction Warn)

3.2. You are not allowed to grant wanted for "Cop attack" to players who attack you in Safe-Zone, but you can confiscate their weapons instead. If you attack a suspect with Wanted you can kill him (Punishment: Faction Warn).
3.3. You may not grant wanted for "Cop attack" or "Cop Kill" to players who attack you in an event when you are present at that location to kill a suspect who has no right to surrender. Indicated is to notify the organizer of that event the purpose of your presence at that location. (Punishment: Faction Warn)

3.4.  It is prohibited to confiscate the weapons of a suspect, if he has no right to surrender, or of a mobster who is in HQ or in the hq's court, if he does not attack you or use them to attack other players. (Punishment: Faction Warn)
3.5. When you seize the weapons of a player, you are obliged to tell him the reason. A simple text with ''weapons at sight'' is enough. (Verbal Warning).
3.6. The national Guard members are not allowed to seize any license (Punishment: Faction Warn).

3.7. In order to grant the wanted with the reason "Runner", the suspect must run on a vehicle (car/bike/plane/boat). If he does not answer the 3 somations, he will receive wanted 6 "Runner". To give this type of wanted, you need video proof. (Faction Warn).

3.8. Rank 1 members are not allowed to go after wanted. (Punishment: Faction Warn).
3.9. In order to give wanted or kill someone, you must have a clear proof that your intention of deathmatch (those information messages from the server when you are killed, video-type evidence, screenshotspots evidence where the DM made is clearly visible, and so on). The evidence that only the DMG information from the server appears is not taken in consideration if you are reported. (Punishment: Faction Warn)

4.0. In arena interiors (paintball, gungame, war arena, race arena, LCS) of the server you are NOT allowed to offer punishments (wanted, confiscate, tickets etc.) (Punishment: Faction Warn)

4.1. If you are killed by a civilian and you are off duty, you can punish them with wanted using /su after you put on duty, within the first 5 minutes of the deed (Punishment: Faction Warn).

* The "unfonded call" wanted will be given only by the first person who announces the message 'Me on call' on the departments chat [/d]. The ones who don't respect this rule and it goes over the first Member who has already announced will be sanctioned with Verbal Warning the first deviation, and the second attempt will recieve Faction Warn

4.2. You are not allowed to give wanted Cop attack to a player that already who has already wanted with the right to surrender (Punishment: Faction Warn). 

4.3. Deathmatch/Drive-by is forbidden without a good reason for factional colleagues, the penalty for this is Faction Warn

4.4. To give him a wanted 1 "Theft" to a player, he must steal your car at least 2 times. This rule only applies to department cars (sanction: Faction Warn).

4.5. In case you are attacked or killed by a suspect, no matter where you are (inclusive Safe-Zone), the suspect will receive wanted 3-cop attack, respectively wanted 5-cop kill. 

4.6. It is strictly forbidden for a policeman to call the suspect and ask him if he surrender. (Punishment: Faction Warn

4.6.0. You are allowed to have just one suspect in custody[/cuff]. The only time when you can get more than one suspect in a vehicle is when they are close to each other or when he is close to the arrest point. You are not allowed to go after another suspect when you already have one in the back of the car[/cuff]. (Punishment: Faction Warn). 
4.6.1. The moment you have a suspect with [/cuff], you must take him to the closest [/arrest] point as soon as possible. (Punishment: Verbal Warning first time, Faction Warn for repeated mistakes).

 

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

Rules related to vehicles.

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

 

4.7. You may open the fire with Hydra, Hunter and Rustler only if the suspect runs away with a Plane or a Helicopter (Air vs. Air).

Whoever opens the fire in the wrong place and shoots down after the vehicles or players with wanted on the ground, risks rank down.

* You are only allowed to use NG (Hydra / Hunter / Rustler) aircraft for aerial suspects. (Punishment: Faction Warn).
4.8. Only Rank 3 members can track/arrest suspects and personal cars. (Punishment: Faction Warn)

* Rank 3 members are allowed to have lower-rank members as passengers. 

4.9. You are obliged to turn on the beacon light when you leave on a tracking mission. (Verbal Warning)

You may override traffic regulations when driving a police vehicle with the beacon light on. 

5.0. National Guard members will be able to follow the suspects in civilian cars as well. If they go after suspects who have the right to surrender, they must follow the rules of circulation, and if the suspects have no right to surrender, they may violate those rules, based on a video evidence of the suspect being prosecuted. 

5.0.1. The use of Nos And Hydraulics on both police and personal and civilian vehicles is not permitted. (Verbal Warning)

Instead, you can equip your private cars or police cars with new wheels or another color.

5.0.2. Between 20:00 and 08:00, you are required to have the car headlights on. (Verbal Warning)  

5.0.3. The use of air vehicles for civilians (example: Dodo) to attack the air suspects, making drives-by (shot/gun type, vehicle/h window) on them is prohibited. (Punishment: Faction Warn first attempt; remove second attempt). 

5.0.4. You may not walk in the opposite direction with your personal car or police cars without beacon lights on. (Punishment: Faction Warn)

(!) It is considered Irregular Driving when the player completely passes the car in the other direction for at least 5 seconds.

