Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

”Tinerii ar trebui să vadă filme pentru adulți la cinema”. Ce ministru face această declarație


fiendishfish
 Share

Recommended Posts

Ministrul francez al culturii intenționează să reglementeze legea prin care le este interzis minorilor să vizioneze scene de sex la cinema. Fleur Pellerin consideră că actualele norme limitează libertatea de exprimare a tinerilor.

 

 

 

55f0775bc36188856a8b45ca_43174600.jpg

 

 

 

Propunerea politicianului a venit după ce filmul de dragoste ”Love” a stârnit un val de controverse la Festivalul de Film de la Cannes din luna mai din cauza unei scene de dragoste foarte lungi.

 

 

Producția lui Gaspar Noé, inițial inclusă în categoria filmelor interzice minorilor sub 16 an, a fost interzisă minorilor sub 18 ani, din cauza unei grupări politice de extremă dreapta din Franța.

 

 

”Filmul reprezintă o creație de artă în 3D, nu are nimic de a face cu pornografia”, a mărturisit regizorul franco-argentinian.

”Grupul de extremă dreapta a reușit să câștige cazul, deoarece în conformitate cu legislația franceză, orice film care implică scene de sex trebue interzise minorilor sub 18 ani”, a mărturisit ministrul culturii, potrivt presei franceze.

 

 

”Asta se va schimba însă. Voi discuta cu responsabilii care clasifică filmele pentru a vedea cum putem face lucrurile să evolueze”, a adăugat acesta.

 

 

 

 

Sursa: http://www.realitatea.net/tinerii-ar-trebui-sa-vada-filme-pentru-adul-i-la-cinema-ce-ministru-face-aceasta-declara-ie_1787532.html

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.