Jump to content

Prezentare - Spooderman

JuiceWRLD
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau:Spooderman

- Prenume:Tudorie Ovidiu Adrian

- Varsta:13 ani.

- Locatia:Braila.

- Ocupatie:Scoala.

- Jocul(rile) preferat(e):Cs:go,call of duty,samp,GTA 5,Arma 3,insurgency.

- Hobby-urile tale:Jucatul pe calculator si iesitul pe afara.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):Salut!Ma numesc Tudorie Ovidiu Adrian si am 13 ani . Locuiesc in orasul Braila . Imi place fotballul si biliardul si sa lucrez in echipa . Mereu vreau sa-mi fac prieteni noi. Sunt in clasa a VII-a . Sunt intelegator , glumesc uneori . Imi place munca in echipa. Cand joc fotball sunt portar des . Cand imi propun ceva vreau mereu sa duc acel ceva pana la capat. Imi place sa ajut. Imi plac mult arc-urile . Urasc minciuna . Cand ai o echipa ea e tot ce conteaza : Unde-s multi puterea creste! . Imi place seriozitatea si trebuie pusa in aplicare deseori . Imi place sa am multi prieteni . Dupa mine cel mai real proverb este : Respecta-ma si te voi respecta! Ca hobby am joaca afara cu prietenii si sa-mp . Imi place actiunea si distractia . Sunt o fire prietenoasa si de incredere. Cand e vorba de seriozitate sunt serios cand e vorba de distractie ma distrez , nu trebuie sa incurc distractia cu seriozitatea niciodata! Nu imi place sa mint sau sa dau teapa la nimeni . Nu ma laud ca sunt bun la ceva , daca sunt sa fiu si daca nu asta e . Nu imi place sa stau pe langa cei care nu sunt de incredere , mincinosi si care nu stiu ce e distractia . Nu imi place sa schimb subiectul cand e ceva fie de bine fie de rau. Imi asum raspunderea pe greselile ce le fac nu dau vina pe alcineva de ex ,, Cutarescu a facut aia '' cand eu am facut acea greseala . Nu imi plac deloc cei care nu au bunul simt si cei sapte ani de acasa . Vreau mereu sa fiu cu cei de incredere si care se ajuta intre ei si sa ajut la orice problema . Nu ma pot bucura de raul altuia . Fiind sincer pentru unii viata consta in putere si bani dar nu este asa . Dupa mine toti oameni trebuie sa aiba o sansa toata lumea greseste la randul lui , nimeni nu este perfect sau nu are nici o greseala in viata . Dupa cum am precizat si mai sus cel mai real proverb dupa mine este : Respecta-ma si te voi respecta!

- De unde ai aflat de B-Zone Community?:De la un prieten.

- Alte precizari?:Fara intentii de +1 va rog :)))

Welcome!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.