Jump to content

Sondaj B-Zone

Kelton
 Share

Sondaj B-Zone  

872 members have voted

1. 1. Ce vârstă aveți?

• Sub 14 ani
      48
    • Între 14-16 ani
      290
    • Între 16-19 ani
      379
    • Peste 19 ani
      153
  2. 2. Cât timp petreceți în medie online pe zi pe serverele noastre?

• Sub 2 ore
      105
    • Între 2 și 4 ore
      283
    • Între 4 și 8 ore
      408
    • Peste 8 ore
      74
  3. 3. Câte conturi dețineți pe serverele noastre?

• 1 cont
      370
    • Între 2 și 4 conturi
      417
    • Peste 4 conturi
      83
  4. 4. În ce măsură sunteți de acord cu afirmația: funcțiile se iau pe pile.

• Total de acord
      201
    • Oarecum de acord
      328
    • Oarecum nu sunt de acord
      164
    • În totalitate nu sunt de acord
      177
  5. 5. Cum considerați că-și fac treaba liderii?

• Slab
      86
    • Așa și așa
      301
    • Bine
      388
    • Foarte bine
      95
  6. 6. Cum considerați că-și fac treaba helperii?

• Slab
      188
    • Așa și așa
      278
    • Bine
      286
    • Foarte bine
      118
  7. 7. Cum considerați că-și fac treaba adminii?

• Slab
      229
    • Așa și așa
      231
    • Bine
      271
    • Foarte bine
      139
  8. 8. Cum considerați că își face treaba Kelton?

• Slab
      62
    • Așa și așa
      98
    • Bine
      287
    • Foarte bine
      423
  9. 9. Cum considerați că își face treaba Bobo?

• Slab
      68
    • Așa și așa
      90
    • Bine
      261
    • Foarte bine
      451
  10. 10. Cum considerați că își fac treaba scripterii?

• Slab
      17
    • Așa și așa
      52
    • Bine
      209
    • Foarte bine
      592
  11. 11. Cum ați aflat de B-Zone?

• Prieteni/cunoștințe
      592
    • Reclamă
      38
    • Email
      5
    • Facebook
      9
    • Youtube
      94
    • Altfel
      132
  12. 12. Cât de important este pentru voi o recomandare a unui server din partea prietenilor sau să jucați pe același server?

• Deloc important
      168
    • Puțin important
      216
    • Destul de important
      324
    • Foarte important
      162
  13. 13. Cât de bine funcționează conexiunea ta de internet către serverele noastre?

• Foarte prost
      33
    • Așa și așa
      109
    • Bine
      332
    • Foarte bine
      396
  14. 14. Dacă ai putea face o singură modificare la un lucru ce ține de serverele noastre, ce ai modifica?

• Ownerul
      21
    • Hostul
      33
    • Adminii
      87
    • Helperii
      32
    • Liderii
      59
    • Scriptul
      12
    • Codatii
      278
    • Jucătorii needucați
      348
  15. 15. Cât de bine pus la punct credeți că este Regulamentul Serverului?

• Nu prea bine
      74
    • Destul de bine
      207
    • Bine
      287
    • Foarte bine
      302
  16. 16. Dacă ați avea șansa de a primi o funcție pe un server de pe o altă comunitate ați părăsi B-Zone pentru ea?

• Da
      40
    • Poate că da
      109
    • Nu
      310
    • Cu siguranță nu
      411
  17. 17. În cazul în care ați jucat și pe alte servere, credeți că B-Zone este mai plăcut decât acele servere?

• Nu am jucat altundeva
      146
    • Nu este mai plăcut
      58
    • Poate că este mai plăcut
      130
    • Cu siguranță este mai plăcut
      536
  18. 18. Care dintre următoarele sisteme vă place cel mai mult?

• Dealership
      131
    • Safe Zone
      52
    • Waruri
      327
    • Evadare din Jail
      134
    • Joburi
      181
    • Shopul
      45
  19. 19. Cât de des faceți DM fără motiv pe serverele noastre?

• Zilnic
      43
    • Destul de des
      31
    • Ocazional
      124
    • Rar
      229
    • Nu fac DM
      443
  20. 20. Ce părere aveți despre jucătorii care înjură?

