DM Mach Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Nick-ul tau: Mach Server: RPG1 Descrierea bugului: Deci jucatorul avea x8 Spargere Vehicul, adica 8 crime curente si avea wanted 2 (A scapat de 4 stele, 60 minute), am gresit ID si i-am dat Neconformare Ordin, (2 Wanted + 2 Wanted Points de la Neconformare Ordin = 4), apoi i-am dat /clear Neconformare Ordin, a ramas la 8 Crime Curente, x8 Spargere vehicul dar in loc sa scada 2 wanted points (De la Neconformare Ordin, sa mai ramana cu 2 care le avea) el a primit Wanted 6. Screenshot(s): Nu am apucat sa fac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botys Ghytza Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 @, sunt nevoie de dovezi pentru a demonstra asta. E ușor să scri aici ceva dar dacă nu prezinți și dovezi nu se poate ști concret ce a fost. Eu unul nu am întâlnit și nu cred că există un astfel de bug. O zi bună! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusu Rsu Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 @, sunt nevoie de dovezi pentru a demonstra asta. E ușor să scri aici ceva dar dacă nu prezinți și dovezi nu se poate ști concret ce a fost. Eu unul nu am întâlnit și nu cred că există un astfel de bug. O zi bună! Nu mereu ai timp sa faci sau te gandesti din inainte sa faci dovezi. Tocmai de aceea exista server de teste . O duminica placuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DM Mach Posted July 12, 2015 Author Share Posted July 12, 2015 @, Mi-am dat seama prea tarziu ca e bug deaia n-am facut poze ca s-a dus chatul. O sa fac mai pe seara un video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 @, nu e nevoie, am confirmat bugul şi voi reveni cu un răspuns în curând. Am rugămintea să nu vă mai băgaţi aiurea exprimându-vă doar PĂRERILE despre un bug. Aşa cum probabil am mai menţionat, oricine poate posta aici fără probleme cât timp are ceva util de spus, precum un sfat pentru jucător pentru a depăşi un anumit bug, informarea unui jucător dacă bugul raportat nu este de fapt un bug etc. Orice părere, sfat legat de scripting sau alte discuţii inutile nu sunt permise şi se poate ajunge la sancţiuni în cadrul forumului dacă nu înţelegeţi de bună voie. Secţiunea de discuţii generale e puţin mai jos, în caz că e cineva care s-a rătăcit şi a nimerit aici. Se va rezolva la următorul update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.