Jump to content

Prezentare GigGs11 Legend

GigGs11 Legend
 Share

Recommended Posts

pkdXfTu.png

- Nick-ul tau: [TL]GigGs11[Legend]

- Prenume: Gheorghe Pariseu

- Varsta: 25 Ani.

- Locatia: Ramnicu Valcea

- Ocupatie: Sef de tura la un super market.

- Jocul(rile) preferat(e): Samp, Cs 1.6, Dota2, LoL, Pes, Fifa, Mafia.

- Hobby-urile tale: Fotbalul, Muzica.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): HeLLo, Numele meu este George si am 25 ani.Sunt o persoana destul de serioasa, dar stiu cand si cum sa ma distrez atunci cand este cazul.Sunt ambitios, cand imi propun ceva reusesc de cele mai multe ori.Perseverez foarte repede si ajung la performante in scurt timp .Pe parcurs realizez ca nu pot obtine orice , dar ma multumesc cu faptul ca am incercat.Ma axez pe nevoile celorlalti mai mult decat pe ale mele .Pun suflet in orice fac , indiferent de rezultate.Nu imi place sa traiesc dupa un program, ci sa intampin ceea ce ma asteapta.Sunt foarte sociabil.Ma regasesc in tot ce se afla in jurul meu.Urasc nesimtirea si tot ce tine de ea.Nu ma impresioneaza aroganta si sunt de parere ca cei care cred ca se fac remarcati prin asa ceva sunt penibili. Imi place foarte mult sa joc fotbal si chiar joc la o echipa de fotbal in divizia D la mine in judet.Presupun ca putem invata din orice, pe asta ma bazez pentru viitorul meu.Poate ca uneori nu sunt realist, dar consider ca asa e mai bine.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: De la un prieten.

- Alte precizari?: Bafta in toate.

O5wkFwK.gif

Edited by GigGs11 Legend

@@Botys Ghytza, Conteaza in viata vreodata varsta ? Gen acest topic, daca nu m-am prezentat pana acum e tarziu acum? :) Gen.

Ba nabule. Am zis ceva de cati ani ai tu? Am zis ca esti pe B-Zone de 2 ani si ai postat aici ca un nab. Si eu am contul de 2 ani si ceva dar nu am postat aici. Ce ar fi sa postez acum? :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.