• Mă scot din sărite
      240
    • Îmi provoacă disconfort
      298
    • Nu mă deranjează
      241
    • Și eu folosesc limbaj vulgar
      91
  21. 21. Credeți că ar fi mai util sa sancționăm cu ban (civilii level 10+) și demitere membrii facțiunilor care înjură?

• Nu, și eu înjur
      158
    • Poate că nu, nu mă deranjează înjurăturile
      196
    • Poate că da, nu îmi prea plac înjurăturile
      185
    • Da, poate așa se învață minte să nu mai înjure
      331
  22. 22. Ați dori să dețineți o funcție pe vreun server, dacă da, care?

• Nu doresc funcții
      163
    • Lider
      380
    • Helper
      142
    • Admin
      185
  23. 23. Cât de eficiente credeți că sunt testele TeamViewer?

• Deloc, toți iau ban aiurea
      122
    • Oarecum eficiente, mulți iau ban aiurea dar mai prindeți și codați
      313
    • Eficiente, mulți codați sunt prinși și puțini jucători iau ban aiurea.
      235
    • Foarte eficiente, am scăpat de o grămadă de codați până acum.
      200
  24. 24. Dacă ar fi să adăugăm un sistem nou, pe care l-ați dori?

• Anticheat
      387
    • Sistem de Rob nou
      103
    • Sistem de Salarii Facțiuni
      192
    • Sistem Custom House Interior
      74
    • Sistem de Questuri
      114
  25. 25. Credeți că ar trebui să oferim șanse la diverse funcții jucătorilor vechi care au primit banuri grave, au sancțiuni multe pe conturi dar n-au făcut nimic rău de un an de zile?

• Nu, dacă n-au știut să se comporte atunci nu vor ști nici acum
      159
    • Poate, e posibil să își fi schimbat comportamentul
      251
    • Da, au învățat cum să se comporte de atunci
      155
    • Cu siguranță da, chiar dacă au avut sancțiuni merită și ei șanse
      305
  26. 26. Dacă ar fi să mai deschidem un server RPG ați juca pe acesta?

• Nu
      300
    • Poate că nu
      65
    • Poate că da
      294
    • Da
      211
  27. 27. Cum vedeți serverele noastre de sa-mp peste câțiva ani?

• N-o să mai fie peste câțiva ani
      44
    • Probabil o să fie dar cu jucători puțini pe ele
      161
    • Mai dezvoltate ca acum și la fel de mulți jucători
      272
    • Mai dezvoltate ca acum, mai multe servere și mai mulți jucători pe toate
      393
  28. 28. Credeți că acest chestionar ne va ajuta să aducem niște modificări benefice pe viitor serverelor?

• Nu
      57
    • Poate că nu
      21
    • Poate că da
      344
    • Da
      448

Recommended Posts

ar trebui modificat ceva in zona masinilor de pe server .. cand dai ceva bani pe un infernus sau un sultan ai asteprari bune de la el .. numai ca , daca se trezeste unu sa traga 2 gloante in el ia foc instant .. aici ar trebui facute modificari .. o alta modificare ar trebui facuta pt acei jucatorii care fac dm fara motiv , doar ca au o arma in mana si n au ce face cu ea .. trag aiurea .. daca sunt prinsi ca fac dm aiurea .. suspendare licenta de ate pe 365 de zile .. un admin jail sau suspendare pe careva ore .. e irelevant pt ei .. cand raman un an fara dreptu de a avea o arma .. sa se gandeasca de 2 ori inainte de a trage cu ea . joc de cativa anu pe rpg 1 si sunt satul de "Smecherii" cu arma in mana ..

apoi dm pt clan zone .. sa se poata face doar in interiorul Clan Zone .. nu si in afara lor .. ai plecat la /clanduty DM doar in clan zone ... daca vrei sa pacalesti sistemul asta , gen: esti in clan unu ataca tagu si vrei sa l omori fara /clanduty , sa primeasca jail automat 1000 de secumde ! asa poate s ar mai linisti cu dm .

Din peste 600 voturi, doar 25 fac DM zilnic. Ma simt mandru ca sunt unul dintre ei, dar inainte de a ma judeca am un motiv: sa consum gloantele!

@@cretu, daca iti da suspend 365 de zile, te lasi de server, si nu esti singurul care ar face asta. Ar fi mult mai convenabil ca acea sanctiune cu "dm excesiv" sa fie aplicata si pentru un singur glont. Nu cred ca in viata reala vezi civili care trag in tot ce apuca. Ironia e ca toti s-au invatat sa traga de 2 ori la fiecare 15 minute, astfel incat sa nu poate fi sanctionati... Problema asta e strict legata de activitatea adminilor. Si, prin activitate nu ma refer la timpul in care faceti caterinca pe admin chat sau va plimbati cu prietenii vostri, ci la timpul folosit pentru a va uita la reporturi. Nu va pune nimeni sa stati 24/7 la PC, dar cel putin aruncati si voi un ochi asupra reporturilor cand sunteti ON. Va vad facand trucker sau alt job, ca asta va lipseste cand sunteti admini...

Edited by Peaceful

Salut. Joc pe rpg3 si as avea o sugestie. Propun ca la factiunea mayor sa se adauge rank-uri si sa poata intra jucatori. Sa fie

Rank 1- Sofer

Rank 2- Bodyguard

Rank 3-Consilier

Rank 4-Administrator

Rank 5-Coordonator

Rank 6-Co-primar

Lider-Primar.

Sper sa imi acceptati propunerea.

O alegere buna in privinta chestionarului acesta. De cand joc pe B-zone din 2011, mereu chiar in fiecare luna sa zic asa au existat imbunatatiri care aduceau un plus playerilor. Observ ca multi au bifat rubrica :se iau functii pe pile, tin sa va anunt ca nu e chiar asa, aceste functii se iau pe munca cinstita, intr-adevar la vot puteti zice ca iti votezi amicii/prieteni, ceea ce este normal, nu? Am reusit sa detin o functie, anume aceea de Lider pe RPG2 si sunt sigur ca nu a fost luata pe pile ci din simplu fapt ca am muncit, sa stai 6 luni intr-o factiune fara sa fi sanctionat, nu este usor, dar nici greu, secretul este sa fi activ si doritor, nu doar sa te milogesti.. Felicitari pentru acest chestionar si sper la un anticheat de nota 10.

P.S: A luat oricum.. daca are BL in NG nu inseamna ca nu paote fi in alta factiune.. si da, de la rank 3 ai sansa sa fi propus lider :). Ca tu nu ai apucat sa faci rank 3 si sa fi propus sau ai fost si nu ai iesit never lider, e problema ta.. trebuia sa astepti, la randu meu a 3 oara am reusit sa iau lider cand am fost propus, trebuie sa ai si rabdare, nu pac.. nu toti ne nastem cu acest noroc.

Edited by Vato del EarL

aceste functii se iau pe munca cinstita

Ce munca a facut liderul de la SFPD pe RPG1 ? A luat lider la rank 3 si nici macar nu avea 3 luni in factiune (http://www.rpg.b-zone.ro/players/faction/zNoss), erau membrii de rank 4 si de rank 5, dar el a luat lider la rank 3. Daca era pe RPG2 sau RPG3 mai intelegeai dar asa...

#EDIT: Sa nu mai zic ca in momentul in care a luat lider avea blacklist permanent in NG pentru fraudarea testelor, facut de mine.

Edited by Adi VIP

Am raspuns cat de sincer am putut si sincer sper sa se ia masuri in principal pentru playerii nesimtiti. M'am saturat sa merg cu motocicleta si sa dea toti peste mine intentionat doar pentru a ma da jos, m-am saturat sa merg linistit si sa se urce un tirist peste mine, m-am saturat sa fiu omorat aiurea, m-am saturat sa fiu ,,injurat''. Sistemele am votat doar unu pentru ca nu puteam mai multe dar parerea mea, toate ar trebui implementate. Sper ca serverul sa se schimbe in bine. Pace!

Joc din 2009-2010 samp, respectiv 2010 pe b-zone.La inceut m-am simtit foarte bine, evident asa se intampla mereu oriunde. Stiu si acum cum am capatat prima masina, premiul unui event oferit de admini a fost un Elegant ce costa pe atunci 138 milioane. L-am castigat la level 8. Extrem de bucuros eram, nu multi aveau masini pe timpul ala. Erau 3 infernusuri pe server, costau extrem de mult. Playerii erau de domeniul trecutului, playeri extrem de maturi si super de treaba. Fara arfe gen "sall" "kf" . In factiuni se muncea, se intra destul de greu si incercai sa faci totul ca la carte. Liderele nici macar nu zic, pana in level 40-45 nici macar nu te gandeai sa speri la sublider dar la lider deja erai nesimtit. Deci in bine fata de perioada trecuta referitor la playeri, economie nu au aparut schimbari in bine. Pot spune ca in perioada asta lucrurile bune sunt updateurile. Functiile gen subider, rank-urile se dau pe pile in ziua de azi, asta fiind destul de clar. O pot spune cu mana pe inima ca sunt extrem de multe "pile" si reguli destul de proaste. Am patit eu una chiar acum 2 saptamani cand eu eram de 1 luna si 2 saptamani in factiune si nu puteam sa primesc rank 3 deoarece fusesem degradat de la 6 la 2. a? Nici eu nu am priceput de ce. Codurile sunt in floare in ziua de azi, adversarii stau cu mine pe skipe si se lauda ca folosesc coduri si pe server se spune despre ei ca sunt curati. Sunt 28 de admini pe RPG, la war doar 6 dintre care 6 cu -AFK si 3 baneaza pentru reclama si s0beit. Au vrut admine si degeaba, asta toata lumea spune. Si din sondaje observ ca lumea este nemultumita de admini in general. Helperii isi fac treaba foarte bine, va asigur eu. Sunt 5-6 helperi ce toata ziua sunt on. Pacat de munca lor, asa eram si eu candva pana cand sa-mi dau seama ca degeaba muncesc. Munca unui helper este grea si deloc rasplatita, va asigur eu cu mana pe inima. Un helper cand vede ca nu este promovat mai sus avand si activitate si puncte si un player normal primeste admin 1 deja activitatea helperului scade. Sincer va zic, imi este dor de trecut. Astazi intri pe server doar sa faci /an si sa castigi turfs la war. O alta satisfactie nu exista. Pacat de playerii vechi si respect pentru Kelton, in fata mea doar el este un adevarat conducator. Chiar nu face diferente de la jucator la jucator, este corect. Va garantez acest lucru.

Functiile nu se mai respecta cu desavarsire, inainte daca aveai lider erai deja un barosan in adevaratul sens al cuvantului. Astazi...oricinde are sansa la lider daca are un amarat de rank 4.

Cum am spus si mai sus, helperul are o munca extrem de grea si o cam face din placere deoarece nu exista "urcare" doar "scadere" nu iti faci treaba bine? Esti degradat. Iti faci treaba bine ? Atat.

Adminul este o functie buna doar pentru cei ce isi doresc aceasta functie, fara rusine o spun ca 5/10 admini sunt degeaba. Playerii ce injura mi se par ok, accept. Si eu la randul meu injur, chiar nu ma deranjeaza. Bineinteles, aici ma refer doar la treburile de gen : "fmm", fgm" si alte injuraturi scurte. Nu ma deranjeaza deloc ce fac ei. SI eu o fac, si da. O fac pentru ca sunt om, orice om injura. Inainte sa criticati un helper sa o faceti de 3 ori inainte, el munceste "gratis" pentru comunitate, adminii au salarii in euro pe clienti pentru o munca, deloc exemplara daca o gandim putin. Pe cand helperul isi face nervi cu 800 de jucatori zilnic. :)

Edited by Bogdan phR

Eu unul mi-am spus părerea.

Sper că se vor lua decizii înţelepte în legătură cu acest sondaj. Serverul are nevoie de anumite schimbări, şi sunt sigur că vor urma într-un timp cât mai scurt posibil.

După părerea mea, cel mai important lucru ce trebuie adăugat este anti cheat-ul..

Felicitări pentru inițiativa de a face un asemenea sondaj. Mă aflu și eu printre sutele de jucători care au răspuns la acest sondaj și este îmbucurător faptul că vă interesează și părerea jucătorilor, cei care de altfel sunt principalii actori ai unui server de SA:MP, pentru ei se fac toate update-urile și îmbunătățirile.

Edited by Lundy

@@Bogdan phR, e bine că ai înțeles câtă muncă are de depus un Helper, spre deosebire de alții. Ai înțeles acest lucru abia după ce ai obținut funcția. Din păcate faci exact același lucru care-l fac persoanele care n-au avut helper, să comenteze despre o funcție pe care n-au avut-o la noi pe servere. Mai discutăm după ce treci și prin gradul de admin :)

Salarii automate? Voi sunteti nebuni? Eu sunt in News Reporter pe RPG3 si nu am vazut un salariu de cand ma aflu in factiune (3 saptamani +) ce am castigat din tot ce am facut in factiune e 1.000$ ( un pachet de anunturi ) in rest am avut 2 best-uri, rapoarte complet si etc, nu am avut inactivitate si lideru nu da salari ca e optional nu e obligatoriu, are o logica de te poti sterge cu ea la W.C. zic si eu.

