Jump to content

Deschidere Server - Role Play.


Rough

Recommended Posts

WW0dn.png

 

 

 

 

Bună Dimineață,
după cum spune și titlul acestui topic, vreau să pun în atenția voastră deschiderea unui server de tip Role Play. Ei bine, probabil că mulți dintre voi ați avut în gând să vorbiți cu administratorul comunității în legătură cu asta. Iar acesta a refuzat cu totalitate s-o facă.

Nu numai eu, presupun că mai multă lume ar vrea s-o facă. Ei bine, eu spun că aș vrea ca aceasta comunitate să ne spună clar și răspicat motivul pentru care nu vor deschiderea unui server de tip role-play. Măcar de test, deschiderea unuia pentru a vedea cum evoluează lucrurile.

 

Acum fiind realiști, având în vedere că se spune că B-Zone ar fi una dintre cele mai mari comunități din România, îmi doresc foarte mult să joc pe un server de acest tip împreună cu prietenii, nu cred că sunt singurul care caută un server de genul și din nefericire dăm numai de asta: image.png

 

 

Când întru pe un server de genul, numai după limbă îmi pot da seama că serverul spune clar " nu ești rus, poți să pleci ". Așa că mă gândesc, cum ar fi dacă b-zone ar face un server de genul?

 

check.pngQ & image.pngA ( Întrebări și răspunsuri )

 

check.pngQ: Care este diferență dintre RP(Role-Play) și RPG(Role-Play-Game).
image.pngA: Diferență dintre acestea este că RP imită într-un mod mult mai mare viață reală, de exemplu te poți folosi de anumite comenzi să simulezi anumite acțiuni pe care pe RPG nu le poți face. RP-ul se bazează mai mult pe imaginație, tot ce poți să faci în viață reală, poți face și pe RP, poți să stai jos în timp ce bei apa dintr-un pahar.

 

check.pngQ: Cu ce influențează acest mod jucătorii?
image.pngA: Regulamentul este mult mai strict și diferit, să spunem că trebuie să existe o conexiune între playeri, deoarece atunci când vrei să faci RP cu o persoană necunoscută ai nevoie de acordul acestuia într-un fel. Deoarece majoritatea oamenilor se gândesc, pot să ies din joc în timp ce fac RP. Ei bine, acest lucru ar fi sancționat deoarece este nepermis.
check.pngQ: Ce înseamnă să faci RP?
A: Atunci când faci RP înseamnă că simulezi o acțiune din viață reală, de fiecare data când faci un anumit lucru din viață reală te folosești de comandă [/me] care spune ce face characterul tău. De exemplu: Eu merg cu mașină, trag pe dreaptă și un necunoscut(pe care nu l-am mai văzut niciodată, chiar dacă-i apare numele deasupra capului n-am voie să-l strig după nume dacă nu-l cunosc deoarece nu este RP) vine la mine și mă roagă să-i dau niște bani. Comandă de RP ar sună cam așa: /me își scoate portofelul din buzunarul de la spate și îi încredințează străinului 100 de lei. Urmând că acesta să facă: /me întinde mână și își ia banii.

 

