Jump to content

5 dintre cele mai sănătoase hobby-uri


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

1no10-300x187.jpg




1. Dansul


Dansul poate sa fie cel mai mare avantaj al unui barbat fata de un alt pretendent, in fata unei femei. In plus, este foarte amuzant, te ajuta sa arzi calorii, sa iti pui muschii in functiune si sa socializezi. Iar daca mergi cu jumatatea ta, legatura dintre voi se va solidifica. Chiar daca nu vei deveni un dansator profesionist, cativa pasi de dans din diferite stiluri te vor scoate din multe situatii delicate.


1no9-300x225.jpg




2. Fotografia


E un hobby care presupune multe plimbari in natura, prin zone nepoluate, departe de orase, unde plantele si animalele cresc nestingherite. Investeste intr-un aparat foto de calitate, caci cazarea nu te va costa prea mult, mai ales daca obisnuiesti sa mergi cu cortul. Iti vei intari muschii picioarelor, iar plamanii vor fi mai curati ca niciodata. Cat despre ochi, vor fi cei mai fericiti.



sculptura-cai6.jpg




3. Sculptura în lemn


Acest hobby este pur si simplu imposibil de refuzat, chiar si daca nu ai talent si-ti place doar sa „mesteresti”. Nici macar nu trebuie sa iesi din apartament, iar bucatile brute de lemn si ustensilele nu costa mult deloc. Vei invata sa fii mai creativ, mai rabdator, sa iti folosesti imaginatia.



10%20centre%20voluntariat.jpg




4. Voluntariat


Poti sa te oferi voluntar intr-o multime de locuri, de la case de copii, aziluri de batrani sau sa participi la activitati publice organizate de primarie. Poti lua parte la actiuni care presupun igienizarea unor colturi din natura. Unii oameni chiar reusesc sa vada intreaga lume, calatorind alaturi de persoane varstnice sau imobilizate, ca insotitor. Sentimentul inaltator de a face un lucru bun te va ajuta sa scapi de stres si iti va da pacea interioara care va preveni bolile de orice fel.



1manusi-main.jpg




5. Grădinărit


Gradinaritul este si el un hobby sanatos, fiind bun atat pentru femei, cat si pentru barbati. Ce poate fi mai frumos decat sa stai inconjurat de flori, sa respiri miresmele imbatatoare si aerul oxigenat si sa primesti de la soare vitamina D? In plus, nu este deloc scump, ci doar necesita timp, spatiu si dedicare, caci nu poti sa ai grija de plante doar cand iti aduci aminte, ci ele devin o responsabilitate.








Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.