Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

[B-Zone TV] - Boss'N Up


Catalin Catalin
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Boss"N Up
Gen: Actiune, Thriller.
Data: 31.01.2015
Scurta prezentare: In acest video este vorba de un simplu angajat la un non-stop, care visa sa ajunga cel mai mare "peste" din America de SUD. Cel mai bun "peste" din America de SUD, acesta fiind Hawdhorne James a decis sa lase cuiva care chiar merita aceasta functie de "peste", el fiind foarte batran sa mai conduca.

S-a auzit in tot orasul ca este un simplu baiat care isi doreste cu adevarat aceasta functie, acesta fiind Snoop Dogg. Ca in orice film este un personaj negativ Larry McCoy, care isi dorea sa fie el mana dreapta a lui Hawdhorne James, dar aceasta fiind luata deja de Snoop Dogg, atunci Larry McCoy amenintandu-l pe Snoop Dogg cu moartea daca nu ii lasa sansa lui, dar Snoop Dogg nu se lasa infulentat.
Peste ceva timp (noul "peste") isi ia treaba in serios si este de invidiat de restul "pestilor" si in scurt timp el ajunge o Legenda.

Link:

Edited by Catalin Catalin
Link to comment
Share on other sites

Interesanta povestea, dar mai ai de lucrat putin la unele cadre, o sa te inveti tu cu timpul.
Pot spune ca ati inceput destul de bine, tantu si catalin, sper ca pe viitor sa faceti ceva si mai bun, felicitari.

Astept si alte lucrari de la voi, nubi.

Link to comment
Share on other sites

Interesant videoclip.

De ce nu incerci tu sa filmezi cu smooth camera ?

Cu camhack zici ca-ti merge-n reluare.

 

Ce pot spune, frumos bre. GG ;)

Link to comment
Share on other sites

Frate, ai profitat din plin de slăbiciunea mea pentru ''We Own It'', dar nu am putut să nu observ hp indicator-ul din dreapta ecranului. Pe viitor incearcă să îl scoți. Ai primit +1 de la mine pentru cea mai bună treaba.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.