Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cât de folositor a fost Wiki pentru tine? / How much useful was Wiki for you?


Adi007
 Share

Cât de mult te-au ajutat informațiile de pe wiki.b-zone.ro pe o scara de la 1 la 10? / How much helped you the information from wiki.b-zone.ro on a scale of 1 to 10?  

397 members have voted

  1. 1. Cât de mult te-au ajutat informațiile de pe wiki.b-zone.ro pe o scara de la 1 la 10? / How much helped you the information from wiki.b-zone.ro on a scale of 1 to 10?



Recommended Posts

Este important pentru noi să știm cât de mult v-am ajutat punându-vă la dispoziție informațiile prezente pe wiki.b-zone.ro.

Fiecare membru al comunității B-Zone va putea vota o singură dată. Votul ce exprimă opinia voastră este făcut public. Topicul sondajului va rămâne permanent activ, astfel, în timp munca noastră va primi o notă predominantă din partea voastră. Întrebarea sondajului este adresată membrilor comunității care au folosit cel puțin odată Wiki-ul pentru a obține diverse informații. Votul vostru trebuie să fie unul corect, așadar luați în calcul mai multe aspecte înainte de a vota, de exemplu:

* Cât de rapid ați găsit răspunul întrebării voastre.

* Dacă mesajul transmis de articol a fost pe înțelesul vostru.

* Coerența articolului.

* Vă reamintim că răspunsul vostru va trebui să fie şi argumentat, altfel vom fi nevoiţi să recurgem la sancţionarea voastră pentru post-hunting.

Dacă doriți, după ce ați votat ne puteți lăsa și un mesaj, însă trebuie să conțină argumente pentru nota aleasă.

Pe tine cât de mult crezi ca te-a ajutat Wiki?

 

 

English

 


 

 

It is important for us to know how much we have helped you providing you the information submitted on wiki.b-zone.ro.
Each member of the B-Zone community will vote once. The vote which express your opinion is made public. Topic poll will remain permanently active, so while our work will get a dominant note from you. The survey question is addressed to community members who used at least once Wiki to get some information. Your vote must be the correct one, so consider several issues before voting, for example:
* How quickly you found the answer for your question.
* If the message sent by the article was understandable for you.
* Article's coherence.
 
* We remind you that your answer will also have to be argued, otherwise we will have to resort to your sanction for post-hunting.
If you want, after you have voted you can leave us a message, but it must include arguments for the choosen note.
How much you think Wiki helped you?
Edited by Madalin
Link to comment
Share on other sites

Nu vreau sa par hater,dar pentru mine nu sunt foarte folositoare pentru ca majoritatea le cunosc deja.Dar pentru o persoana care nu joaca de mult timp i-ar fii utilile acele informatii.

 

**Nota am dat-o din greseala...

Edited by DeathDealer
Link to comment
Share on other sites

@, Ar fi trebuit sa citesti mesajul din topic pentru a intelege ca sondajul este adresat persoanelor care se folosesc de Wiki. In cazul tau, resiese ca nu te folosesti de el pentru ca esti deja familiarizat cu gamemode-ul serverelor RPG. Eu am vrut sa evaluez cat de bine este inteles mesajul wiki-ului de catre jucatori. Tu ce ai evaluat daca nu il folosesti? Ai votat degeaba :).

Link to comment
Share on other sites

E folositor mai ales când dai test la o mafie ai destule informații acolo sa răspunzi la tot e destul de util chiar dacă unii știu deja acele informații

Link to comment
Share on other sites

Foarte folositor acest wiki B-Zone ,intradevar chiar daca ai o problema trebuie sa te duci aici :) Aici gasesti totul foarte rapid si usor ,totul este aliniat frumos si corect.

Mesajul nu contine cuvinte care nu le cunosc ,totul este pe intelesul meu. Eu voi acorda "scara" 10.

Link to comment
Share on other sites

Foarte folositor mai ales ca sunt helper si acolo gasesc toate informatiile necesare care le pot adresa jucatorilor noi care nu stiu de acest wiki.b-zone.ro.

Link to comment
Share on other sites

Este foarte folositor acest wiki, mai ales pentru începători, dar nu numai pentru ei, ci şi pentru ceilalţi, deoarece nu cred că toţi ştiau toate detaliile scrise acolo. Eu i-am acordat nota 10 deoarece ajută foarte foarte mult.

Link to comment
Share on other sites

Este foarte folositor.Recent un prieten mai incepator a vrut sa dea test de intrare la lspd si i-am dat acest wiki.A trecut proba teoretica.Am citit si eu de acolo si am vazut ca este foarte folositor mai ales pentru cei care nu au mai jucat sa-mp etc.

Link to comment
Share on other sites

Wow .. Nu mi vine sa cred. Este foarte folositor si sunt sigur ca B-zone va ajunge in ''ISTORIA SA-MP-ului'' . Prima oara cand m am uitat asa dintr o privire credeam ca i un ''felac'' , dar dupa ce am fost mai atent , o minunatie , wow wow wow !!! Felicitari tuturor celor care au contribuit la acest proiect.

