Jump to content

Profitul tau zilnic este ca si un Hobbie


Evolution VDT
 Share

Recommended Posts

Scuzati-ma daca credeti ca promovez ceva , vreau doar sa afle cat mai multi oameni de aceasta sursa de bani fara un mare efort, inregistreaza-te si-ti voi explica cum poti face profit. La minim 20 de euro ii poti scoate sa-i cheltui cum doresti tu. Te joci si castigi, banii sunt reali.

In caz ca aveti o situatie financiara mai proasta cu acest hobby puteti sa iesiti putin din criza, cu acesti bani scosi de aici ii puteti investi in Sa:Mp , pe B-zone , sa ai cea mai tare masina, asta in caz ca nu vrei sa dai banii tai de buzunar.

http://www.marketglory.com/strategygame/Mohonea

Inca o data imi cer scuze daca am facut ceva gresit ... Pastrati-l dupa cum considerati, eu ma joc si la inceput a fost greu dar acum incep sa-l inteleg.Salutare.

 

un tutorial mic >> http://romania-inainte.blogspot.ro/p/marketglory.html

Link to comment
Share on other sites

Joaca si castiga! MarketGlory - Joc economic, din care poti face bani.
Documentatie -Inainte de a va familiariza cu acest joc, vreau sa va spun ca o sa aveti nevoie de rabdare, pentru ca este un joc ce se bazeaza pe strategie si inteligenta.
Prima data o sa incepeti de la 0 Ron, 0 Gold, 0 euro si o energie de 1 din 100. In primele 7 zile nu aveti nimic de facut (asta daca nu bagati bani reali, dar si daca vreti sa bagati nu e indicat pana nu va obijnuiti un pic cu jocul) decat sa munciti o data pe zi si sa va luptati cu un "trainer" de 10 ori pe zi e maximul, adica cateva click-uri. Lucrati zilnic pentru a primi bonusul de munca dupa 7 zile lucrate consecutiv (va ajuta enorm in perioada de inceput) + ce a-ti strans din cele 10 lupte pe zi (e drept nu foarte mult deoarece aveti energia 1 adica 1% din bonusul de lupta). Dupa o saptamana o sa aveti o suma de bani cu care puteti incepa sa cumparati mancare pentru a va creste energia si a incepe sa castigati usor usor tot mai mult. Pas cu Pas. RETINETI! Nu faceti altceva in prima saptamana decat sa munciti o data pe zi si sa luptati zilnic de 10 ori. ( nu va stricati banii castigati pe nimic deocamdata pentru ca nu se merita si doar ii veti pierde aiurea).

http://www.marketglory.com/strategygame/Mohonea

Link to comment
Share on other sites

Ai castigat ceva din asta??

Deocamdata sunt la inceput , am cunostinte care au retras pe 19 acum 3 000 de euro, bine inteles ca persoana se joaca de 2 ani , la inceput in 2 luni scoti cam 20 euro , pe parcurs poti scoate mult mai mult. >> incearca , eu am 18 lei >>> http://www.marketglory.com/strategygame/Mohonea

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.