check.pngQ: Dacă cineva începe o acțiune RP cu mine și eu nu vreau sa o continui, ce pot să fac?
image.pngA: Dacă este o acțiune minoră, de exemplu un accident între două vehicule, aceștia se pot întreba reciproc, " facem RP sau nu?", depinde de caz acum, unii playeri poate nu vor să facă sau n-au timp, însă nu în orice situație ai cum să refuzi, de exemplu dacă vrea un polițist să te percheziționeze ești obligat să faci RP.
check.pngQ: Câte tipuri de comunicare există?
image.pngA: Mai multe tipuri, în joc, există 2 chaturi, că două conexiuni, unele unde vorbesc păpușile și unele unde vorbim noi, cei ce controlează păpușile. De exemplu, comandă /b[Pe majoritatea serverelor] este folosită că să putem comunică între noi. De exemplu dacă eu cu cineva fac accident, nu pot să-l întreb pe chatul normal, " ba, cum mă dau jos din mașină, pe ce apăs?" deoarece în viață reală noi oamenii nu facem așa ceva. Trebuie să ne folosim de comandă /b că să întrebăm de comenzi și astfel de lucruri.
check.pngQ: Cu ce este mai deosebit?
image.pngA: Pe un server pe care am jucat recent existau scări de bloc, multe bizuri, multe case, exact cum este și pe b-zone movie, cumperi obiectele și aveai accesul să le modifici în casă după bunul plac. Existau 2 tipuri de magazine, magazinele de tip 24/7 și magazinele de tip hardware, de la cele de tip 24/7 puteai să-ți cumperi healthpack, ipod, telefon, laptop, radio pentru mașină, walkie talkie, carte de telefoane + alte lucruri iar la cele de hardware puteai să-ți cumperi frânghie(rope) folosită să legi oamenii, bug folosită să asculți lumea de la depărtare(spionaj), (toolkit) folosită să furi mașini inchuiate, de exemplu dădeai /toolkit și 46 de secunde trebuia să aștepți doar că s-o deblochezi, după trebuia să dai iar /toolkit că să poți să o pornești.

Voi pune jos câteva poze și videoclipuri.

 

Acum, legat de administrație, probabil că va gândiți că nu ar avea niciun sens sau rost, dacă este vorba de $$ și mai mult ca sigur așa este, puteți face o grămadă de bani din RP. Trebuie doar să știți cum s-o faceți, să știți pe ce să puneți taxa și pe ce nu, știu câțiva
playeri de pe b-zone care se pricep în materie de lucruri și chestii legate de astea.
Problemă legată de scripter? Dacă Mastertrap21 și thekillerfish pot face asta pentru RPG, nu cred că ar fi o povară să modifice 2-3 lucruri la un game-mode de RP, după cum știți și B-Zone la început a rulat pe gamemodul Godfather. Pentru voi, ca o uriasa comunitate și pentru noi ca playeri ar fi un pas în urias. Câte comunități de gaming populate din România au asemenea servere?
Gândiți-va la asta vă rog, nu lăsați totul să fie așa...
Dacă vreun moderator/admin consideră că am făcut reclamă sau că am încălcat regulamentul cer editarea/ștergerea topicului.
Vreau să vă rog să lăsați deschis topicul câteva zile, vreau să văd părerea fiecăruia, până la urmă sper că contează și ce spunem noi, gândiți-vă numai.

 

 

Pentru eventualele greșeli gramaticale, uitați-va numai cât este oră, mulțumesc si nu, nu acum m-am trezit.

 

Multumesc, @@Bobo,@@Kelton

 

 

raised-fist.png

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

@@Rough, Eu ți-aș susține ideea și în somn, de multe ori am încercat și eu să le bag pe gât server de Hard-RP, și tot de atâtea ori mi-au respins propunerea. Hard-RPul....well, e hard, nu e pentru toți tinerii jucători cu vârste cuprinse între 10-14 ani..și da, vreau să fac reclamă, fiindcă oricât aș face, mulți nici de aplicația pentru creearea contului nu o să treceți, așa că fac reclamă liniștit.

 

Cops, nu vreți să faceți și voi așa ceva?

 

 

Sau gang war.

 

 

 

Etc.

Link to comment
Share on other sites

Un server Hard RP e mult mai greu pentru jucatori. In general, rusii folosesc acest tip de server. Nustiu daca tu singur ai inteles ce scrie in primul ss, eu da, si nu prea am vazut mare diferenta. Voi sunteti obsedati, nu uitati ca asta e doar un joc.

Link to comment
Share on other sites

Găsești aici două dintre marile motive pentru care nu deschidem un astfel de server http://forum.b-zone.ro/topic/95919-propunere-server-hard-roleplay/

 

Nu se rentează timpul care ar trebui să-l dedicăm deschiderii unul astfel de server. Pe lângă resursele ce țin de hostare care ar fi cea mai mică problemă dintre toate, trebuie creat un GM cu totul separat față de RPG-uri, iar asta nu se face peste noapte. N-are nimeni timp să lucreze la două GM-uri simultan iar noi nu oferim oricui șansa de a lucra la GM-urile noastre. După GM trebuie și website pentru server, nici ăsta nu se face singur. După asta trebuie găsit un staff capabil care să administreze corect serverul și care să-și facă treaba, și crede-mă când îți zic asta că nu e deloc ușor să găsești astfel de persoane pe servere unde joacă 1000/1000, dar unde ar juca doar câteva persoane? Apoi trebuie să existe jucători dornici să joace pe acel GM, lucru care în România nu prea este. Nu are rost să investim atât de mult din timpul nostru ca pe acel server să joace undeva între 10 și 50 de persoane maxim.

