Jump to content

iPad Air 2


MeMoRy Legend
 Share

Recommended Posts

Mai nou, compania Apple a lansat noua tableta iPad Air 2. Mi-am achizitionat-o acum cateva zile si sincer sa va spun pot sa fac pentru voi un review complet al acesteia. Mai multe detalii gasiti mai jos!

 

iPad Air 2

Mai multe imagini gasiti pe Google, nu stiu de ce nu imi permite sa pun imagine

Pentru a crea forma extrem de subțire a dispozitivului iPad Air 2, s-a reproiectat ecranul Retina fuzionând cele trei straturi ale modelului anterior, într-unul singur. Acest lucru a făcut ecranul nu doar mai subțire, ci și mai bun, oferind culori mai vii și un contrast mai intens. Apoi am adăugat o peliculă anti-reflectorizantă, creând pentru iPad Air 2 ecranul de tabletă cel mai puțin reflectorizant din lume.

 

iPad Air 2 nu e doar mai subțire, ci e și mult mai puternic. Am proiectat un nou cip, numit A8X, care livrează o performanță grafică și CPU semnificativ mai bune decât predecesorul său. De fapt, cu arhitectura sa de clasă desktop pe 64 de biți, iPad Air 2 este la fel de puternic ca multe computere personale. Este și foarte eficient, cu o autonomie a bateriei de 10 ore, care îți permite să lucrezi, să te distrezi, să navighezi și să faci cumpărături toată ziua.1

 

iPad Air 2 include tehnologia noastră inovatoare Touch ID. Îți oferă un nivel de securitate fără precedent, fiindcă utilizează parola perfectă: amprenta ta. Astfel, poți debloca instantaneu dispozitivul iPad Air 2 cu o singură atingere. Dar Touch ID face mai mult. Poți face și cumpărături securizate în iTunes, iBooks și App Store.

 

Noua cameră iSight este cea mai bună cameră iPad de până acum, cu elemente optice avansate, un senzor îmbunătățit și un procesor de semnal imagine puternic, proiectat de Apple. Include caracteristici noi cum ar fi panoramele, videoclipurile în timp accelerat, modurile ralanti, rafală și temporizator. Camera frontală FaceTime HD a fost și ea reproiectată, cu un senzor îmbunătățit și pixeli mai mari pentru o performanță chiar mai bună în condiții de luminozitate scăzută. Rezultatul? Toate fotografiile și videoclipurile tale (inclusiv apelurile video și selfie-urile) arată incredibil.

 

Funcționalitatea Wi‑Fi de pe iPad Air 2 este rapidă - de peste două ori mai rapidă decât generația anterioară - așa că descărcarea filmelor și difuzarea videoclipurilor durează mai puțin. Iar modelul Wi‑Fi + Cellular este echipat cu o tehnologie wireless mai rapidă și mai complexă.2

 

iPad Air 2 include aplicații puternice pentru activitățile de fiecare zi precum navigarea pe web, verificarea e‑mailului, editarea de filme și fotografii, scrierea de rapoarte și lectura. Iar în App Store există sute de mii de aplicații, fiecare concepută special pentru ecranul Retina mare (în locul aplicațiilor de telefon mărite artificial). Așa că, fie că e vorba de fotografie, jocuri, călătorii sau administrarea finanțelor, vei găsi o aplicație care să te ajute să le faci mai bine.

 

 

Edited by MeMoRy Legend
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.