Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Lenovo a anunţat generaţia a doua a tabletei ThinkPad 10: Atom X7, Windows 10, LTE şi stylus


South Deeyyuu
 Share

Recommended Posts

Pe lângă mai accesibile tablete Windows din gamele Yoga Tablet sau Miix, Lenovo a lansat acum un an şi modelul superior ThinkPad 10, care s-a adresat segmentului business şi a oferit câteva dotări suplimentare utile. După un an, compania a decis că este timpul pentru o actualizare care să pună la lucru noile procesoare Atom din generaţia Cherry Trail şi viitorul sistem de operare Windows 10.


Lista de schimbări nu este prea mare, cea de-a doua generaţie a tabletei ThinkPad 10 păstrând în mare parte designul modelului de acum un an. Având dimensiuni de 177 x 256,5 x 9, 1 milimetri şi o greutate de 617 grame, noul ThinkPad 10 este infinitezimal mai greu şi mai gros, însă schimbările de natură estetică nu sunt în rest prea vizibile.


Tableta oferă un ecran cu diagonală de 10,1”, panou IPS cu rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli şi strat protector Gorilla Glass 3. Suprafaţa tactilă capacitivă ascunde aceeaşi tehnologie proprie pentru stylus şi este completată de software-ul pentru control WRITEit, însă stiloul digital Pen Pro nu este inclus în pachet şi este oferit separat contra sumei de 40 de dolari.


Cea mai mare schimbare este adoptarea noilor procesoare quad-core Intel Atom din generaţia Cherry Trail. În locul vechiului Bay Trail, cumpărătorii vor avea la dispoziţie opţiunile Atom x5-Z8500 sau Atom x7-Z8700 cu frecvenţe de tact de 2,24 GHz, respectiv 2,4 GHz, beneficiind astfel de eficienţă energetică mai bună a procesului de fabricaţie pe 14 nm şi de o putere de procesare superioară.


Lista dotărilor hardware mai include 2 sau 4 GB de memorie RAM, 64 sau 128 GB de memorie internă eMMC, modem LTE opţional şi o baterie cu o capacitate de 32 Wh care promite o autonomie de 10 ore. Tableta mai oferă Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, conector USB 3.0, ieşire video Micro HDMI 1.4 şi slot MicroSDXC. Dotările media sunt reprezentate de două camere foto cu senzori de 5 şi 1,2 MP, un sistem audio stereofonic cu difuzoare de 1 W şi un ansamblu de captură audio cu trei microfoane.


thumb-thinkpad-10-standard-05.jpg?width=


Fiind un produs destinat mediului de afaceri, ThinkPad 10 oferă în plus criptare dTPM şi opţiuni pentru dotarea suplimentară cu un scanner pentru amprente sau un cititor SmartCard. În momentul lansării, Lenovo ThinkPad 10 va fi unul dintre primele produse care vor fi oferite direct cu Windows 10.


Lenovo ThinkPad 10 va fi disponibilă începând din luna august la un preţ de 550 de dolari, lista accesoriilor vândute separat incluzând stylus, două modele de tastaturi detaşabile, două coperte pentru protecţie, o staţie de andocare şi diverse adaptoare.



Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.