Link to comment
Share on other sites

Aparent permisiunile acolo sunt setate să-ți vezi propriul topic. Uite aici http://i.imgur.com/YQVo8Is.jpg

10 - 50 de playeri? Motivul inițial pentru care am propus asta pe b-zone a fost chiar motivul populației. Sunt sigur că nu toată lumea de pe rpg știe rp însă cu toții putem învăța. Atunci când s-a deschis rpg 3, pe ce v-ați bazat că cineva o să intre pe el. Exact, ați dat cu banul, deoarece în joc existau deja rpg 1 și rpg 2. Lucru care nu ar fi cu nimic diferit de rpg 3. Sunt mai mult ca sigur că s-ar umple instant serverul numai din cauza că este ceva unic și diferit față de rpg 1 rpg 2 rpg 3. Acum ne putem baza doar pe modul : nu riști, nu câștigi. Ar trebuii făcut un poll, un poll făcut de tine sau de bobo să vedem părerea tuturor membrilor ai comunității. Chiar dacă este un mod mai greu și diferit, cu atât mai bine, numai cei apți cu minte și logică vor reușii să joace acolo, nu orice copil. Serverul nu trebuie făcut de 1000 de sloturi din prima, se poate face și mai mic pentru a vedea modul în care evoluează. Dacă nu sunteți siguri și credeți că eu sunt singurul care vrea acest mod, faceți un poll. Sunt foarte mulți anonimi pe acest server care sunt sigur că se pricep la acest tip de joc.

 

Eu spun că merită să îi dăm o șansă și să auzim și părerea comunității legată de acest lucru.

Link to comment
Share on other sites

@@Rough,

 

Poftim http://s12.postimg.org/wms65qdr1/F_r_titlu.png ,scripterii de acolo sunt cei care lucrează și la SA:MP, și au serverul din 2007, nu se plâng de jucători, atât timp cât acei jucători sunt jucători de calitate, nu copii care te calcă cu tirul și când te văd cu Infernusul își aruncă tirul în tine, fiindcă ei sunt șmecheri. Însă pe B-Zone, fiind o comunitate mare, și cu mulți jucători dornici de lucruri noi, acel server nu va avea probleme în a fi populat.

 

 

Link to comment
Share on other sites

@,

 

Trebuie de asemenea un filtru foarte mare de inregistrare, si sa nu intre oricine, asta face serverul bun..

 

EDIT: Ai uitat sa cenzurezi IP-ul serverului.. putin mai jos.

Link to comment
Share on other sites

@@Kelton, Sunt sigur ca se gaseste stafful, scripterul si tot ce este necesar intr-un mod destul de rapid.

Comunitatea e mare, scripteri sunt multi care ar vrea sa munceasca pentru astfel de server.

Ar fi un plus MARE pentru aceasta comunitate, un HARD RP ar fi superb.

Link to comment
Share on other sites

For EN players:

 

