Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Problema SAMP windows 8.1


KikiPARAMEDICU

Recommended Posts

Dacă a spus că nu are mod-uri, ce este neclar ?

Alte jocuri iți merg fără problemă ?

Dacă ai windows 8 este problema la el deoarece nu merge un joc așa vechi pe un windows așa nou ..

Încearcă să instalezi windows 7

Link to comment
Share on other sites

@@Cristina,E un sistem de operare din 2012 ( 8.1 fiind practic doar un service pack pt windows 8 ). Iar GTA San Andreas merge fara probleme pe Windows 8/8.1.

 

Ce-mi place de voi astia care dati sfaturi doar de dragul de a parea inteligenti. Ma mir ca nu ia-ti spus si sa scoata pc-ul din priza, sa-si linge degetul si sa-l bage in priza.

Link to comment
Share on other sites

Da, nici 1% din cei de aici n-au windowsul licentiat, probabil nici macar tu. Posibil chiar asta sa fie problema, din moment ce pe windows 8 piratat am avut-o si eu iar pe versiunea licentiata cu update-uri la zi nu mai am. Nu mi-ai adus alt argument de ce jocul are buguri pe windows 8/8.1.

 

P.S.: @@Cristina, asta nu e spam, probabil nu stii ce inseamna spamul.

Link to comment
Share on other sites

Eu am avut windows 8.1 si am avut aceeasi problema,am crezut ca e ceva de la placa video,mi-am luat una mai bunicica,nimic,am pus windows 7 ultimate si mergea super bine,fara lag,fara crash....Incearca asta si daca nu reusesti imi poti da un PM si o sa iti dau si alte sfaturi.

Link to comment
Share on other sites

Daca nu stiti nu vorbiti, problema nu este de la windows.

Si eu rulez Windows 8.1 pe un laptop Samsung cu placa integrata, si eu am uneori problema ca se blocheaza cand dau sa pun parola sau cand ies dintr-un interior/sunt ucis.

Incearca alta versiune de Gta, de preferabil Hoodlum daca nu o ai, fa gta din properties si samp sa aiba compatibilate Windows 8.

Pentru compatibiltate click dreapta pe Gta > Properties > Compatibility si de-acolo vezi setarile.

Succes! Daca nu merge lasa Quote, oricum rezolvam.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.