Jump to content

[Prezentare] LikeMike123

LikeMike123
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau:LikeMike

- Prenume:Ionut

- Varsta:16

- Locatia:Bucuresti

- Ocupatie:Scoala

- Jocul(rile) preferat(e):Sa:Mp/ Cs 1.6 / CS:GO

- Hobby-urile tale:Fotbalul

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):k, deci vrei sa te sperii, bine! Ma numesc Madalin, am frumoasa varsta de 16 ani, sunt din orasul Bucuresti unde locuiesc. Sunt o fire serioasa,respectuasa,curajoasa dar si foarte sociabila si de inceredere.Ador sa-mi fac noi prieteni,sa ma inteleg bine cu ei si sa-mi petrec timpul.practic fotbalul de performanta de aproximativ 5 ani. Imi place sa ascult muzica si sa ies afara cu prietenii.Cam atat pot spune despre mine , va las sa ma cunoasteti mai bine in game.Imi place sa ajut, sa îmi fac prieteni noi, sunt serios (când trebuie) si amuzant (tot când trebuie), stiu sa ascult de cei cu rank mai mare, am cei 7 ani de acasa. Merg pe principiul "Respecta pentru a fi respectat". Îmi place sa-mi petrec timpul liber in compania prietenilor mei sau in casa.Eu sunt pasionat de footbal,merg la antrenamente aproape zilnic sper sa ma fac footbalist.Nu imi plac oamenii care mint sau cei aroganti Aroganti.Nu ma las deloc,vreau mereu sa castig deoarece sunt foarte ambitios.. Ador sa ascult muzica RAP Motoul meu "Haide RAP si jos cu manelele ca sunt de &%#@$". Hobiurile mele sunt SA:MP-ul logic dar am si un hobi ceva mai special acela fiind Fotbalul, si nu orice fel de fotbal, ci fotbal romanesc adevarat.(laugh) cei ce nu stiu ce este aceste aici se incadreaza: Miuta, Baraj, Romaneasca si altele. Acest sport il practic de la varsta de 8 ani, si am obtinut rezultate destul de bune le unele concursuri atat in cantonamente cat si cu "prietenii din spatele blocului".Sunt bun la suflet in tot ceea ce fac.Intotdeauna fac ceea ce consider eu ca este bine si imi place sa ma gandesc de doua ori asupra unei decizii. In momentul de fata invat in clasa a X-a la liceul Calistrat Hogas. Mi-ar placa sa studiez la Bucuresti sau in afara tarii, insa mai am timp sa ma gandesc asupra deciziei.Imi place sa cred ca sunt o persoana de treaba si care face mereu o impresie buna.Intotdeauna am fost de parare ca pentru a fi respectat, lucru ce multi si-l doresc, trebuie si tu la randul tau sii respecti pe cei din jur indiferent de aparente... Stiu sa lucrez in echipa, sa comunic, sa ma port frumos fata de un coleg/prieten/tovaras/amic sau chiar orice alta persoane care n-o cunosc.Imi place sportul, mai ales sa alerg sau sa ma plimb cu bicicleta singur sau cu prietenii.Tin la glume insa cand este vorba de treaba serioasa, treaba serioasa sa fie, sunt un baiat care se tine de cuvant.Tin sa va zic ca nu folosesc un limbaj vulgar.(Nu ma credeti). Imi place engleza.Sunt la liceul de "engleza".Sunt un tip glumet frumos de treaba si respectos.Pot sa tin secrete,Imi respect colgei de pe SA-MP si cei din realitate.Imi plac filmele de actiune,comedie.Imi place in weekend sa citesc carti si sa joc SA-MP,Sunt un baiat pe care toata lumea il respecta.Toata lumea spune de mine cand trec pe drum ce cuminte sunt.Nu injur.(iar mint). Sunt un baiat de treaba.Imi place sa joc Samp RPG. Am un PC destul de bun.Ii am ca prieteni pe Leo Si Dragos (Parca's copil de 10 ani, imi enumar cei mai buni prieteni =)) ) , ii cunosc de 5 ani. Imi place sa gatesc uneori , si sa o ajut pe mama la spalatul vaselor,imi place sa-l ajut pe tata.El lucreaza la o fira de paza Numita "Nova Force" si in timpul liber repara masini. Eu mai lucrez si in domeniul IT.Sunt o fire calma , glumeata si uneori rad ca fraierul (fara motiv).Stiu cat de cat sa inot.Imi place sa ascult Rap Si Dubstep.Mancarurile mele favorite sunt : Cartofi Prajiti,Pizza de casa si Ciorba Radauteana.Imi place Football-ul si Handball-ul. Am stricat multe calculatoare si surse.Sunt o persoana care nu pune la suflet cele mai mici amanunte , amuzanta , serioasa si careia ii place s-a se distreze il limitele varstei . Am ca hobby-uri fotbalul care l-am practicat de performanta dar in urma unei accidentari il joc doar de distractie si pe langa asta minecraf putin , farming simulator si in special SAMP-ul care imi ocupa o parte mare a timpului care ramane dupa ce invat pentru ca doar asa ne putem realiza in viata si deveni niste oameni de succes.Imi place sa ies cu prietenii in oras deoarece sunt un baiat sociabil.