Q & A (Questions and Answers)
Q: What is the difference between RP (Role-Play) and RPG (Role-Play-Game).
A: The difference between them is that mimic RP in a much bigger way real life, for example you can use certain commands to simulate certain actions on RPG you can not do. RP site is based more on imagination, everything you can do in real life, you can do the RP, you can sit down while drinking water from a glass.
Q: In what way does this affect the players?
A: The rules are much stricter and different, to say that there must be a connection between the player because when you want to do PR with a stranger you need somehow consent. Because most people think, I can get out of the game while undergoing RP. Well, this should be punished because it is unaffordable.
Q: What does it mean to RP?
A: When you RP means that simulate a real life action every time you do something in real life control you use [/ me] that says what makes your character. For example: I go by car, pull over and an unknown (which I have not seen before, even if his name appears above the head I'm not allowed to call him by name if you do not know because it does not It is RP) came to me and asked me to give him some money. RP Command would read: / me his wallet out of his back pocket and entrusts alien 100 lei. Following it to do: / me stretch out your hand and take their money.
Q: If someone starts an action RP with me and I do not want to keep, what can I do?
A: If it is a minor action, such as an accident between two vehicles, they can ask each other, "we RP or not?", Depending on the case now, one player can not want to do or do not have time, but not in any case you can not refuse, for example if a police officer wants to search you are obliged to do PR.
Q: How many types of communication exist?
A: Several in the game, there are two chats, the two connections, some where talking dolls and some where we speak, those who control the puppets. For example, the command / b [On most servers] is used that we can communicate with us. For example, if someone I do crash, I can not ask the normal chat, "ba, as I get out of the car, what I press?" because in real life we ​​humans do not do that. We must use the command / b command to ask and such things.
Q: What is special?
A: On a server that I played there recently staircases, bizuri many, many homes exactly as the b-zone and movie, buy items and access to change the house at will. There are 2 types of stores, 24/7 type and hardware type stores, from 24/7 type you could buy your healthpack, ipod, phone, laptop, car radio, walkie talkie, phone book + and other things at the hardware you could buy your rope (rope) used to tie people used to listen bug world from afar (espionage), (toolkit) used to steal cars inchuiate, for example were giving / toolkit and 46 I had to wait only seconds unlock it after had to give and / toolkit that you can to start.
Link to comment
Share on other sites

@@Kelton, Sunt sigur ca se gaseste stafful, scripterul si tot ce este necesar intr-un mod destul de rapid.

Comunitatea e mare, scripteri sunt multi care ar vrea sa munceasca pentru astfel de server.

Ar fi un plus MARE pentru aceasta comunitate, un HARD RP ar fi superb.

 

 

Un gamemode pentru RP, este mult mai avansat decat cel actual de pe RPG-uri, nu o sa gasesti asa usor un scripter in ROMANIA care sa faca asta pe gratis. Un gamemode personalizat si unic costa o gramada bani, tinand cont ca nu multi o sa se bage intr-un proiect foarte mare pe gratis, ca scripter va trebuii sa isi petreaca si la 8-10 ore/zi ca sa adauge lucruri noi/rezolve buguri, care, le putea petrece facand bani sau alte lucruri. Plus, pur si simplu, romanii sunt prea prosti pentru HARD RP, oricat le-ai explica ce trebuie sa faca, nu o sa respecte regulamentul, ca dar na, ei sunt romani. Cand o sa vezi pe B-Zone ca nu se dau mai mult de 10 ajailuri intr-o zi, nu se confisca mai mult de 5 licente de arme si nu se dau mai mult de 5 banuri, atunci inseamna ca romanii sunt pregatiti de hard rp. Daca deschizi un server international, atunci ai mari sanse fiindca sunt playeri de peste tot si nu toti sunt ca romanii nostrii. Mai ales ca o sa intre numai copiii de 8-12 ani care nici nu o sa iti bage in seama regulamentul si o sa triseze si la raspunsul intrebarilor de la inceput, pentru inregistrarea contului. Romania nu e pregatita pentru HARD RP, bine, asta daca nu vrei sa fie 10 playeri pe server, dintre care jumate staff-ul. Adevarat, b-zone este o comunitate mare, insa 90% din playerii de pe b-zone, pur si simplu, nu te poti intelege cu ei, iar din restu, altii 5-8% nu o sa vrea sa se apuce de HARD RP, pur si simplu pentru ca este prea greu pentru ei, tu avand maxim 2% din playerii de pe b-zone care sa joace pe server. Tinand cont ca nu o sa fie toti online in acelasi moment, o sa ai maxim 20 de playeri on simultan.

Link to comment
Share on other sites

@@VeveX, Bun. Exista playeri romani care stiu juca acest Hard RP, 200 minim se strang, ceea ce este ideal pentru Hard RP.

