Jump to content

I ❤ B-Zone

Calvin
 Share

Recommended Posts

Salut ^^ !

Din lipsa de ocupatie m'am gandit sa fac ceva amuzant pentru toti care iubesc comunitatea B-Zone ...

Poate nu va fii apreciat acest desen , poate va fii chiar criticat , dar eu am facut chair m'am chinuit sa fac acest [nici nu stiu cum sa ii spun , sa spunem "DESEN"]

Este destul de haios daca il citeste de mai multe ori :)

Sper sa va placa ...

Accept orice fel de critica , spuneti'mi daca nu va place , spuneti tot !

Stiu ca este un desen foarte simplu si foarte usor de facut , dar repet , eu chiar m'am chinuit putin :)

Am incercat sa fac si eu un cadou acestei comunitatii .

Multumesc !

64142697179058215022.png

Multumesc pentru comment , dar cum sa iti spun eu .... este facuta in PAINT :)

Eu nu sunt un expert in chestii gen PS , Image Rapping etc ..

O sa ma chinui mai mult , si o sa incerc sa fac ce ai spus tu :)

Bravo, Mr.SsinNeD desi as putea spune "E vai de mama lui" Nu zic asta deoarece e chiar buna ideea si ce daca e facut in Paint e foarte dragut si o idee buna si dupa cum spunea Lexutzu "Toate au un inceput" chiar esti priceput si daca te ti de meserie poti avansa in Photoshop. Gj Pentru efortul depus.

Nu conteaza ca nu e stiu eu ce lucrare,daca o postezi primesti sfaturi si astfel avansezi.

In primul rand ce ai facut tu se numeste wallpaper cu rezolutie cam mica,data viitoare incearca sa faci ceva cu niste dimensiuni potrivite si incearca sa faci un banner ceva pentru ca este mult mai indicat asa ceva pentru o comunitate.

In al doilea rand....foloseste mai multe culori (nu prea multe ca arata urat,dar nici chiar alb).

Apropo....lasa paint-ul :)) ....incearca sa lucrezi in photoshop (nu e chiar greu) daca vrei sa faci ceva bun si daca te pasioneaza.

Bafta !

Foarte frumos :-bd , insa , parca textul are o culoare foarte inchisa , ceva mai deschis ar fi mers excelent ! Oricum ! GG , cea mai buna dintre cele 3 ... :>

Am incercat si eu ceva,

27515121071315209254.png

Sincer sa-ti spus ? imi place aspectul , insa , o greseala la scriere => Conter-Strike -> Counter-Strike :>

Frumos ! Bravo !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.