Kzi 12 Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Nume în joc: Hu3XXXNumele celui reclamat: snaksDescrierea situatiei: imi fura iteme din inventarMartori: Lemonade98Poze/Video-uri: http://i.imgur.com/QqCfb7o.pngAlte precizari: Aveam o sageata cu sharp4 umbreaking 3 si inca 3 encheanturi si o sabie cu sharp4 smite4 fireaspect 2 umbreaking 3 looting 3 si knokback 2. Cand l-am intrebat cu ce ocazie le-a luat a zis din cauza ca poate http://i.imgur.com/QqCfb7o.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNaKs ToV Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 (edited) @, 1. Reclamație sNaKs? Hmm, un simplu player probabil, de unde să aibă acces la /invsee? 2. Martori nu există la astfel de chestii. Limonadă era lângă tine? Împărțea același monitor cu tine? 3. Pozele tale nu spun nimic, aș putea pur și simplu să nu bag de seamă această postare a ta inutilă, dar, nu voi da dovadă de prostie la fel cum faci tu și îți voi prezenta dovezile. Sabie cu Sharp. si Smite? Da' de-acui ești tu de faci astfel de enchanturi? Învață-ne și pe noi. (PS: nici măcar echanturile de pe arme nu ți le cunoști) - Sabie Data viitoare, învață să faci o reclamație calumea, ai fost owner, unii au așteptări mari de la un fost owner, dar se pare că degeaba ai fost. Edited July 18, 2015 by sNaKs2000 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kzi 12 Posted July 18, 2015 Author Share Posted July 18, 2015 Am zis cumva ca am facut sabia? Am luato de la pvp. Lemonade era cu mine pe skype si aveam partajare. Nu trebuie neaparat sa spuna pozele ceva. Exista loguri Esti admin si si faci un player prost intr-o reclamatie. Te felicit. Si app daca tot zici ca acea sabie e modata dc nu imi dai alta in schimb dar fara smite? Din cate stiu eu asta ar face un admin bun.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN BuLy Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Un admin bun iti dadea ban acum mult timp cand inca faceai abuz de functie Nu te mai pune in situatia "jucatorului nevinovat" pentru ca nu esti. Sincer nici nu vreau sa stiu cate chesturi ascunse ai, pline de iteme modate sau cine stie ce prostii de pe vremea cand erai admin. Ar trebui sa iti fie rusine sa faci o astfel de reclamatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kzi 12 Posted July 19, 2015 Author Share Posted July 19, 2015 (edited) Un admin bun iti dadea ban acum mult timp cand inca faceai abuz de functie Nu te mai pune in situatia "jucatorului nevinovat" pentru ca nu esti. Sincer nici nu vreau sa stiu cate chesturi ascunse ai, pline de iteme modate sau cine stie ce prostii de pe vremea cand erai admin. Ar trebui sa iti fie rusine sa faci o astfel de reclamatie. nush la ce chesturi te referi dar mos mi-a sters absolut toate chesturile puse de mine pe acest server. si app am primit ban dar acum nu mai am. deci nu mai aiurea. EDIT: Si cum adica sa nu ma mai pun in situatia playerului nevinovat cand ma reapuc de server fara nici un item,imi da ikarus set dmd din kit vip, fac rost de alt set la pvp de la alti playeri dupa mi se confisca setu. Aici nush care e vinovat si care nu Edited July 19, 2015 by dHu3XXXb Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoriNs Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 @Hu3XXX Daca tot zici ca ai luat setul ala si toate itemele modate de la un player, de ce nu zici numele player-ului? Daca chiar este adevarat, sigur te-ai fi mirat si ai fi tinut minte numele lui. Si doar asa, intre noi, nu minti ca nu ai chesturi ascunse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNaKs ToV Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 @@dHu3XXXb, te rog să taci și să aștepți decizia ownerului. Și, copile, ce set ți-am furat? Ți-am luat sabia modată și o săgeată. Ăsta e set la tine? Of, of. #Pe restu' o să vă rog să nu mai postați aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kzi 12 Posted July 20, 2015 Author Share Posted July 20, 2015 @Hu3XXX Daca tot zici ca ai luat setul ala si toate itemele modate de la un player, de ce nu zici numele player-ului? Daca chiar este adevarat, sigur te-ai fi mirat si ai fi tinut minte numele lui. Si doar asa, intre noi, nu minti ca nu ai chesturi ascunse. am batut prea multi playeri ca sa mai tin minte de la ce player si chiar nu am nici un chest ascuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 (edited) Topic closed pana diseară, nu vad diacriticele din posturile lui snaks, daca chiar ai scris cuvinte neintregi, te rog să refaci postul. P.S Hu3XXX a fost admin / manager, nu owner. Iti va fi scoasă functia de admin de pe forum, se pare ca mos a uitat sa se ocupe de asta. Edited July 20, 2015 by AIM Katzuno Valoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts