Jump to content

Prezentare Davils

WoIf
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: Davils

- Prenume: Stefan

- Varsta: 17 ani.

- Locatia: Iasi.

- Ocupatie: Gamer

- Jocul(rile) preferat(e): Sa:MP, Cs-go, PayDay.

- Hobby-urile tale:Jucatul pe pc si iesitul afara.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):Buna. Pe scurt ma numesc Stefan dar prefer sa mi se zica Ares. Am 17 ani,in curand 18. Sunt un baiat inalt,solid,bine facut. Am ochii de culoare caprui-inchis spre negru si parul brunet. Imi place sa ma joc,mai ales daca am o echipa buna pe care o pot coordona catre victorie. De asemenea sunt pasionat de editare si ma pricep in domeniul conturilor,in jocuri. Nu imi place sa fiu dat la o parte sau ignorat,aceasta incadrandu-se printre minorele defecte. In schimb sunt o fire sociabila,comunicativa si prietenoasa. Imi place sa imi duc planurile pana la capat exact cum mi-am propus. Sunt un jucator bun si le sar in ajutor acelora care nu se prea descurca pe cont propriu. Parerea mea este ca m-as integra foarte repede in aceasta factiune si m-as adapta la conditii. Ma consider destul de bun pentru a cere permisiunea de ma alatura voua.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Internet.

- Alte precizari?: Salutare tuturor.

Welcome !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.