 

* It is considered as being circulated as a priority when both the beacon light and the siren are operating. When you move as a priority you can break the traffic rules.

* The Use of light or acoustic signals for personal purposes is prohibited. In the event of a complaint, the use of the complaint must be justified by photo/video evidence (Punishment: Faction Warn).
* There are 3 types of beacon light and you can use them according to the rank as follows:

  • Rank 3 beacon: “PD2”;
  • Rank 4 beacon: “PD1”;
  • Rank 5 beacon: “FBI”.

(!) You may use a lower or equal ranks of your pack beacon. Use of a higher rank is forbidden (Punishment: Faction Warn).

* You may only use the siren of your personal car when you have duty (Punishment: Faction Warn).

 

⮞ Patriot - Rank 0 - Slots: 20
⮞ Police Car -
Rank 0 - Slots: 17

⮞ Predator - Rank 0 - Slots: 2
⮞ Barracks -
Rank 2 - Slots: 3
⮞ Rustler -
Rank 2 - Slots: 2
⮞ Turismo -
Rank 3 - Slots: 5
⮞ NRG-500 -
Rank 3 - Slots: 3
⮞ Hunter -
Rank 3 - Slots: 2
⮞ Hydra -
Rank 4 - Slots: 3

 

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

Rules related to sessions and training.

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

 

Meetings will be held only where necessary, announced in the forum, in the top of the main announcements, and in the ranges through [/fmotd].

5.1. The player presenting for training without the appropriate licenses (weapers and flying) is considered absent.

5.2. In case you cannot reach a meeting/training you can make a request in the National Guard topic - Consent Meeting.

5.3. If you are late at meetings/trainings/activities, you can come in the first 10 minutes, being sanctioned with a Verbal Warning. If you delay more than 10 minutes, the penalty is Faction Warn and you are excluded from the training. 

5.4. You are not allowed to disturb the activities within the faction. You will be punished with Verbal Warning at first offense and with Faction Warn and removal from activity at second offense.

 

 

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

Internal fines

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

 

Fines are given by subleaders/leader with command [/members].
5.5.1The reason and the amount given must to be from the fines list. Using of another reason or amount is forbidden (punishment: Faction Warn)

5.5.2 Members punished with fine are forced to pay using [/fines] in maximum 48 hours from receiving, exception: members with inactivity request, these have 24 hours from inactivity expiration. [Punishment: Faction Warn]

* Members with inactivity request have 24 hours after the expiration of inactivity request

(+) The payment is made with [/fines] without posting on forum. At the time of payment you are removed from fines list.
(
+) More informations are found on website in Update section on verion 6.8.5.

 

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

Observations

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

 

⮞ If the suspect doesn't answer when asked to surrender, after minimum 3 summons, then the cop has the right (just) to kill him.
⮞ If the suspect says that he does not surrender, then the cop has the right (just) to kill him.
⮞ If the suspect says that he surrenders, then start running on foot then the cop has the right (just) to kill him.
⮞ If the suspect says that he doesn't surrender or runs on foot after a cop, then comes to surrender then the cop has the right (just) to kill him.
⮞ If the suspect says that he surrenders, then starts attacking the cop after the minimum requirements listed above then the cop has the right (just) to kill him.
⮞ If the suspect says that he doesn't surrender, then starts running with a vehicle then the cop has the right (just) to punish him with Runner.
⮞ If the suspect doesn't answer to the summons and runs with a vehicle then the cop has the right (just) to punish him with Runner.
⮞ If the suspect has wanted (1+) and attacks a cop, then he will be killed.

Attention! Suspect (in this case) = any player with wanted 1+ and the right to surrender.
Attention! In case the player is AFK then the cop has to announce on [/d] the fact that the player is AFK, then to wait 3 minutes to see if he comes back or not. If the player doesn't come back, the cop has to announce on [/d] that the suspect did not come back and can kill him.
Attention! Those who have wanted without the right to surrender will not receive additional wanted. (Punishment: Faction Warn

 

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

Testing Accepted players

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

 

It is done by the testers using the questions and respecting the rules imposed by the leader / subleiders in the specific PM.
After running a test, the candidate does not receive rank 1, but remains rank 0, followed by a rank of 6 or the leader to promote / demote.
5.5.3 Posting in the subject-specific test record is required. Anyone who does not post within 48 hours of testing is sanctioned (Punishment: Faction Warn).
5.5.4 Testers who pass the test are sanctioned (Punishment: dismissal)
As part of the practical proof, the responsibility for photo / video recording rests with the candidate, and the tester is not required to have evidence.
The tester function is a privilege offered by faction leadership and can be withdrawn whenever we see that you do not manage.
5.5.5 Candidates are not allowed to report while they are rank 0 (except for the practical test sample with the tester) (Punishment: fail test)
5.5.6 Any mistake of the candidates for the duration of rank 0 is punished (Punishment: fail test)

5.5.7 Using the [/ft] command on a candidate other than the candidate assigned to you without the consent of the leader/sub-leader. (Punishment: Faction Warn)

 

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

Other information.