Îmi place sa ajut oamenii la nevoie. Ma doare atunci când vad un om la nevoie iar eu nu pot sa-l ajut, mai clar nu îmi sta în putinta. Sunt un tip de om care promoveaza buna crestere, o educatie aleasa, si nu în ultimul rând respectul. Mereu am trait cu gândul de a respecta pe toti, si uneori am primit respectul înapoi, alteori... . Dar nu este problema, nu toti oamenii trebuie sa ma placa. Îmi place patinatul, ador acest sport, deoarece necesita o asa numita strategie, te antreneaza, te ajuta sa-ti canalizezi energia, pentru mine patinatul este unica metoda prin care pot scapa de stres, de neputinta de orice negativ. Ma simt in elementul meu. Nu îmi place sa judec persoanele, nu-mi place sa pun etichete oamenilor, nu-mi place sa poreclesc oamenii. Eu nu ma consider în masura, si nu cred ca exista pe pamânt un om care sa judece oamenii, lasând la o parte meseria de judecator, eu vorbesc în alt sens. Pot spune ca am cei 7 ani de acasa. Eu pun suflet în tot ceea ce fac, fie ca e bine, fie ca e rau, nu de fiecare data fac diferentierea dintre bine si rau, dar ulteior îmi dau seama de greseala si fac tot ce îmi sta în putinta sa repar acea greseala. Pot spune ca sunt un pasionat si de football, în ultima vreme nu am mai practicat, deoarece este iarna. Ca echipa preferata, nu pot sa spun ca e x si ca e y, eu nu sunt un fan din acela, agresiv, care sa plânga, sa faca crize ca a pierdut nu stiu ce pasa, ca a ratat golul în minutul 2, si asa mai departe. Toti din familia mea tin cu steaua, eu am vrut sa fiu diferit, nu stiu de ce, asa ca am ales ca o echipa preferata Rapid. Nu pot spune ca ma uit la toate meciurile, la toate reluarile. Ma uit pe net, si caut ce a facut, cum s-a descurcat, stiu ca acum mi-am taiat din sansele de a intra aici. Multi tin cu steaua, deoarece este o echipa buna, unita, nu îmi este rusine sa recunosc, pot spune chiar ca nu se compara cu Rapid, asta este adevarul, dar asa sunt eu, am simtit nevoie sa fiu diferit, sa fiu altfel. Îmi plac animalele, cu toate ca nu am nici unul, abia astept sa ajung pe la un prieten care are animal, de orice rasa de orice natura de orice specie, ca sa pot sa ma joc cu el, sa aleg., oras foarte agitat, eu prefer viata la tara, la aer curat, unde esti tu cu natura, când te trezesti dimineata si iesi afara, si stai pe o banca... ador momentele astea. De când sunt mic, am fost unicul caruia i-a placut viata acolo. Am 2 bunici din partea mamei, si o strabunica, tot din partea mamei, are 98 ani, din partea tatalui o avem doar pe bunica, asa spusa si mamaie, pe bunic, nu am apucat sa-l cunosc... din pacate, când eram mic si mergeam la tara îi spuneam tatalui meu sa cheme pe cineva, care are caruta cu cal sa pot sa ma plimb, ador caii. Calul este animalul meu preferat, înca din copilarie, ador acest animal, ciudat este ca nu am motive contrete, car cred ca se leaga de copilaria mea, nu voi renunta, pe viitor as vrea sa practic, echitatie, acesta este visul meu, sa spun asa. Îmi place sa ma plimb cu prietenii, sa petrec timpul liber la un FILM la cinema, alaturi de cei dragi. Nu imi plac oamenii bârfitori, cu 2 fete, care se pun lânga tine doar pentru a obtine ceva, sau pentru a se apropia de tine iar apoi sa încerce sa-i faca rau. As putea vorbii ore-n sir despre viata mea, dar nu cred ca este pe placul tuturor, si nu cred ca intereseaza pe toata lumea. Am vrut sa redau o particica din viata mea. Acesta sunt eu. Faza cu bunicii, strabunicii nu bagati in seama. =))

- De unde ai aflat de B-Zone Community?:De la Gabytzzu

- Alte precizari?:Multumesc

Edited by LikeMike123

Welcome!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.