Jump to content

Balzaretti a anunţat că se retrage din activitate, la 33 de ani

ANDY CBN
 Share

Recommended Posts

roma.jpg?width=815

Fundaşul echipei AS Roma, Federico Balzaretti, a anunţat, miercuri, că se retrage din activitate din cauza numeroaselor accidentări, informează La Repubblica.

"Este o decizie dificilă, dar am fost obligat. Mulţumesc familiei mele, tuturor care m-au ajutat în carieră şi echipelor pentru care am evoluat. Sper că am lăsat ceva frumos în urma mea. De acum voi avea o funcţie în cadrul clubului AS Roma. Mă voi ocupa de tinerii jucători ai clubului", a declarat Balzaretti.

Federico Balzaretti, în vârstă de 33 de ani, a evoluat în cariera sa la formaţiile FC Torino, Varese, AC Siena, Juventus Torino, AC Fiorentina, US Palermo şi AS Roma.

Nu sunt un mare fan al fotbalului italian, dar nu trebuie să fii expert să-ți dai seama că acest om a însemnat ceva pentru Italia și chiar și-a făcut treaba pe unde a fost. Toți fotbaliștii se retrag la un moment dat, unii datorită vârstei, alții datorită accidentărilor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.