Jump to content

Trine 3 a costat 5,4 milioane $ și explicația recenziilor slabe ale fanilor


Bogdan Constantin
 Share

Recommended Posts

trine3-630x315.png

 

Seria Trine a fost iubită de critici și gameri, dovadă fiind cele peste 7 milioane de exemplare vândute până anul trecut, iar lansarea lui Trine 3: The Artifacts of Power în format Early Access în aprilie a fost un motiv de bucurie. Lansat ieri în format finit, Trine 3 are doar 76% recenzii pozitive dintr-un total de 600 pe Steam, în timp ce precedentele două jocuri se află la 97% și 96%.

Sunt mai multe motive pentru această recepție mai rece decât era anticipat, printre ele fiind lungimea mult prea scurtă (de aproximativ 3 ore), probleme tehnice, lipsa progresiei pentru personaje și simplificarea mecanicilor de gameplay. Astăzi studioul Frozenbyte a dorit să explice posesorilor jocului ce factori au influențat situația acestuia, cel mai pregnant dintre ele fiind fondurile.

Trine 3: Artifacts of Power a costat de trei ori mai mult decât Trine 2, adică 5,4 milioane $. Am introdus toate elementele la care ne-am gândit în joc, nu a fost abandonat nimic. Aveam în gând mult mai multe nivele, dar aveam nevoie de un buget triplu. Am realizat acest aspect prea târziu, neavând niciBANIarrow-10x10.png, nici timp.

Suntem mândri de Trine 3, chiar dacă nu este pe atât de lung precum ne închipuiam. Chiar și așa, un jucător va avea nevoie de 6-7 ore pentru a termina povestea.

Trine 3 a fost finanțat de către producători și cu ajutorul jucătorilor care au achiziționat titlul cât timp a fost în Early Access.

 

Sursa: http://computergames.ro/trine-3-a-costat-54-milioane-si-explicatia-recenziilor-slabe-ale-fanilor/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.