Jump to content

Propunere Chat Global,Factions,Chat Help


LoriNs
 Share

Recommended Posts

De cele mai multe ori pe chatul global are loc numai spam, comert si certuri.

Sugestia mea ar fi cea in care playerii normali ( cei care nu sunt in STAFF ) sa poata da mesaje pe global o data la 5 minute, iar cei din STAFF sa nu trebuiasca sa astepte atat timp.

De asemenea, acum ca avem factiuni, sa se adauge factiunea Reporters cu comenzile sale respective, pentru a da anunturi pentru playeri.

Si de asemenea in locul comenzilor /helpme /report si /helpop sa se foloseasca chatul /h [text] pentru ajutor. Acolo playerii vor putea pune intrebari, si va functiona ca chatul global.

Ar trebui sa adaugati o comanda pentru fiecare din chat ca sa poata fi dezactivat, pentru ca playerii sa nu fie fortati sa vada certurile playerilor.. de exemplu /gtoggle (global) /htoggle (help chat) /ltoggle (local chat) /adtoggle (biz /ad).

Link to comment
Share on other sites

O ideie foarte buna dar dupa parerea mea sa scoata /ad si sa adauge un chat numai pentru comert unde sa fie intrarea 100$ si sa stai pe chat-ul ala pana te deconectezi .

Link to comment
Share on other sites

Pro sugestia cu chatul global, se vorbesc numai prostii de la o vreme, pe care 2-3 intereseaza iar pe restul ii doare-n.

Edited by Kakuna
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.