Link to comment
Share on other sites

Arata bine si este foarte folositor pentru toti. Multi nu stiu unele lucruri despre servere.. De acolo pot afla fie ca joaca de o luna, de 2 ani sau chiar de 7 ani... Tot trebuie sa te informezi ca poate ti-a scapat ceva..

Link to comment
Share on other sites

I-am dat un 5.

 

Nu degeaba sunt 30 de helperi care-ţi răspund la secundă, deci...

În plus, eu n-aş folosii aşa ceva din moment ce mi-ar place să descopă singur.

 

Bună iniţativă dar nu suntem joc RPG cu 1.000 de quest-uri şi iteme.

Edited by Predix
Link to comment
Share on other sites

@@Predix, Dragă predix, oare de unde se informează helperii ăștia care zici tu că-ți răspund la secundă? :) O parte deja au spus că-i ajută mult acest website. Oricum nu asta voiam sa-ți spun, ci asta:

 


 

 

Întrebarea sondajului este adresată membrilor comunității care au folosit cel puțin odată Wiki-ul pentru a obține diverse informații.

 

N-am scris absolut nicăieri în conținutul topicului că nota reprezintă frecvența accesării wiki-ului de către tine, sau cât de mult îți place ție să descoperi, sau ce număr de helperi sunt înregistrați pe un server, ci cât de bine ți-au fost transmise informațiile din acest website în cazul în care l-ai folosit cel puțin odată să obții o informație, coerența mesajului și alte aspecte. Poate o sa introducem o secțiune cu alfabetul, să înveți să citești tu și ceilalți care știu ca n-au votat ceea ce am cerut.

Edited by Adi007
Link to comment
Share on other sites

*scriu de pe telefon*

 

Adi, cred ca am fost destul de finut sa te felicit pentru initiativa si munca depusa, spre deosebire de gluma ta seaca cu alfabetul.

 

Am citit ce ai scris pe prima pagina. In plus, am accesat wiki inainte sa comentez si sa dau o nota. Nu am avut ce informatie sa obtin deoarece cunosc deja tot jocul, insa l.am butonat.

 

(Asta ca o mica paranteza) Pentru helperii adevarati, informatia de acolo este inutila. Din moment ce te numesti helper trebuie sa ai tot in cap.

 

Mi.am dat o parere generala pe langa nota, greu de inteles?

 

Despre informatie ti.am zis, degeaba este scrisa, o gasesti si pe forum in mare parte. Website.ul in sine nu este nimic mai mult decat un helper guide accesat si de putini jucatori (foarte putini). Fii tu sigur ca ub noob o sa intre pe wiki, fii sigur.

 

 

 

Sincer sa fiu ti.as fi dat un 7, ti.am dat 5 sa te ambiztionez. Vad ca vrei sa vezi numai 10, poftim: 'iti dau nota 10'.

 

Darling, daca vrei sa te imbunatatesti accepta critici din toate partile si nu intoarce spatele celor cu pareri diferite.

 

Sper ca mi.ai inteles punctul de vedere.

Edited by Predix
Link to comment
Share on other sites

@@Predix, Realizezi ca nici acum nu iti dai seama ceea ce am vrut sa spun, nu? :)

N-a fost deloc o gluma cu alfabetul, din moment ce pe prima pagina scrie sa votezi cat de buna este modalitatea prin care ti-a fost transmisa informatia si cat de bine este inteles mesajul, iar tu imi spui ca le gasesti in alta parte si de asta nu ai nevoie de el.

 

Mi-as dori ca macar odata cineva de pe comunitatea asta sa incerce sa gandeasca mesajele pe care cineva i le transmite si sa vada lucrurile si din perspectiva celui ce incearca sa-l faca sa inteleaga ceva, nu doar ca animalul ala numit cal care poarta ochelari si vede numai inainte.

 

Finut? Ca m-ai felicitat? Nu trebuie sa fie nimeni "finut" aici, trebuie doar sa depui o nota in sondaj si sa justifici alegerea cu argumente conform cerintelor mele de pe prima pagina, adica sa comentezi relatia creata intre tine si mesajul primit de la websiteul wiki.

 

Si ca sa intelegi si mai bine ce vreau eu sa spun si sa nu imi spui ca te contrazic degeaba, poftim, aici ai un exemplu de text incoerent:

Zilele trecute, unul dintre politicienii care stau mai mult prin studiourile de televiziune decât la birou, susţinea, indignat, că pretenţia ca Preşedintele să primească, prin revizuirea Constituţiei, dreptul de a dizolva Parlamentul nu este altceva decât o tentativă de a instaura o "republică prezidenţială".

 

Daca gasesti asa ceva pe wiki, vreau ca evaluarea sa fie facuta la nota 1 de catre tine. Cu alte cuvinte, daca pe wiki gasesti textul acesta "San Andreas Multiplayer este un joc.", atunci indiferent cat de banala este explicatia, trebuie sa oferi nota 10 pentru ca mesajul este inteles in totalitate.

 

Poate acum intelegi si nu-mi mai arunci replici de genul "vrei numai zece".

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.