La cati bani face B-Zone din RPG1,2,3 sunt 100% sigur ca banii pentru a intretine un server de Hard RP este ca o pretul unei paini, incluzand scripterul (adica doar el cred ca este de platit).

 

 

Cand o sa vezi pe B-Zone ca nu se dau mai mult de 10 ajailuri intr-o zi, nu se confisca mai mult de 5 licente de arme si nu se dau mai mult de 5 banuri, atunci inseamna ca romanii sunt pregatiti de hard rp

Cum s-a zis mai sus, multi nu pot trece de aplicatia pentru un cont pe Hard RP, pentru ca serverele de Hard RP au aplicatie dura pentru a-ti face cont, nu e nevoie sa te plangi de asta.

Staff se gaseste gratis, multi experimentati sunt dispusi sa fie admini.

 

 

EDIT: Sustin serverul HARD RP 100%.

Link to comment
Share on other sites

@@VeveX, Bun. Exista playeri romani care stiu juca acest Hard RP, 200 minim se strang, ceea ce este ideal pentru Hard RP.

La cati bani face B-Zone din RPG1,2,3 sunt 100% sigur ca banii pentru a intretine un server de Hard RP este ca o pretul unei paini, incluzand scripterul (adica doar el cred ca este de platit).

 

 

Cum s-a zis mai sus, multi nu pot trece de aplicatia pentru un cont pe Hard RP, pentru ca serverele de Hard RP au aplicatie dura pentru a-ti face cont, nu e nevoie sa te plangi de asta.

Staff se gaseste gratis, multi experimentati sunt dispusi sa fie admini.

 

 

EDIT: Sustin serverul HARD RP 100%.

 

 

Wow, frate, de unde strangi tu 200? D-abea daca se fac 300-400 pe servere internationale, unde sunt playeri de pe tot globul, si tu deja visezi 200 pe un server roman? Mai ales HARD RP. ASA CEVA NU ESTE PENTRU ROMANI. Romanii au o problema intotdeauna, si acea problema se numeste REGULAMENT. Nu ai cum sa ii faci sa il respecte, indiferent de ce ai face.

 

Au aplicatie dura, waw, stai cu un monitor pe forum la regulament, si cu un monitor pe site-ul de aplicatie/joc, copieze la toate intrebarile, ce e asa greu.

 

Doar scripterul este de platit? Hostul cine il plateste? Tinand cont ca vrei sa faci si cu website, ca altfel nu prea are rost, unde sa fie un panel, nu o sa poti face asta cu un host normal, iti trebuie un dedicat. Cauta-mi tu un dedicat sub 100 euro/luna de la o firma cu reviewuri 95%+ pozitive. Cel mai ieftin si mai bun gasesti la OVH.COM, cat platesti pe un dedicat? In jur de 80-100 euro/luna + 50-100 la prima plata pentru setup. Sa nu uitam, ca dupa ce ca bagi 400euro/luna + pentru acel server, nu scoti nimic din el, fiindca nu prea ai ce donatii baga pe HARD RP, ca apoi strici tot termenul de HARD RP.

Link to comment
Share on other sites

Daca nu observi, au deja dedicat. Eventual plateste curentul.

Nu inteleg care iti e tie problema, de ce esti impotriva acestui server. Cu ce te deranjeaza strict pe tine?

 

 

Au dedicat, dar este ocupat tot. Am vorbit cu Bobo inainte de deschiderea MCV, pentru deschiderea lui pe dedicatul curent, raspunsul a fost "Interesant, insa din pacate, nu mai avem servere disponibile in dedicat deocamdata", asa ca a trebuit sa il hostez alt undeva. Oricum, tu la cat crezi ca poate face fata un dedicat? Exista deja 3 sv de samp pe el, unul de MC, unul de metin2 (daca mai e metin2-ul), unul de ts3 si cateva de CS. Dedicatul ala nu e un supercomputer, e un simplu computer, nu rezista chiar la atatea, o sa fie foarte mult lag dupa pe celelalte servere. Vreti sa va deschideti server? Deschideti-va si bagati-l in alta comunitate, cu hostul platit din banii vostrii.