Despre munca helperilor nu am ce comenta, se descurca da mnah, e stresant si pentru ei daca pica un " copil " care nu a mai jucat sa-mp si nu are nici o legatura cu jocu stai 20 de minute sa ii explici numai cum sa vorbeasca pe [/hl] =)) E stresant, nu am ce comenta, eu unu zic ca se descurca destul de bine da mnah, munca multa si degeaba.

Injuraturi, ce sunt alea? Poate mai zic si eu una 2 pe [/c] dar in rest, imi vine sa le zic de familie si de toate cele Trucker-ilor care in mintea lor e " Am tir, hai sa intru in asta cu NRG-UL sau cu Bullet-ul s.a.m.d "

In rest? Multe update-uri care sunt facute sa faca jocu mai usor pentru a tine jucatorii, pentru cei care nu pot sa faca un ban din afaceri, sa ii faca prin munca.

Regulament de 2 bani, am chemat un helper sa dau o bicicleta cu 130.000km, logic e unica pe RPG3, helperu a zis sa o dau mai intai /trade cu 450$ sau nu mai stiu cu cat si dupa a plecat, aveam tot filmat, am facut post ( nu la helper, la player) si domn' Schwarzenegger a spus total sincer ca nu primeste nimic, sa fac afaceri cat permite /trade. Si din asta am inteles ca pot sa dau tepe ca nu primesc nimic =))

Acest sondaj nu mi se pare bun, deoarece mulți completează la mișto, alți aleg doar ce e mai bun crezând ca vor fi recompensați, de exemplu eu am pus la helperI slab deoarece nu îmi plac cum se comporta, adică din 9 helperi nici 1 sa nu știe cât înseamnă 600 gold în euro? La admini am pus așa și asa, nu toți își fac treaba chiar așa de mine, adică o fac dar nu în deajunsn, părerea mea este ca soryn merita mult mai mult de cât funcția pe care o deține în momentul de fata. Aceasta este părerea mea, dacă voi primi haiting, nu îmi va pasa, este doar o părere, joc pe rpg2.

Am stat și am citit în mare parte părerile voastre și ce am dedus este faptul că puneți mai mult accentul pe așa zisele "pile". Nu există așa ceva există doar persoanele care o fac atât de bine și știu să intre pe sub piele administrației încât ajung să obțină ce-a ce vor.

Noi ca oameni putem spune că suntem o rasă de "plângăcioși" , reveniți-vă odată și în loc să vă plangeți că x a primit un bun sau o funcție pe server mai bine va-ți motiva și sa munciți mai mult pentru a vă atinge țelul dorit. E ușor să comentăm dar nu știm noi cu adevărat ce eforturi au făcut sau fac în continoare membrii staff-ului pentru a-și păstra acea funcție și sunt convins că Kelton sau alt membru al administrației nu ar trece cu vederea dacă aceste persoane nu și-ar face treaba.

Oricâte schimbări de alegere al funcțiilor se vor face sunt convins că nu ne va mulțumii deoarece se observă că nu mai percepem acest joc ca pe o distracție și mai nou renunțăm ușor atunci când nu ne convine ceva sau atunci când intervine invidia iar într-un mic rezumat a-și putea spune că mai mult se joacă pentru funcții decât pentru distracția propiei personalitați. Desigur aici nu mă refer la toate persoanele și nu sunt nici în măsură să dau nume dar sunt convins că asta a-ți observat si voi pe parcursul vostru pe B-ZONE. Poate că acest sondaj nu va schimba serverul dar poate sa fie un punct de plecare pentru administrație pentru a vedea ce părerii au playerii acestei comunitați.

Edited by LORD zaFaKer

De ce ati adaugat "Anticheat" in poll? SIstemul de anticheat ne-a fost promis de cand a fost deschiderea RPG3. Nu este un sistem nou ce-l vrem noi acum, ci este un sistem nou ce ati promis ca-l veti adauga, sistem care-l asteptam deja. Pur si simplu nu are ce cauta in sondaj.

Edited by Rasta si atat

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.