4jwoH4d.png&key=5511eb83a77c2ee93616a3d4

 

6.1. If the machine you transport a suspect fire is not allowed to use the [/uncuff] (Verbal Warning) command until the fire is extinguished. If you die in the explosion, announce [/d] that a suspect has remained with [/cuff] and his ID, and if you, or another colleague, you cannot go after him announce the suspect by [/sms] or [/call] to call an admin to give him [/uncuff], or use the [/q] command.

6.2. Those who own materials or drugs have 24 hours from entering the faction to get rid of them. If you get caught with them after 24 hours, you will have them confiscated. To get rid of them ask someone outside Departments to keep them, contact a rank 5+ to seize them or use [/throw].

6.3. All police members have the obligation to have the [/timestamp] activated. (Verbal Warning)

6.4. The request or near Rank up or Faction Warn clear is sanctioned by the Faction Warn.

6.5. You may own any legal job other than the Lawyer.

6.6. The cost of an acceptance lawyer is at least $5.000 and a maximum of $20.000. Who sells more expensive will be punished with the bill Faction Warn. You will use the [/lawyer] order to be able to sell a release warrant.

6.7. Members Of The Departments will not be able to leave the faction if there are still complaints about them.

6.8. To be part of the National Guard, you need Skill 5 Detective and minimum level 15.

6.9. Undue use of [/ftalkpower] order by the rang 5+ members may result in verbal warning.

This order is used by members with rank 5 in case of quarrels between colleagues or members with rank 6+ for an important announcement or also an unannounced complaint.

7.0. The National Guard members will be allowed to use the [/frisk] command only in Jail.

* It is allowed to use the order [/frisk] on the faction colleagues only if you have Rank 5+. The use of the command on leader or sub-leader, faction warn sanction is forbidden.

** It Is forbidden to use the [/frisk] order on other members of the departments. (Punishment: Faction Warn). If you think they have illegal objects, complaints by a pm to the leader.

*** It is forbidden to use the command [/frisk] on members of other parts if they are near a HQ. Exception when the player runs to his HQ and you have proof. (Punishment: Faction Warn)

7.1. The National Guard members can NOT confiscate drugs.

7.2. Any leader and any member who has access to the safe of the faction uses personal money is penalized by Leader Warn/Faction Warn for the first time of infringement, and if he continues to be sanctioned with remove.

7.3. The members of the departments are not allowed to disconnect themselves from the game (/q), while they are in custody of a suspect.(Faction Warn)

7.4. Any member who uses the turntable for personal purposes will be punished with a Verbal Warning at the first offense, and if Faction Warn continues. If you are tracking and using that beacon light, you also need video/photo proof to demonstrate that the beacon light is not used for private purposes.

7.5. It's forbidden to confiscate drugs from a player when he is afk, you can  confiscate his drugs just when you have a proof that he gone afk intentionaly so you won't be able to confiscate his drugs. You need video proofs when you confiscate his drugs that he is not afk (It is considered AFK with or without hourglass) [Punishment: Faction Warn]

7.6. Is forbidden to work at a job when you are ON Duty (exception: with permission from leader/from an admin 4+ for a limited period of time). [Punishment: Faction Warn]

7.7. It is forbidden to use the [/confiscate]order on a player who is killed (in the process of repawning). Police officers must go to jail after the suspect to seize the drugs/permit. (Punishment: Verbal Warning First Offense, Faction Warn Next Offenses)

7.8. It is forbidden to steal another police suspect, with the suspect being forced to surrender to the first policeman [/ms] (Punishment: Faction Warn). If the suspect does not want to go down, give them [/eject] and give it to the police officer who gave the first [/ms]. If the suspect does not turn to the policeman who gave him the first [/ms], he may receive kill.

7.9. In case a Wanted suspect with the right to surrender steals your car and leaves you can give him Wanted 6 "Runner" if you already summoned him at least once. [Punishment: Faction Warn]
- this is valid only for personal vehicles, because the theft of a department vehicle by a player will be punished automatically by the server with wanted without the right to surrender.

8.0. In case you are robbing a Bunker using the "Resupply" system, you are not allowed to give players Wanted for "Cop attack" to the owner of the bunker. Also you are allowed to attack the owner if they attack you, and if your bunker is getting robbed you can protect it. [Punishment: Faction Warn]
- you must be Off-Duty the moment you try to defend/attack a bunker.

 

nKwMIXh.png

 

 

 

Edited by eB BishopHeahmund
Modificată regula 3.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am adaugat o regula noua / I added a new rule :

 

Cei care au jobul de lawyer vor putea vinda un /accept lawyer cat le permite scriptul, adica intre 2500$ si 7000$.

 

The lawyers are allowed to sell an /accept lawyer how much the script allows. You can sell it between 2500$ and 7000$.

Edited by General FC AirJordan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am modificat pretul unui accept lawyer. Acesta se poate vinde intre 4000$ si 15000$, atat este minumul si maximul scriptului.

 

I modified the price of an accept lawyer. This can be sold between 4000$ and 15000$, this is the minimum and the maximum of the script.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Regulamentul a fost modificat în totalitate, astfel, fiind mult mai detaliat în ambele limbi. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.