Link to comment
Share on other sites

Sunt sigur ca sunt multi playeri dornici sa joace pe un astfel de server, mai ales pe comunitatea asta, insa da, e foarte greu de facut un astfel de server si sa ai grija de el e si mai greu..

 

Link to comment
Share on other sites

Ar fi chiar foarte frumos ca B-Zone sa ai un server de Hard-RP. Ar fi unic in romania. Admini, playeri si scripteri se gasesc. Vevex daca nu stii, macar taci.

Link to comment
Share on other sites

Ar fi chiar foarte frumos ca B-Zone sa ai un server de Hard-RP. Ar fi unic in romania. Admini, playeri si scripteri se gasesc. Vevex daca nu stii, macar taci.

 

+1

 

Chiar de la 7 luni consider ca deschiderea celui de-al treilea server RPG este o prostie. In legatura cu serverul RP, sunt PRO, deoarece cum spun majoritatea jucatorilor ar fi ceva unic in Romania si fiind o comunitate asa de mare sunt sigur ca s-ar popula extrem de repede. Asadar, se poate renunta la RPG3 si sa ramana doar 1 si 2 si in locul la 3 sa se deschid RP3 (adica acest mod Role Play). Nu ma judecati, e doar o opinie! Chiar daca nu va fi luata in considerare cum sunt majoritatea, am dreptul la una. :)

Link to comment
Share on other sites

Ar fi chiar foarte frumos ca B-Zone sa ai un server de Hard-RP. Ar fi unic in romania. Admini, playeri si scripteri se gasesc. Vevex daca nu stii, macar taci.

 

 

Cum zici tu, nu stiu, am un server de minecraft, stiu cat costa un Host, am jucat pe servere Hard RP, stiu cat de greu gasesti romani, joc pe sv de romani RPG, stiu cat de neascultatori sunt romanii, dau 50 de banuri zilnic pe serverul de minecraft, stiu cum incalca romanii regulamentul. Nu ai ce sa le faci, acest gamemode nu este pentru romani. Crezi tu ca gasesti asa usor scripter? Si eu ma pricep cat de cat in Pawn, dar nu prea. De ce? Pai hai sa-ti spun, tu va trebuii sa gasesti sun scripter special de SAMP, fiindca samp are propriul "limbaj de programare", acela este PAWN. Nu sta nimeni sa-ti invete tie acest limbaj ca sa-ti faca un gamemode. Eh, pe minecraft, cum fac eu, pluginurile le fac imediat, de ce? Pentru ca minecraft se bazeaza pe Java, si Java e destul de usor, mai ales ca nu il folosesti doar la creearea pluginurilor de minecraft. Tot din experienta mea, iti pot spune sa nu lasi decat maxim 2 scripteri sa lucreze la acelasi plugin/gamemode, fiecare are gandirea lui. In programare exista 5000 de modalitati de a ajunge la un raspuns, gandeste-te, fiecare cu modalitatea lui, celalalt scripter nu va intelege ce a facut celalat fara sa stea sa ii explice ceva timp, deoarece liniile de cod al celuilalt sunt gandite altfel fata de cum le-a gandit celalalt.

Link to comment
Share on other sites

Ar fi chiar foarte frumos ca B-Zone sa ai un server de Hard-RP. Ar fi unic in romania. Admini, playeri si scripteri se gasesc. Vevex daca nu stii, macar taci.

Salut, am venit cu ganduri pasnice, nu cu gand de cearta, poate ai sa te superi cand o spun dar asta e. "daca nu stii, macar taci." Asta ar trebui sa faci tu, nu Vevex, deoarece dupa cate mi-am dat seama din posturi e destul de experimentat si are dreptate. Dupa parerea mea, in cativa ani SA-MP va muri deoarece e un joc vechi iar majoritatea playerilor de acum au maxim 15 ani. Stiu ca sunteti si mai mari, dar am zis majoritatea (80-90%) iar acestia nici nu pot trece de "testul roleplay" de inregistrare a contului. Scripteri se gasesc? Da, se gasesc dar cati capabili, seriosi si experimentati? Am mai vazut si eu "scripteri" din astia care iau un GM de pe net si ii schimba numele si gata se numesc scripteri.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.