Jump to content

Bentley Bentayga are cea mai scumpă dotare opțională din lume. Prețul acesteia este de peste 200.000 de euro


Alextrem
 Share

Recommended Posts

Bentley oferă pe primul său SUV din istorie un portbagaj echipat cu tot ce ai nevoie pentru un picnic de lux. Există și un set de valize create special. Cu toate acestea, cel mai scump opțional se află la interior și costă peste 200.000 de euro.

 

  • Unul dintre cele mai așteptate modele expuse în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noul Bentley Bentayga este o apariție impresionantă. Văzut de aproape, primul SUV Bentley pare o mașină cu dimensiuni impresionante, extrem de lungă, dar care nu oferă pasagerilor spate acel spațiu pentru picioare la care te-ai aștepta.
  • Portbagajul este generos și poate fi echipat cu o mulțime de accesorii: de la un set complet de valize personalizate, la un pachet de picnic care include tacâmuri de argint, frigider de șampanie și chiar o pătură personalizată Bentley.

 

465044l-545x347-n-8ff571bd.jpg

 

205.000de euro costă ceasul pe care Breitling l-a creat special pentru Bentayga.

  • Sunt și detalii nu atât de plăcute, pe care le-am observat îndeaproape. Spre exemplu, deși Bentley a încercat să le ofere un finisaj premium, butoanele de pe volan seamănă foarte mult cu cele de pe Volkswagen Touareg. Mai mult, ecranul din centrul planșei de bord pare ușor depășit de tehnologia actuală.
  • Totuși, cireașa de pe tortul opulent popus de Bentley este ceasul pe care clienții îl pot comanda chiar în vârful planșei de bord. Orologiul este o adevărată operă de artă și a fost creat special de Breitling pentru Bentley, se numește Mulliner Tourbillon și găzduiește unul dintre cele mai complexe mecanisme automatice din lume. El se încarcă cu energia necesară funcționării grație unui mecanism special creat de Breitling.

 

571588l-545x347-n-502c09b2.jpg

 

  • Ceasul este turnat în aur masiv alb sau roz și beneficiază de opt diamante bătute în dreptul orelor. Potrivit unor surse din interiorul Bentley, ceasul costă aproximativ 150.000 de lire sterline, adică echivalentul a 205.000 de euro, deci aproape cât prețul de ponire al primul SUV de lux din industria auto.

 

SURSA

 

Edited by Alextrem
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.