Jump to content

[Winner Trojan][B-Zone Battle] cRiStaL vs Trojan

christiaN
 Share

Recommended Posts

Vote cristal :X

Imi place mai mult :)

Cristale anulezi voturi? ia anuleazal si pe asta. Fiecare cu parerea lui. Daca nu stie lumea PS, se ia dupa ochi. Care i se pare lui mai frumoasa.

Este 9 - 9 daca e sa fim corecti!

Edited by F4L Blade

Cristale anulezi voturi? ia anuleazal si pe asta. Fiecare cu parerea lui. Daca nu stie lumea PS, se ia dupa ochi. Care i se pare lui mai frumoasa.

Este 9 - 9 daca e sa fim corecti!

Blade fara suparare esti Designer si nu stiu eu ?

Am spus foarte clar si frumos, "Argumentati de ce votati lucrarea aia " ?,de unde sa nu stiu eu ca Trojan a pus pe cineva sa voteze ?

Hai sa fim seriosi.

Blade fara suparare esti Designer si nu stiu eu ?

Am spus foarte clar si frumos, "Argumentati de ce votati lucrarea aia " ?,de unde sa nu stiu eu ca Trojan a pus pe cineva sa voteze ?

Hai sa fim seriosi.

E adevarat ca trebuie sa argumentati votul , dar nu ma acuza aiurea ... nu am pus pe nimeni sa voteze.

Scorul e 9-9 corect ?

E adevarat ca trebuie sa argumentati votul , dar nu ma acuza aiurea ... nu am pus pe nimeni sa voteze.

Scorul e 9-9 corect ?

Nu te am acuzat stai calm ;)).

Poi daca ai spus ca e corect sa argumenteze,de ce ma intrebi daca e corect scorul ? in fine :-J 9-9 ;),sa nu zici ca sunt rau ;)).

Edited by cRiStaL

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.